TREXstar
-
- Kontakt:
prezes jesteś niedorozwiniętym downem ty chcesz na rowerze jeździć pedale. ******. ty kurwa. ******. pierdolony.
musiałem ;) a tak pozatym ten rower to możesz wyjebać. na złom może coś dostaniesz za niego i kupić se komplet szprych ;D jak ci starczy ;D a tak pozatym niechcesz sprzedac 888 z v10 ???/ ;););) parodia człowieka kurwa. takich bajek nawet ja nie pisze ;D respect dla tego człowieka
musiałem ;) a tak pozatym ten rower to możesz wyjebać. na złom może coś dostaniesz za niego i kupić se komplet szprych ;D jak ci starczy ;D a tak pozatym niechcesz sprzedac 888 z v10 ???/ ;););) parodia człowieka kurwa. takich bajek nawet ja nie pisze ;D respect dla tego człowieka
na stalej bazie :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witam ponownie wszystkich matolow z dh ktorzy tak sie wsciekaja jacy my to nie jestesmy. jak wam tak przeszkadzaja te topici to sie nie patrzcie. skonczone debile z gornikiem drechem na czele. najpierw trexstar nie pasi bo za cienki sprzet. potem v10 tez nie pasi bo za dobra. co za idioci. zgqadzam sie z prezesmem ze trzeba troche chumoru . pozdro .. z necieprliowscia czekam na kolejny przeintelgentny tekst gornik master
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Drechem t ojest twoja stara!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Tomasz 1990 Nie inteligentny to był twój stary 15lat temu jak się z twója matką bawił pod kołderką i wyszedł taki *****!!!
Wiemy, że jesteś naszą ulubioną ciotą!!!Prezes1990 pisze:Witam witam tu wasz ulubiony pisaż.
-----------------------------------------------------------------------------------------
NooGa pisze:prezes jesteś niedorozwiniętym downem ty chcesz na rowerze jeździć pedale. ******. ty *****. ******. pierdolony.
-co mianowicie?data jest 30.09 :PGÓRNIK masteri po co to odswiezyles ;p
Tomasz 1990 Nie inteligentny to był twój stary 15lat temu jak się z twója matką bawił pod kołderką i wyszedł taki *****!!!
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gornik to zes stary dogiol. nie mozesz sie do mnei przyczepic to sie do moich starych dowaliles. ja o twoich nie bede mowil wystarczy ze poczytam twoje teksty to juz widze ze twoi starzy musza byc zdrowo popierdoleni ... nawiasem mowiac ciekawe ze ze wszytskich osob ktore nam doginaly nieby oczywioscie to sie do ciebie doczepilismy ...
-
- Kontakt:
no widze ze sie ostro wkuszylism y jak mowisz.. no iwdac ze jestes takim prostakiem jakich malo znaczy w pol akurat ich nie brakuje . wiesz dlaczego?? bo widzisz ja sobie siedze wyluzowany a ty sie tak plujesz i wsciekasz jedziesz po moich rodzicach jakby to mialo wrazenie na kioms zrobic .. a no i jeszce przyjedz do wawy sam cie przywitam.. widze ze skoro cienko u ciebie z sila argumentu i intelektualnie wysiadamy to siegamy po argument sily.. oj jeszce bys sie zdzwil...ciulu
LOL!
..topic o niemotach?! widze, ze Tomaszek zagłębił się w to piękne forum, bardzo wnikliwie przegląda dział "dla początkujących" :)
..idąc na logike - w nicku ma "1990" - pffft. czyli 15latek ;] ..Górnik!! ..i on Ci grozi :D nie pozwalaj sobie na takie odzywki ;]
Nie jestem i nie bede modem albo cos, ale zasługujesz na upomnienie -> zbaczasz z tematu :) ..i nie zwalaj na argumenty siły, gdyż nawet Twoje zdrowe rozumienie sprawy jest słabo rozwinięte! ;)
..Trexstar taki sobie, tzn. mozna go porownac do roweru przydatnego na wyjazd na Mazury :D 24 przerzutki, szpanerski amorek.. ..lepiej inwestowac w cos nowego, niz to ulepszac.
PzDr
..topic o niemotach?! widze, ze Tomaszek zagłębił się w to piękne forum, bardzo wnikliwie przegląda dział "dla początkujących" :)
..idąc na logike - w nicku ma "1990" - pffft. czyli 15latek ;] ..Górnik!! ..i on Ci grozi :D nie pozwalaj sobie na takie odzywki ;]
Nie jestem i nie bede modem albo cos, ale zasługujesz na upomnienie -> zbaczasz z tematu :) ..i nie zwalaj na argumenty siły, gdyż nawet Twoje zdrowe rozumienie sprawy jest słabo rozwinięte! ;)
..Trexstar taki sobie, tzn. mozna go porownac do roweru przydatnego na wyjazd na Mazury :D 24 przerzutki, szpanerski amorek.. ..lepiej inwestowac w cos nowego, niz to ulepszac.
PzDr
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt:
Tak mowi teraz czlowiek ktory zalozyl ten temat. Na teamt zamieszczony bylo moze 4 odpowiedzi ale to nic nieszkodzi poniewaz zrobil sie teraz naprawde fajowy kabaret. To jest naprawde ok. Trexstara niemam juz od dawna. Kupiłem sobie ramke dartmoora 17". Niestety niekupiłem jeszcze amorka. Myśle o rockshox JUDY. Czy jest jakaś alternatywa dla tego amorka. Czy to wogule dobry wybor. Wiadomo renomowana firma itp. ale jak jeżdzi? Dziękuje z gory
ps.piszcie dalej o wszystkim co "leży wam na watrobie" o to chodzi w tym temacie mozecie powiedziec wszystko od tego ze cie glowa boli do odpowiedzi na temat.
ps.piszcie dalej o wszystkim co "leży wam na watrobie" o to chodzi w tym temacie mozecie powiedziec wszystko od tego ze cie glowa boli do odpowiedzi na temat.
http://
-
- Kontakt:
no wiesz mowisz zebym nie zwlal na argument sily?? wydaje mi sie ze wlasnie to zasugerowal proponujac mi powtanie w wraszawie. no tak masz racje niech gornik sobie nie pzowala na takie odzywki. dfawaj gornik naklnij mi przez neta to sie na pewno przestarsze. jejku , ludzie zaczynacie mnie przerazac z tymi swoimi tekstami... jakbyscie byli tacy ponad mnie to byscie juz dawno przestali odpisywac , debile, i mieli ot gdzies.. no ale chore poczucie ambicji nie daje wam spokoju .. no wiec czekam... tlyk wymyslcie cos nowego bo zaczyna mnie to meczyc...