kaczka vs. tusk

MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Nie olac, tylko niech sie zabiora do roboty.

myszek
Ludzie sie wstydza przyznac ze glosowali na kaczora.
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

Rufus : )

pozatym nie chce mieć przymusu chodzenia do kościoła 2 razy dziennie ...nie że nie lubie , ale nie wyrobie ...

a w szkołach na religii księża będą sprawdzać czy nie czochrałeś czasem bobera przed spaniem : D

a jeśli tak to masz nosić pas cnoty przez miesiąc : P
Jak odejdziesz od żony , albo ona od ciebie , to dostajesz automatycznie zakaz wchodzenia do kościoła , bo to twoja wina.
jak jesteś homo to spier dalaj z tego kraju , nie dlatego że cie nie lubie , ale za niedługo zamkną granice , i zaczną sie polowania na ludzi homoseksualnych
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

racja ludzie się tego wstydzą...a jeśli się wtydzą to znaczy że jest się czego wstydzić...
ZONK chwała ci za to, że potrafisz zachować spokój w takiej sytuacji....niestety ja tak nie potrafię wiec sie sensownie nie wypowiem...

wfl muszę wyjąć różowe sznurówki jeszcze mnie dosięgnie jakaś srebrna kula z sztrzelby moralności jakiegoś mohera
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Breeder
Kontakt:

najlepiej to spalę te sznurówki, popioły wsypię do miednicy z wodą swięconą w całość wleje do osikowej trumny
tomekkkp
Kontakt:

Post autor: tomekkkp »

Jezu, ręce opadają jak widzę kogo ci ludzie wybierają. O frekwencji nie wspomnę bo 3 dni 365 nie poświęcić to już poniżej krytyki.
W sumie to chciałem tu wyrazić swoje rozgoryczenie faktem zwycięstwa Lech Kaczyńskiego, ale jestem tak wściekły, że zapomniałem co chciałem napisać.
Wniosek nasuwa mi się 1: ludzie słuchają radia(każdy wie jakiego)
Pocieszam się słowami mojej mamy, że mamy takiego prezydenta na jakiego zasługujemy, może D.T. jest po prostu dla nas za dobry, a Polacy jeszcze nie dorośli do takiego prezydenta. :-(
Ja głosowałem na TUSKA i jestem z tego dumny!
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

... ehh... prezydent tak wiele do gadania nie ma, ale skoro Jaśnie Oświecony Lech Kaczyński w 20 minut po zakonczeniu głosowania mówi o zwiększaniu uprawnień prezydenta to coś jest nie tak.

Ludzie pomieszali wszystko - głosowali na PiS a nie na Kaczyńskiego co jest straszna głupotą - wybieraliśmy reprezentanta narodu a nie partii którą bardziej lubimy.

Głosowałem na Tuska bo wydaje mi się symaptyczniejszy, mądrzejszy, bardziej zrównoważony... oraz dlatego żeby w koalicji była równowaga, PiS ma premiera, PO prezydenta... niestety nie udało się. Teraz koalicja może być chwiejna a PiS sam rządzić nie może...
Breeder
Kontakt:

u mojej babci w parafiji ksiądz namawiał, że jeśli nie wiedzą na kogo głosować to on im powie na kogo...na kaczyńskiego!! juz satanisci sa lepsi
FRmaniacWroc
Kontakt:

Post autor: FRmaniacWroc »

"ZONK"-twoje wypowiedzi wlasnie staja sie troche nudne,po to jest to forum zeby kazdy wypowiedzial swoje mysli zeby sie wyzyl,my naprzyklad jutro w ramach protestu z kolegami nie idziemy do szkoly a teraz wlasnie obracamy 2 flaszke,a WSZYSTKIM KTORZY NIE GLOSOWALI NA TUSKA TYLKO NA KACZORA!-C H U J W D U P E!!!!!!!!!!!!
Każdy żyje tym co może-więc pier*** innych i żyj rowerem...l..
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Zacznę od tego że nie jestem za żadnym z kandydatów.

Więc jak to niby jest że całe forum jakkolwiek różne jest za Tuskiem? Są tu różni ludzie w różnym wieku z różnych miast i wszyscy są za Tuskiem, tak samo na gg dostaje jakieś łańcuszki że mam sie ubrac na czarno bo Kaczor prezydentem, że mam mieś opis "jebaćkaczora" bo on prezydentem WSZYSCY po min jadą, to ja sie k..... pytam gdzie jest to jego 50% ?? nagle zniknęli ludzie popierający go? dlaczego? A może ludzie głosowali na niego ale sie nie przyznają?

co do homosexualistów to nie mam nic przeciwko nim, ale po co niby organizują jakieś pikiety, manifety i takie tam?? po jakiego h#ja ? czy ja dlatego że jestem hetero ide z transparentami na miasto? Każdy niech będzie kim chce ale po co się z tym ogłaszać? Ktoś jest gejem ok niech mu będzie ale komu potrzebne żeby on latał z taką plakietką po ulicach? czy homosexualiści są jakoś prześlaowani żeby musieli strajki organizować?? pisze na toaletach że mają zakaz wstepu czy coś takiego? Tu popieram Kaczora że zabronił tego manifestu.

