[Kraków] Łopata/Dual
-
- Kontakt:
No to kurwidolek będzie zrobiony w poniedziałek. Fakt faktem jest on problemem bo nawet tłumiąc go przy dobrym piecu nawet nie ląduje sie go na płaskie a wręcz lekko pod górkę i zamula strasznie:/ w Tej chwili moim zdaniem najważniejszy jest właśnie kurwidołek i poprawienie płynności w bandach przy ławeczce. Stawia ktoś 4ro pak i w poniedziałek mogę grzebać spokojnie 

Ja również jestem za przerobieniem wybicia tego kurwidołka bo przelatuje się to lądowanie z palecm w dupie. Dziobak ja jestem za tym aby odnowić stary wąwóz, dodatkowo zrobić dodatkową linię trasy, w sensie że masz do wyboru, bo ciągle jedzie się jedno i to samo. Poza tym chciałbym jakiś fragment techniczny, ostry zakręt, jakieś dohamowanie czy coś, bo taka jest prawda że korbuje jak ******** i nigdzie nie używa się hampli. Postaram się podejść dziś do Sławka do serwisu, więc jak coś to wezme nr i Ci wyśle na gg.
http://zetekfr.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
zetek Nad drugą linia ciężko będzie coś wykminić :/ za stary wąwóz leśniczy by nam z tyłka szprychy powyrywał... podejrzewam że cały poniedziałek zajmie mi kurwidołek i przerobienie band w szczególności tej drugiej przed stolikiem żeby była troszkę bardziej ostra i płynna. Wtorek, środa jestem w pracy ale w czwartek mam nadzieje wezmę się coś za dół tak żeby było warto jechać całą traske i wypychać ptoem rower 5 min na górę. Nie narzekać tylko czekać na efekty. Z racji tego że robię zmianowo dwa dni work dwa dni wywalone to mogę pogrzebać zwłaszcza że złapałem kota xD Sam niestety wszystkiego nie ogarnę dlatego pilnie jest mi potrzebny nr do Sławka.
-
- Kontakt:
DBKdziobak pisze:A tak swoja drogą Jozan mówił że niezły kopacz z Ciebie jest:P
w wolskim akurat wykopalem wiecej niz on ;] nieraz sie zdarzalo ze gdy byly kaluze na trasie to nawet rekami grzebalem zeby zrobic odplyw i zasypac, ale akurat w ostatnie wakacje na lopacie bylem kilka razy (ogolnie w ostatnim sezonie nie mialem prawie wgl roweru) wiec szczerze chu^a zrobilem i nie wstydze sie do tego przyznac

-
- Kontakt:
Re: [Kraków] Łopata/Dual
No już pewnie nie "miodzio" ...
-
- Kontakt:
Z racji że zapewne nie będzie jutro szalu jeśli chodzi o warunki do jazdy od jutra biorę się za kurwidolek i bandę. Rowera pewnie nawet nie biorę. Jak ktoś chętny do pomocy i ma łopate/rydel/saperkę/bądź inne widły ziemio kopne to wbijać. Ja max ok 12 bd już coś grzebać chyba że będzie dużo osób jeździć to nie będę psuć zabawy modernizacją wrócę się po rower a zacznę kopać w poniedziałek.
-
- Kontakt: