quake ma racje ,że za dużo "formalności" z tym odpisywaniem :D (tez wczesniej pisałem). nie jest aż tak źle... :P mi szybko działa ,niewiem co wam zle działa? pozatym ,iż trzeba wiecej wchodzic na wiecej podstron żeby sie dogrzebać czegoś :/
Nie potrzebnie jest dzielone na strony jak jeden temat to jedna strona, a nie kilka niech lepiej dłużej w chodzi (tak jak na starym) ale jedna strona o jednym temacie, nie chodzi mi o grupy !!!
Niech ludzie nie pieprzą, żę coś kolory..., a jakie były na starym !!
Dobry skrypt forum jest ten na GoL (http://www.gry-online.pl/S008.asp). Ładnie wykorzystali całą szerokość strony i jest pięknie - zwłaszcza podział na kategorie.
zmiana kolorow bylaby zla. niech to juz bedzie jakas calosc ze strona glowna. dajmy z miesiac na przekoanie sie do tego forum. ja bym wolala stare...z reszta tak jak 60%...:/ a co do uztkownikow to troche mi szkoda tamrtego dwuletniego konta, ale skoro sie nie dalo to sie nie dalo...ja sie na tym nie znam
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
Minie kilka dni-tygodni i się wszyscy przyzwyczają.
Nie wiem czy było to już powiedziane.....brakuje mi godziny dodania ostatniego posta, na liście tematów - tak jak to było w starym forum - bardzo ułatwiało to przeglądanie.
Reszta mi nie przeszkadza.
a mnie sie nowe forum nie podoba ;/...nie zebym narzekal ale sie przyzwyczailem...ale za sam pomysl wykasowania kont to ktos powinien wam jaja urwac!!!!!O ILE JE JESZCZE MACIE!!przepraszam zapedzilem sie troche...ale podtrzymuje to.
forum jak forum... dla mnie bardzo sredniawka, wolalem poprzednia wersje... bylo wszystko na wierzchu i ok!!! jak juz musi tak zostac to niech zostanie.. taka tylko jedna mala prosba... zeby w topicach niebylo stron z postami tylko zeby byly na jednej... moze to choc odrobine ulepszy sprawe...
ogolnie zmiana forum to bezsens
AAAAAAAAA CHCIALEM SIE JESZCZE POCHWALIC ZE JAK JUZ ZMIENILO SIE FORUM TO JA ZMIENILEM NICK :0 STARY W PODPISIE ;P
Wiec powiem, ze to, ze trzeba sie przyzwyczaic nie jest zle. Zmiany sa dobre, a ze z poczatku jest gorzej to zawsze tak jest. Za tydzien docenicie nowe forum...
Irytuje mnie tylko jedna zecz... ze sie odpowiedzi na strony dziela... zamiast byc ciurkiem :/
wywalcie ten banner - DHPro-Shop z prawej strony, i zamiast tego poszerzcie forum, bedzie troche latwiej... pozatym jak juz jest forum phpBB to przydalaby sie mozliwosc edycji postow
Ale nie narzekajcie tak to forum nie ejst takie złe i jak jeszze będzie udoskonalone to tym lepiej a pozatym z czasem sie wszyscy przezwyczają, jak narazie dla mnie to jakiś straszny ścisk tu jest ale tylko mi sie tak wydaje