A jak czytam że ktoś pisze że "ooo Kaczor prezydentem, wynosze sie do innego kraju" po co takie pier#olenie? i tak jedna ze stu takich osób moze wyjedzie a reszta zostani i będzie pier#olić za pare lat że trezba było wyjechać, ludzie chce wyjechać to nara a jak nie to weźmy sie troche za siebie i Polske a nie kopmy jej grobu, to ze Kaczor prezydentem to nie znaczy że Polska w powietrze wyleci, trzeba żyć dalej.

No i jest tez nawet dobra strona tego wyboru, Kaczory rządzą państwem czyli jeśli coś będzie nie tak oni za to bekną, jakby Tusk został wybrany to by był konflikt pomiędzy prezydentem z PO a rządem w wiekszości PISu w razie przewał Tusk powie ze to Pis a PIS powie ze to prezydent (czyt. Tusk) i nie ma winnych - nie ma sprawy, a tak cokolwiek by się nei działo w kraju odpowiedzialne sa za to Kaczory i już na przedbiegach mamy jasną sytuację.
FRmaniacWroc
Kontakt:

Post autor: FRmaniacWroc »

TERAZ BEDZIEMY MIEC NOWE OKRESLENIE!!!!!!!!1

C-****

H-****

W-W

D-Dupę

K-Kaczyńskiemu
Każdy żyje tym co może-więc pier*** innych i żyj rowerem...l..
KuMiK
Kontakt:

Paul... dlaczego ma zabronic homoseksulistom a górnikom nie? My nie wychodzimy z transparentami że jesteśmy hetero bo my za to nie dostajemy w ryj i nie jesteśmy w ten czy inny sposób dyskryminowani...
a nawet jak nie są szykanowani to mają prawo iść i sobie manifestować to co im się podoba.....hmm.. mieli prawo, bo teraz to już nie wiadomo jak będzie.
KuMiK
Kontakt:

a poza tym to ciekawe zjawisko, że w sumie wśród rowerzystów więszkość jest za Tuskiem - i w ogóle wśród młodych ludzi... ciekawe jak to będzie wyglądać w dokładnych statystykach.
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Paul jak to juz w sondazach przedstawili (wyborach parlamentarnych ktore niejako odzwierciedlaja wyniki wyborow prezydenckich) na Tuska i PO glosowaly na ogol osoby mlode, do 35 roku zycia, natomiast przewaga elektoratu kaczynskiego to osoby starsze, 50 i wiecej lat. dlatego nic dziwnego, ze malo z nas glosowalo na kaczynskiego.
www.trialshop.pl
ZONK
Kontakt:

Post autor: ZONK »

FRmaniacWroc - ziomuś ...ale nie moge patrzec na to jak kogos jadą po batach , a nie potrafia tego uzasadnic ! ! !
powiedzmy - Gedric Gracia by wygladał jak kaczor - to co , juz bys go nie lubiał ,to znaczy ze jest cwelem ?! ! Ojj
Tyle , dziekuje niktorym za rozjasnienie sytuacji....pozdro
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

Paul całując swoją laske na mieście też pokazujesz że jesteś hereto,
i nikt nic do ciebie nie ma. a dwoje homo tulących się do siebie na ławce napewno słyszy po chwili komentarze "Geje" albo "Lesby" .
Pikietują żeby to zmienić, żeby mieć równe prawa do wyrażania swoich uczuć. Pikietują by móc lepiej żyć , tak samo jak np. górnicy ( górnik chce dostać godziwe wynagrodzenie - by lepiej żyć ) .
A widziałeś żeby ujawniał się homoseksualista na wsi ? nie robi tego , bo by go na stosie spalili. Więc TAK , uważam że są prześladowani psychicznie, a czasem fizycznie.

ps. jestem hetero
ps.2 ide spać , dobranoc
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

al ebejnia ze Kaczak wygrał:/ będzie dwóch pasibrzuchów układało IV Rzeczypospolitą jak im się będzie chciało...Ja jeszcze niemam 18lat skonczonych alle cała moja rodzinka na Tuska głosowała włącznie z mamą, która dzisiaj przekonywalem bo chciala glosowac na kaczaka:D
lej na mÓr!!!!!!!!!
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

KuMiK no ale ok ale po co to? najpierw wychodzą na ulice i krzyczą że są homo a później mają pretensje że dostają za to w ryj. Inni dostają w ryj za to że mają nie taki kolor koszulki jak trzeba, za nisko spodnie, albo za nic. różnie bywa. Więc skoro to że są homo jest dla nich normalne to niech się z tym normalnie zachowują a nie rzucają się nie wiadomo o co i robią z siebie prześladowanych męczenników. Przecież nie ma bojówek na ulicach i nie robią łapanek na nich więc nie wiem dlaczego oni się czują tacy zdyskryminowani, niech swoje prywatne życie zachowaja dla siebi i wszystko będzie ok. A dlaczego Górnicy tak a a Homodeskualiście nie? bo górnicy walczą o płace których często nie dostają w terminie i takie tam a nie propagują jakiegoś stylu życia.

Inur tak masz racje faktycznie na Kaczora głosowali głównie starsi.
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

ja nie glosowalem- nie chcialo mi sie, bo za tuskiem nie jestem a kaczki nie cierpie. Nie lubie wybierac mniejszego zla, poza tym jestem chory :/ Co do homoseksualistow podzielam zdanie wfl'a...
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

no i po ..... wszystko przemawia za Kaczyńskim .... co za porażka, wstydzę się za rodaków i z obawą patrzę w przyszłość .... :|
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
ODPOWIEDZ