Słuszna sprawa - od kolegów dla kolegów!!

KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

Zaborowski1 wiesz niektórzy maja swój honor i np nie chcą dostawać części za darmo bo mogą sie poczuć urażeni ze wzgledu na to ze np ktoś ich uważa za biednych...ale skoro byłeś tam i wiesz to spoko ciesze sie ale bardziej czekam na odpowiedz p0l0n3zz^
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

p0l0n3zz - dobrze widzę na tym zdjęciu? Przednie koło z Bydzi? Nie sądziłem,ze ktoś może mieć z czegoś takiego jeszcze pożytek!!!
p0l0n3zz^
Kontakt:

Post autor: p0l0n3zz^ »

siemano wszystkm! sorki ze tak dlugo mi zeszlo z odpowiedzia, ale ostatnio troche zarobiony jestem i malo mam czasu;/
KefirQn oczywiscie ze sie chlopaki ucieszyli. mysle ze w ich sytuacji byloby strasznie malo prawdopodobne zeby sie obrazili na widok 2 wielkich paczek wypelnionych po brzegi rowerowym stuffem;D tak wiec reasumujac akcje, mysle ze udalo sie mega dobrze, przy pomocy wszystkich zyczliwych osob zebrac mase czesci, zlozyc od podstaw 1 rower oraz ulepszyc te rowery, na ktorych chlopaki jezdzili (m.in wymienic ramy ze starych xc na te, ktore dostali w ramach akcji).

B.Z. oczywiscie ze dobrze widzisz;)

oficjalnie mozna uznac akcje za zakonczona, aczkolwiek gdyby ktos wykopal gdzies starego amora i chcial sie nim podzielic, to smialo prosze pisac;)
w tej chwili mam jeszcze w mieszkaniu kierownice dh, 2 nowe obrecze dm 24 i dx32, szprychy, gripy, klucze rowerowe itp

dzieki jeszcze raz wszystkim ktorzy obiecali, ze wysla czesci i faktyczne dotrzymali slowa!
wielkie dzieki i SIEMA WSZYSTKIM!!
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
Zeman
Kontakt:

Post autor: Zeman »

Pracuje na serwisie i zostaje mi sporo takiego szpeju wiec tez przygotuje paczuszkę, jakies klamki zaciski moze jakies tarcze znajde piasty i moe jeszcze cos ciekawego uda mi sie wygrzebać jednak fajnie było by zobaczyć gdzieś na fotkach tych dzieciaków.
http://www.bikeparkpalenica.pl tu się jeździ!!!
Rumak14
Kontakt:

Post autor: Rumak14 »

mi jak się uda wybulić kasę na przesyłkę to wyślę kierownice Acor'a i przerzutkę Shimano TZ
xsnailx
Kontakt:

Post autor: xsnailx »

p0l0n3zz^, mam amora - lecz to archaizm z gwintowana sterowka [ale na 1,1/8 ] komplet z sterami i mostkiem - jesli sie to na cos nada to wysylam
ODPOWIEDZ