toś mnie zdemotywował - za rok również wkraczam w zacne szeregi Mastersów... miałem nadzieję piffko popijać a tu mi każą szybko na rowerze jeżdzic... ;(ArthurGreen pisze:W przyszłym roku przechodzi do Mastersów. Tam poziom jest naprawdę wysoki i musi się postarać.. To już nie jest to co "Elita"! Elitą jest Masters !! smile
Pirat złamał MONSTERA !!
-
- Kontakt:
ArthurGreen..nie zwalaj winy na Damiana bo wyszło tragicznie, dobrze że posprzątane ale na przyszłość proponuję trzymać poziom na poziomie
snizy...można pifffkować i ostro pociskać !! można też muzyki głośnej słuchać..nikt nie broni !! jeśli czerpiesz frajdę z jazdy to wynik bez znaczenie..a jeśli się pudło pojawi to tylko satysfakcja większa..

snizy...można pifffkować i ostro pociskać !! można też muzyki głośnej słuchać..nikt nie broni !! jeśli czerpiesz frajdę z jazdy to wynik bez znaczenie..a jeśli się pudło pojawi to tylko satysfakcja większa..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
dokładnie, ja jeżdżę tylko dla własnej satysfakcji... bo na pewno nie dla wyników (które są bądź co bądź humorystyczno/tragiczne... chociaż duży pech sprzętowy tez się do tego mocno dołożył, bo na zawodach zepsułem już wszystko ! - mimo dużej wiedzy jak dbać o sprzęt, w zawodach XC nigdy mi się takie coś nie zdarzało)Schodek pisze:jeśli czerpiesz frajdę z jazdy to wynik bez znaczenie.
jedyne pudło na którym mam szansę stanąć ... to kibel jak mi się czasem żarówka przepali w łazience;)Schodek pisze:a jeśli się pudło pojawi to tylko satysfakcja większa..
pozdro i do przodu