29.04 ZAWODY DH MYSLENICE - TRASA !!
-
- Kontakt:
Leaber pisze:SegatiV Pedałujesz tylko chwile u góry a potem to raczej hamujesz tylko , chyba ze jesteś PRO ;) ale nawet oni niewiele kręcili z tego co widziałem
na poczatku wjezdzasz w lasek w te dolki(ponoc juz ich nima) pyzniej plaska scieszka z chopka z kamieni ok 30 cm wys (wciul krtecenia , wyjezdzasz troche plaskiego (krecenie) lasek z zakretem w lewo (lekkie hamowanie ) potym prosta (wciul pedal..) i malutka gorka (krecenie) zmowuz zakret w lewo (hamow.) potym w prawo prosta i miedzy drzewami (krecenie ) sianka i na przeciwki trasa troche luzniej hpoka prosta zakret ow kilka potem calyczas prosta az do ostatniej scianki ,zjazd z niej i w prawp ,lewo pedalowanie hopa( pare metrow lotu i pedalowanie !!!!!!!!!
wiec nieucz mnie czy musze pedalowac czy nie jezdze na sztywniaku i nienawidze tego miejsca kumpel na fulu jezdzi i woli na sciance w lewo i tam nie trzeba krecic
Kubasik Heh zobaczymy.. będe się w każdym razie smiał jak wylądujesz na drzewie po pierwszej chopie..
Skocznia ta jest skierowana prosto na drzewa i wiekszośc osób może miec problemy aby wyladować tam gdzie trzeba i sadze ze ty rownież, a jej omijanie zabiera "troszeczkę" czasu dlatego tez proponuje zeby ja zdemontowac i postawic na drodze chwile potem. Można ja ewentualnie stłumic ale nie wszyscy dysponuja tego typu umiejetnoścami..
Poza tym traska jest zaje**** a w szczegolności ostatni gap na którym można sobie polatać :P
Skocznia ta jest skierowana prosto na drzewa i wiekszośc osób może miec problemy aby wyladować tam gdzie trzeba i sadze ze ty rownież, a jej omijanie zabiera "troszeczkę" czasu dlatego tez proponuje zeby ja zdemontowac i postawic na drodze chwile potem. Można ja ewentualnie stłumic ale nie wszyscy dysponuja tego typu umiejetnoścami..
Poza tym traska jest zaje**** a w szczegolności ostatni gap na którym można sobie polatać :P
...if you can't ride a bike drunken your not a freerider..
-
- Kontakt:
120 fot trasy w Myslenicach (z wtorku 24.04.2007) Widac praktycznie cala trase:
http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=654
Podziekowania dla menadzera braci Wincenciakow, Kamila Płoszczycy!
http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=654
Podziekowania dla menadzera braci Wincenciakow, Kamila Płoszczycy!
kościelny, ale zdaje sie trasa nie jest robiona po to, zeby każdy ją przejechał ze wszystkimi przeszkodami, tylko żeby sprawiłą też i trudności. Jak ktoś będzie chciał uzyskać dobry czas, to będzie musiał latać wszystko, chyba że jakaś z przeszkód bedzie tak zrobiona, ze ominięcie będzie szybsze, ale wtedy byłoby to bez sensu. Takie rzeczy wymagają większych umiejętności, a ci co je posiadają, latają i plasują sie gdzieś w czołówce ;p Tak samo jest z kręceniem, zawsze można jechac na luzie, ale prawie zawsze można też i dokręcić, kręcisz = masz lepszy czas, proste.
\\
lol musiałem sie minąc oczywiście z postem o fotach <lol2> świetna robota, zawsze musi być ten pierwszy raz ;DDDDD oj Myśłenice welcomeeeeee ;DDDDDDDD
\\
lol musiałem sie minąc oczywiście z postem o fotach <lol2> świetna robota, zawsze musi być ten pierwszy raz ;DDDDD oj Myśłenice welcomeeeeee ;DDDDDDDD
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czy może MTC ma zamiar ruszyć szpadlem na starych trasach DH?
Może też wartoby naprawić zgnite i zdewastowane stare mostki?
A tak swojš drogš, to co to za DH jak trasa jest poniżej 2minut, pojedzie młody człowiek do Szpindlerowego Młyna na 3,5km trasę i umrze!!!
Na takich trasach Pucharu wiata trzeba zaliczyać czasy w okolicach 4 minut.
Może też wartoby naprawić zgnite i zdewastowane stare mostki?
A tak swojš drogš, to co to za DH jak trasa jest poniżej 2minut, pojedzie młody człowiek do Szpindlerowego Młyna na 3,5km trasę i umrze!!!
Na takich trasach Pucharu wiata trzeba zaliczyać czasy w okolicach 4 minut.
Trasa jest raczej sporo ponad 2 min i wiele wymaga od jadącego ale nie da się wykrzesać z takiej góry tak długiego i tak STROMEGO zjazdu.
POczekaj do Wierchomli ;)) Tam się będzie działo w tym roku !!
W maju ruszamy z budowa BIKE PARK-u powstaną zupełnie nowe trasy w nowych rejonach lasu,gdzie są ścianice i kamole,wąwozy i strumienie,połamane drzewa i super stoki na relaks ;)) Tor do 4x jest zrobiony w 80%,będzie kilka linni DIRT i sporo kładek NS. POwstanie też Uniwersytet DROP-a i wiele innych atrakcji...
Na każde zawody będzie inna trasa tak aby wszyscy mieli równe szanse :))
POzdro .
www.totalbikes.pl
Trasa jest raczej sporo ponad 2 min i wiele wymaga od jadącego ale nie da się wykrzesać z takiej góry tak długiego i tak STROMEGO zjazdu.
POczekaj do Wierchomli ;)) Tam się będzie działo w tym roku !!
W maju ruszamy z budowa BIKE PARK-u powstaną zupełnie nowe trasy w nowych rejonach lasu,gdzie są ścianice i kamole,wąwozy i strumienie,połamane drzewa i super stoki na relaks ;)) Tor do 4x jest zrobiony w 80%,będzie kilka linni DIRT i sporo kładek NS. POwstanie też Uniwersytet DROP-a i wiele innych atrakcji...
Na każde zawody będzie inna trasa tak aby wszyscy mieli równe szanse :))
POzdro .
www.totalbikes.pl
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
<kościelny> ja poszlem do normalnego lekarza kazala mi zejsc na dol i zrobic EKG potem zmierzyla cisnienie posluchala rytmy mego serducha.
I powiedziala dobra ja ci wystawie to zaswiadczenie:d podalem jej tresc napisala i dziekuje dowidzenia:)Ja mam na caly sezon 2007:P
Pozdro
I powiedziala dobra ja ci wystawie to zaswiadczenie:d podalem jej tresc napisala i dziekuje dowidzenia:)Ja mam na caly sezon 2007:P
Pozdro
BopLight AminoStar Team ŚwidnicA