La'Vorta- freeriders spot, Bieszczady...

KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Steel2 no nie czepiaj się szczegółów :) "nie od razu Rzym zbudowano" 8)
Rodzer
Kontakt:

Post autor: Rodzer »

off_road mi nie chodzilo o nazwe :lol: tylko ogolem o caly artykul. Przeciez gdyby wszysko z tego co tam pisza bylo zrobione to panowie mamy drugie Whistler. Jest to na pewno przekolorowane ale trzymam kciuki. Bo nawet jesli 50 % z tego wypalilo to byloby super.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

jak będzie tak będzie....wszystkiego w chwilę sie nie da zrobić...jak ktoś może być mecenasem i wysypać dukaty to prace ruszą szybciej i wcześniej wbijecie na bardaszki w lesie...

już są ciekawostki w lesie a będzie ich więcej....wszystkiego się dowiecie w odpowiednim czasie...

Fajnie że jest takie zainteresowanie :)

Do zobaczenia
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

3mam kciuki za projekt bo wiem jak trudno coś w tym kraju zrobić. Temat bikeparku w Lublinie jest drążony od 3 lat i jak na razie poza projektem i wstępnymi robotami budowlanymi nic nie słychać. Może przyczynił się do tego szumnie nazwany "kryzys" a może nieprzychylność lokalnych władz które lepiej zagospodarowałoby teren np na pole golfowe ...

mam nadzieję że wszystko Wam wypali i będę mógł odwiedzić takie miejsce w naszym pięknym kraju :) powodzenia!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
MG
Kontakt:

Post autor: MG »

Fajnie, że coś sie buduje, miejmy nadzieję że wypali projekt i nikt nie zrezygnuje w połowie.

Pozdrawiam kolegów, którzy myślą że PKP zrobi specjalnie 30 czy 40km linii kolejowej za pare milionów zł. dla kilkuset frajerów, którzy będą jeździć tylko latem, pewnie nie kupią biletu, albo kupi co drugi i jeszcze zasyfią im pociąg błotem z roweru. No na pewno :wink:
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

;O nie dowierzam.
Jeśli wszystko wypali, czego Wam życzę z całego serca ;D to jesteśmy w niebie.
Już wiem gdzie będą kręcić następne nwd ... ;D
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Taki Whislerowski A-line w Polsce to byłoby spełnienie moich marzeń. Czekam z niecierpliwością ;)
Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

Xxsin Nie tylko Twoich. :)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

powodzenia ;]

tylko co to za nazwa, jesteśmy w Polsce!
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Dxx pisze:tylko co to za nazwa, jesteśmy w Polsce!
kolejny
Laworta = góra, więc minimalnie przeinaczona forma jest jak najbardziej ok. A i tak jakbyś doczytał to byś wiedział że raczej będzie pisane przez W.
Lomek
Kontakt:

Post autor: Lomek »

Xxsin,Slopstyler nie tylko waszych :D
Jeżeli ta trasa powstanie to będzie trasa na której zjadę po raz pierwszy w tym BikeParku :D
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

http://www.pinkbike.com/photo/3576001/ - takie coś ma zastąpić gąbki?
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
Qajo
Kontakt:

Post autor: Qajo »

chłopaki, spoko....
A-line będzie dopiero za rok, bo to jest najwiecej pozwoleń.
Hopki bedą dla każdego, ale nie wszystkie- na slopie będą 2 linie 1 z potworami i 2 ze stolikami.
Tak "trikownia" to miałbyc BigAirbag, ale kosztuje 70tyś, więc na razie budżet się zesrał. Mamy za to jeziorko, więc będzie, jak w seazons. Będzie sztywniak do wody i będzie wesoło.
Steel, nie jestem milionerem, nawet bagaty nie jestem, a wiesz ile kosztuje głupia motogodzina koparki? Ja tu próbuje zrobic cos 1 w PL przypominającego zachód finansując to z pożyczki, którą sobie wziąłem na głowe na tą okazję, a ty się czepiasz, że nie jest szybko i "profesjonalnie", tylko "amatorskie wykopki"...
Wykopki nie są amatorskie tylko profesjonalne, bo się znam na rzeczy, a na ekipy i więcej sprzętu jestem zawsze otwarty, zapłacisz? Odpuśc człowieku.
NIe znaczy to, że będę siedział sam lesie i rzeźbił, jak to ktoś ujął, mam ludzi i sprzęt do dyspozycji. Nie od razu Lawortę (tak, tak się teraz nazywa) zbudowano, ale mam nadzieję, że się zobaczymy na otwarciu po koniec sezonu.
Chce odpalic strone i na niej umieścic dokładniejsze info, ale całymi dniami siedzę w lesie i nie mam nawet czasu wam tu odpisywac, więc trochę cierpliwości, będzie dobrze.
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

SeraaX pisze:kolejny
Laworta = góra, więc minimalnie przeinaczona forma jest jak najbardziej ok. A i tak jakbyś doczytał to byś wiedział że raczej będzie pisane przez W.
Wiem że od góry, wg mnie minimalnie przeinaczana forma nie jest w ogóle ok "La'Vorta" nie jest równe Laworta, jak italiano ... głupie pomysły. A że raczej będzie przez W to fakt, nie zauważyłem może dlatego że co najmniej 5 razy jest przez V...
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Qajo
Kontakt:

Post autor: Qajo »

Cieszcie się, że nie jest Lawortex, ani Lawortpol ;)
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Qajo pisze:a ty się czepiasz, że nie jest szybko i "profesjonalnie"
To Ty napisałeś profesjonalnie, to Ty podałeś terminy. Masz pretensje, że właściwie Ciebie zacytowałem ? Heh...

Tak, wiem ile kosztuje godzina pracy koparki i nie zapłacę, z kilku powodów, głównym jest to, że to co napisałeś kupy się nie trzyma. Mnie nie przekonałeś. Ale i nie musisz. Powodzenia.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
cubone
Kontakt:

Post autor: cubone »

dwe Haha. Podsumowałeś go jak najbardziej trafnie :D
http://krissys.pinkbike.com
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Chlopaki- po 1. to nie temat o Steelu, po 2. ostatnio i tak troche przestal narzekac, a gada calkiem do rzeczy wiec sie go tak nie czepiajcie! Co prawda nie podzielam jego zdania, ale je rozumiem i postarajcie sie zrobic to samo;)
Co do bikeparku i calego tego przedsiewziecia- jaram sie! A jak juz powstanie to bede sie bardzo jaral;) Oby tylko udalo sie wszystko co zaplanowane to bedzie kosmos!
P.S. Co do tekstu o Steelu- tez padlem:D
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Cóż, jesteście tylko dowodem, że hołoty jest tu dużo. Wasz problem prymitywy. Sugeruję jednak wrócić do szkoły i chodzić na zajęcia.

Nie życzę sobie takich i innych komentarzy odnośnie moich wypowiedzi. Nie zrozumiałeś to nic nie pisz ( a większość nie rozumie, co na każdym kroku udowadnia ), zamiast zaśmiecać forum swoimi urojeniami.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
ODPOWIEDZ