[Kraków] Skradziono Kone Stinky 2005 !!!
Dobre z was forumowe chojraki. Komu to by kto dupy nie skopał. Zawsze mnie to bawi w tych tematach. Ktos kupil kradziony rower to chcecie sie gorzej od dresów zachowac i rower "odkraść". Żyjecie w starożytnym babilonie i macie na słupie kodeks hammurabiego wyryty?
robol2010 skontaktuj sie z kolesiem co ma ten rower skoro podobno on kupil od kogos i moze namierzyc pomoze zlodzieja. Co do policji to jak podasz konkretne dane typa co ma rower to nie bedzie problemem, a mysle, ze skoro na niej jezdzi to nie powinien byc wielki problem jak tylko koledzy przestana mówic co by mu tu nie zrobilii gdyby tylko pogoda, wrózki i muzyka pozwalaly i zamiast tego ogarneli gdzie typ mieszka np.
robol2010 skontaktuj sie z kolesiem co ma ten rower skoro podobno on kupil od kogos i moze namierzyc pomoze zlodzieja. Co do policji to jak podasz konkretne dane typa co ma rower to nie bedzie problemem, a mysle, ze skoro na niej jezdzi to nie powinien byc wielki problem jak tylko koledzy przestana mówic co by mu tu nie zrobilii gdyby tylko pogoda, wrózki i muzyka pozwalaly i zamiast tego ogarneli gdzie typ mieszka np.
-
- Kontakt:
Drechem nie jestem i nie będe, ale za takie bezczelne kradzieże nie ma litości. Robol zbierał ta sprzęt kupe czasu, wiem co to znaczy bo sam zbieram i niewyobrażam sobie, żeby ktoś mi z#%^%^$ rower i potem jeszcze kilka innych osób sobie nim jeździło.
Chociaż Spaced też masz rację. Żyjemy w cywilizowanym świecie [nie do końca jak widać:p] i tak na moje to tez da się to inaczej załatwić, ale trzeba działać, żeby czasem ta KONA nie dostała się gdzieś dalej poza KRK.
Tak sobie patrzę od pierwszego posta ROBOLA ile to juz czasu minęło... hmm... troszke długo do trwa. Weźcie się w garść i działajcie ! ! !
Chociaż Spaced też masz rację. Żyjemy w cywilizowanym świecie [nie do końca jak widać:p] i tak na moje to tez da się to inaczej załatwić, ale trzeba działać, żeby czasem ta KONA nie dostała się gdzieś dalej poza KRK.
Tak sobie patrzę od pierwszego posta ROBOLA ile to juz czasu minęło... hmm... troszke długo do trwa. Weźcie się w garść i działajcie ! ! !
-
- Kontakt:
Teraz to juz jest gorzej niż było;/
Ten kto ukradł jest chyba w poprawczaku....(będe wiedzieć dokładnie za kilka dni)
rower nie wiadomo gdzie jest.
ogólnie nic nie wiadomo.
mam jeszcze nadzieje ze sie cos wyjaśni....
ale podsumowując policja nic nie zrobiła!
ja znalazłem sklep gdzie złodziej chciał sprzedac rower, policja łaskawie sprawdziła i spisała zeznania sprzedawców,
Złodziejowi udowodniono ze prubował sprzedać bike jednak on mówi ze to nie on...
za kilka dni napisze co wiem więcej.
Ten kto ukradł jest chyba w poprawczaku....(będe wiedzieć dokładnie za kilka dni)
rower nie wiadomo gdzie jest.
ogólnie nic nie wiadomo.
mam jeszcze nadzieje ze sie cos wyjaśni....
ale podsumowując policja nic nie zrobiła!
ja znalazłem sklep gdzie złodziej chciał sprzedac rower, policja łaskawie sprawdziła i spisała zeznania sprzedawców,
Złodziejowi udowodniono ze prubował sprzedać bike jednak on mówi ze to nie on...

za kilka dni napisze co wiem więcej.
http://www.pinkbike.com/photo/3369118/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Popieram Spaceda bo czemu ktoś kto kupił miałby dostać łomot wystarczy że będzie się musiał za pasesrstwo tłumaczyć. Z tą skargą na opieszałość to najlepszy pomysł wg mnie bo ewidentnie widać że nie chce im sie odzyskać sprzętu:/ ktoś sobie bezkarnie po mieście śmiga przejeżdża sobie koło kumpli a nic sie nie dzeje dla mnie to nie jest zrozumiałe za bardzo:/ Może warto iść i porozmawiać z tym kimś kto kupił rower że albo go odda albo na policję bo weźcie pod uwagę że naprawdę może nie być świadomy a jak jest to wtedy od razu go w lampe lać i niech zadzwonią ludzie z tego przejścia na policję i niech przyjadą to nawet lepiej. Ale widać że ktoś już wyluzował jeżeli chodzi o znalezienie bika tak wiec szkoda mi słów.
http://www.pinkbike.com/photo/1238478/
-
- Kontakt:
znajac i robola osobiscie widze ze wogole tym sie juz nie przejmuje, znajdzie sie rower to fajnie nie to trudno, czym sie martwic ma skorko ma juz rower najwyzszej klasy(glory dh)? nie zalezy mu i tyle. jak dla mnie ta sprawa byla juz zamnknieta jak poszedl zgloscic na policje i dowiedzial sie ze nic nie zrobili.
gg: 5210092
Ten kto ukradł próbował to sprzedać w sklepie w krk, udowodniono mu pasesrstwo ale nic więcej....GrzesiekrK nie jest tak jak mówisz... On jest teraz w poprawczaku za jeszcze inne sprawy.... i co, jak wyjdzie mam zebrać dresów i go pobić... gdyby każdy tak załatwiał sprawy to liczba ludności by się zmniejszyła....
http://www.pinkbike.com/photo/3369118/
-
- Kontakt: