nowe forum - piszcie tutej
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Forum w sumie fajne tylko (jak wszyscy mowia) to okienko koniecznie trzeba powiekszyc bo sie glupio posty czyta, avatary mogly by byc, acz kolwiek obejdzie sie bez nich no i zeby pod profilem bylo byly te rzeczy typu: Wiek: ... Skad: ... moze Jezdzi od: ... i takie tam bzdety. Ogolem mi sie podoba, na BA bardzo nie podoba mi sie strona glowna forum bo widac tylko pierwszy post kazdej kategorii, a na DH widac kilka postow i dlatego zostaje tutaj :), a wlasnie kim sa moderatorzy, mam nadzieje ze ktos kto czesto siedzi na tym forum zeby pilowali pozadku, jak jeszcze cos mi przyjdzie na mysl to napisze :)
Lista życzeń
1. guziczki do przelaczania stron na samym dole
2. szersze okienko z postem (wiecie czasy max rozdzialki 800x600 juz chyba minely ;) )
3. zrobcie cos zeby pod mozillka dzialalo jak trzeba bo strasznie sie rozjezdza
4. wiekszy kontrast w cytatach bo kiepawo widac
a tak pozatym, moze byc :D
1. guziczki do przelaczania stron na samym dole
2. szersze okienko z postem (wiecie czasy max rozdzialki 800x600 juz chyba minely ;) )
3. zrobcie cos zeby pod mozillka dzialalo jak trzeba bo strasznie sie rozjezdza
4. wiekszy kontrast w cytatach bo kiepawo widac
a tak pozatym, moze byc :D
okeja, dajcie nam chwilke,
poprawimy:
- dlugosc okienek z trescia posta
- opcja SZUKAJ (wiem wiem, w tej chwili nie dziala tak jak nalezy)
- linki do nastepnych stron na samym dole
- wiekszy kontrast w cytatach
- modzilla ( da sie zrobic ;)
- wiecej ogloszen z gieldy (2 chyba wystarczy, nie moze byc tam tez za duzo tekstu po lewej zeby strony nie wydluuuzało strony)
- edycja postow (to jeszcze przemysle ale chyba tez jestem ZA).
co nie przejdzie:
- avatary (kiepski raczej pomysl, przegladalem duzo for z takimi bajerami i jakos nie pomaga mi to w czytaniu postow, ta ikonka ma tylko kierowac uwage na nicka ;)
PS PROSZE ABY KAZDY PRZECZYTAL SOBIE DOKLADNIE REGULAMIN !!!
poprawimy:
- dlugosc okienek z trescia posta
- opcja SZUKAJ (wiem wiem, w tej chwili nie dziala tak jak nalezy)
- linki do nastepnych stron na samym dole
- wiekszy kontrast w cytatach
- modzilla ( da sie zrobic ;)
- wiecej ogloszen z gieldy (2 chyba wystarczy, nie moze byc tam tez za duzo tekstu po lewej zeby strony nie wydluuuzało strony)
- edycja postow (to jeszcze przemysle ale chyba tez jestem ZA).
co nie przejdzie:
- avatary (kiepski raczej pomysl, przegladalem duzo for z takimi bajerami i jakos nie pomaga mi to w czytaniu postow, ta ikonka ma tylko kierowac uwage na nicka ;)
PS PROSZE ABY KAZDY PRZECZYTAL SOBIE DOKLADNIE REGULAMIN !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A jeszcze mam sugestię:
Okienko z fragmentem giełdy przenieść w prawy górny róg strony, zapełni to puste miejsce i da możliwość poszerzenia pola z textem. Aha, i dajcie mu jakieś tło, bo tak same literki mizernie wyglądają.
No i racja, edycja postów fajna rzecz, z resztą wklejanie zdjęć chyba też by się przydało, ewentualnie z ogranicznikiem rozmiaru czy coś...
Pozdro
Okienko z fragmentem giełdy przenieść w prawy górny róg strony, zapełni to puste miejsce i da możliwość poszerzenia pola z textem. Aha, i dajcie mu jakieś tło, bo tak same literki mizernie wyglądają.
No i racja, edycja postów fajna rzecz, z resztą wklejanie zdjęć chyba też by się przydało, ewentualnie z ogranicznikiem rozmiaru czy coś...
Pozdro
fajnie, fajnie, troche odświeżone, ale to co wszyscy:
1. poszerzyć pole tekstu, bo przy 1280x1024, to mam z prawej pusty ekran o szerokości tego forum
2. na dole też dodać przełączanie na kolejne strony
3. ja nie wiem co z tymi czcionkami, i pod firefoxem i pod explorerem w ogóle mie nie chodzą css
jak to (jak obiecał Nikom) się poprawi, to będzie spoko
1. poszerzyć pole tekstu, bo przy 1280x1024, to mam z prawej pusty ekran o szerokości tego forum
2. na dole też dodać przełączanie na kolejne strony
3. ja nie wiem co z tymi czcionkami, i pod firefoxem i pod explorerem w ogóle mie nie chodzą css
jak to (jak obiecał Nikom) się poprawi, to będzie spoko