NWD7+CKD3+KRANKED6 KRK
eee spokój tam :P
Macie numery gg w profilach to sobie pogadajcie, a nie na forum syf robić.
Możecie robić syf, być za głośno, tylko po co?
Pewnie, jak chcecie, żeby to był ostatni pokaz to można było jeszcze powyrywać krzesła i pobawić się nimi w głupiego jasia, jak aż tak było nudno.
Mnie też osobiście czasami wku*wiało jak nie było słychać muzyki, tylko jakieś tam krzyki.
Oczywiście nie po to tam przyszliśmy, zeby siedzieć jak w teatrze, ale jakaś kultura musi być.
P.S.Pogadajcie lepiej jak się komu filmy podobały ;)
Macie numery gg w profilach to sobie pogadajcie, a nie na forum syf robić.
Możecie robić syf, być za głośno, tylko po co?
Pewnie, jak chcecie, żeby to był ostatni pokaz to można było jeszcze powyrywać krzesła i pobawić się nimi w głupiego jasia, jak aż tak było nudno.
Mnie też osobiście czasami wku*wiało jak nie było słychać muzyki, tylko jakieś tam krzyki.
Oczywiście nie po to tam przyszliśmy, zeby siedzieć jak w teatrze, ale jakaś kultura musi być.
P.S.Pogadajcie lepiej jak się komu filmy podobały ;)
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
No generalnie kurde siedze sobie a tu przez pol kina madcooow gosc sie odwraca co? twoj stary, a on twoja mamusia i tak co 2 minuty. No ja pierdole do tego chyba wiekszego syfu nie dalo sie zostawic. Fakt, ze filmy nie bylo najlepsze. W zsadzie tylko ckd bylo ciekawe bo nwd juz widzialem wczesniej i jest takie sobie , a kranked to juz byla padaczka na maxa. Jak zobaczylem ryana leecha na fullu to juz wybuchlem smiechem. Wkurwia mnie ta konwecnaj w filmach gosc jest zajebisty w streecie i jest minuta jego street, a pozniej mu daja fulla i do lasu. Bezsensu przez to te filmy sa nudne.
Ssij pento