RYDZYK NA STOS !

da_weez
Kontakt:

Post autor: da_weez »

"Ta biedna Polska. Boże, ta Polska..." - tekst mi sie wryl w glowe...

Pozdro dla Looki za ten filmik, normalnie otwieram bojówkę antyrydzykową i otwieram TV NIEWYtrwam. Kto sie zapisuje? A, trzeba spełniać dokładnie odwrotne warunki, co w Radiu Maryja - być zdrowym psychicznie, nie posiadać ciotowatego głosu, być hetero, mieć więcej niż 1,20m wzrostu, być niewierzącym i biednym.

A tak naprawdę, to ktoś się temu sku*wysynowi do dupy dobierze - za takie wałki, jakie on kręci, długo to się jeszcze nie będzie udawać. Nawet lepiej... niech pokorzysta sobie z Maybacha i haremu chłopców - dotkliwsza jest strata kiedy z totalnego wypasu spadasz maksymalnie na dno. Żryj piach, żydowski pomiocie!
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
da_weez
Kontakt:

Post autor: da_weez »

Aż się spociłem ze zdenerwowania... Ufff...
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
Kacpro
Kontakt:

Post autor: Kacpro »

a niech sie Rydzyk pier.doli!! jak mnie to wkurza, ze wszyscy sie pchaja na te Wiejska i chca rzadzic... WIESNIAKI i idioci...

ja mam nadzieje ze te stare babcie nie dojda do glosu... bo zanim wszystkie poumieraja, to moze sie okazac ze nam juz malo zycia zostanie:/ i to mnie nie nastraja zbyt pozytywnie:/:/:/

pozdro
Kacpro.
Kacpro
Kontakt:

Post autor: Kacpro »

a soja droga to wspolczesny kosciol i ksieza maja niewiele wspolnego z tym co bylo zamyslem stworzenia tej religii...:/ i dlatego jej nienawidze...
a pchanie sie ksiezy do polityki to lekka przesada...

pozdro666
Kacpro.
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

da_weez, Żydów bym w rydzykofilie nie mieszal :/ Ten typ sam jest antysemita i takie tez tresci dopuszcza do emisji w swoim radio.

Byla kiedys swietna strona z wypowiedziami Rydzyka na antenie oraz kilku innych ludzi, niestety zniknela, ale same pliki .ra posciagalem - musze ich tylko poszukac. Poki co mala probka: http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,40330,2345197.html
http://tiny.pl/8mm
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

http://tiny.pl/8mm
p-duck
Kontakt:

Post autor: p-duck »

LUDZIE!!!! nie wracajmy do polityki planowej, bo będzie przejebane. Chociaż wszyscy będą mieli pracę ALE BĘDĄ PUSTE PÓLKI W SKLEPACH.....TAKŻE ROWEROWYCH!!!
kocham przedni hamulec ! :P
allied

Post autor: allied »

rydzyk to jeebany skurrwiel i huuj mu w dupe szmaciarzowi, niech satan go wyrucha
rzycje rzycje jest now-elo
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

\m/
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
PaTyK
Kontakt:

Post autor: PaTyK »

proponuje ukraść te jego jaguary i maybacha, sprzeda sie je gdzieś do rosji a kasą sie podzielimy:] a jeśli nawet partia maryja dojdzie do władzy to i tak długo sobie rydzyk nie porządzi bo go normalni ludzie predzej wyniosą z tego sejmu niz dadza reformowac kraj
pozdro666
ODPOWIEDZ