2 pytania do organizatorow, jak wyglada sprawa z BMX racing? Czy i kiedy beda zawody? Czy moglbym prosic o mape albo opis dojazdu na tor? Z gory dziekuje i pozdrawiam.
bodzio2k pisze:speeedy:
To sport dla ludzi inteligentnych. Weź się przerzuć na coś bardziej chamskiego...
a że niby o co chodzi????????? bo nie kumam Twojego niegrzecznej wypowiedzi?
Może zrobimy test na inteligencję , który wykaże kto jest bardziej inteligentny co??
Weź napisz do czego piejesz i nie skacz mi tu ok?
Ktos wie skad pobrac karte zgloszeniowa ? musial bym miec ja na jutro bo potem jade z kumplem i jego starymi w trase, a prosto stamtad do Bialegostoku, a nie mam jeszcze 18, wiec rodziece musieliby mi ja wypelnic jutro...
Pawlas pisze:Ktos wie skad pobrac karte zgloszeniowa ? musial bym miec ja na jutro bo potem jade z kumplem i jego starymi w trase, a prosto stamtad do Bialegostoku, a nie mam jeszcze 18, wiec rodziece musieliby mi ja wypelnic jutro...
Wydaje mi się że jak weźmiesz jakąkolwiek jartę zgłoszeniową z poprzednich imprez superligi , to będzie git.Ja tak zrobiłem przed Gdynią.Tylko musisz pewne dane pozmieniać...może przejdzie:) a jak nie to na miejscu pewnie też będzie mozna wypełnic kartę:)
uff...doszły nowe informacje, bardziej szczegółowe, od samego sponsora, czyli HEYAH:)
więcej tu: http://funbike.webd.pl/news.php?readmore=137
nocleg? oj obawiam się że na własną ręke trzeba będzie kombinowac.....:(
Dobra jest news na głównej...ale nie rozumiem jednego.
Jeżeli chce startowac w MP ale nie zjawie sie w piatek na "oficjalny trening" i przyjade w sobote to czy nadal bede mógł startowac? czy styknie jak podpisze liste w sobote?
nie zlapala :D
przerobki z killerem tez juz zakonczone :)
i do tego papiez wpadl i zrobil 2 calkiem fajne hopy dirtowe
juz dzis po 15 bedzie mozna jezdzic ;]
pozdro