Pussy Movie by RyyS
Ten film zdecydowanie należy do moich ulubionych i gdybym nie autorem swojego filmu, który siłą rzeczy podoba mi się ciut bardziej, powiedział bym że jest moją ulubioną polską produkcją :-).
Ten film jest kolejnym dowodem na to, że dobre kino to nie efekty, bajeranckie ujęcia robione dużym kosztem i wypasionym sprzętem. W filmie liczy się pomysł, kreatywne myślenie i dobre podejście do tematu. Nie nadmuchałeś swoich bohaterów, pokazałeś ich takimi jakimi są na co dzień przez co całość ma naprawdę bije szczerością, aż chce się jeździć.
Oczywiście w tym filmie podoba mi się jeszcze sporo rzeczy, ale ta chyba jest najważniejsza, klimat, klimat i jeszcze raz klimat.
Pozdro...
Ten film jest kolejnym dowodem na to, że dobre kino to nie efekty, bajeranckie ujęcia robione dużym kosztem i wypasionym sprzętem. W filmie liczy się pomysł, kreatywne myślenie i dobre podejście do tematu. Nie nadmuchałeś swoich bohaterów, pokazałeś ich takimi jakimi są na co dzień przez co całość ma naprawdę bije szczerością, aż chce się jeździć.
Oczywiście w tym filmie podoba mi się jeszcze sporo rzeczy, ale ta chyba jest najważniejsza, klimat, klimat i jeszcze raz klimat.
Pozdro...
www.cykloza.pl
Tak jak juz kilka osob wyzej napisalo: klimat. Za to film zasluguje na obejrzenie. Wkoncu polski (ba, nawet "P"olski) film, po ktorego obejrzeniu nie stracilem wiary w Polakow, w nasza mlodziez, wkoncu (moze i nie pokazane bylo), ale riderzy pokazali jakas kulture, nie wstydzilem sie pokazac filmu ludziom nie zwiazanym z rowerowaniem...
Co do jazdy: po prostu brawo panowie.
Ogolem: ogladac! :)
Co do jazdy: po prostu brawo panowie.
Ogolem: ogladac! :)
jest na emule... hash: ed2k://|file|07-marilyn_manson-this_is_the_new_hit_(sergio_galouan_mix).mp3|8364836|65D572E21335E38A01F69366B1767843|/Myszanx pisze:Może ktoś podac linka do tego remixu kawałka Mansona, który leci na samym początku??? kurde szukałem w emulu, bearshare'rze i nie ma nigdzie:/ jest tylko oryginał:/ BARDZO O NIEGO PROSZEEEEE!!!:D
No pain, no gain