DunCon cook ??

bzyq
Kontakt:

Post autor: bzyq »

wolf ale pierdole to tez przeklenstwo :D
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Panowie.....ja tu widzę że AGROBIZNES puka do drzwi* forum :))))))

*) - opcjonalnie snopka
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
wolf89
Kontakt:

Post autor: wolf89 »

bzyq ale tam nie bylo ja pierdole tylko ja pierdooooooooole a tu juz jest roznica :P:P:P dobra ja jeszcze raz sie wypowiem o cocku. Wiec tak ogolnie rama veryyyy fajna jest. Trzeba przyznac ze na poczatku byly te haki takie owakie nijakie czy jak kto tam woli ;) ale kolega bzyg po "destrukcji" hakow wyslal rame do Szanownych Panow z DC i teraz haki sa duzoooo lepsze tzn wygladaja ze juz sie tak latwo nie wygna itd itp Doszlo troche spawow haki z aluminium zmienily sie na stal i teraz zobaczymy. Podsumowujac cock spox ramka niby ciezka ale nie czuc tak bardzo jak sie na niej jezdzi :P:P:P Wedlug mnie (jezeli te haki wytrzymaja) to warto kupic i bede ja polecal innym (jezeli wytrzymaja) a jezeli nie to mowi sie przykro :( chociaz ja i tak wolal bym brave machina :P:P:P
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

normalnie coraz bardziej mi sie ten topic podoba :>

dawac dalej:D
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

normalnie coraz bardziej mi sie ten topic podoba :>

dawac dalej:D
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

PITBUL: przyjeżdzasz na zawody na Kazury? he? ukręcić Ci sutka czy zatrudnić Rufia i Diabła do tego zacengo czynu? To Ci zrobią z sutka którego chcesz do wyboru tą Twoja "lachohydrogumosmokoobciągałke" gałganie.
dupa.
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

Perfekcyjna gała dupą rulez ;) tyle odnosnie tego tematu
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

Erenes, Rufia ?? nie badz okrutny ... chociarz moze :) ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

KONIEC KLOTNI!!!! PRZESTANCIE!!!!

przypominaja mi sie klotnie z liceum,jak dzieci.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
bzyq
Kontakt:

Post autor: bzyq »

Musze wam przekazac strasznie przykra mianowicie jak pitbull przeczytal post erenesa to sie obsral ze smiechu jak widzicie ludzi maja rozne reakcje pitbull akurat na stres readuje smiechem :D:D:D Marcinek ale prosze nie bij wiesz ze zartowalem :D:D:D A ja siem musze pochwalic ze haki w cocku sa nadal cale :D A brave machine wolf to ja sobie moge na scianie powiescic i na nia patrzec bo wziasc to bym sie bal ze sie polamie ;]
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

do tych co pierdola o :
"ZAPIERDALANIU PRZY MASZYNIE" to powiem tyle ze ja równiez wole sam sobie cos zrobic przynajmniej mam pewnosc ze jest zrobione dobrze,przemyslane w ****. razy,wykonane max tanio i mam równiez satysfakcje z tego powodu ze zrobiłem cos sam i wytrzymuje wiecej niz kupione w sklepie
ale jesli ty wolisz zrobic z siebie jelenia i kupic rame dc za 1500 zł (wykonanie to 1/4 tej ceny)w której non stop sie cos rozpierdala.to juz twoja sprawa

swoja droga pewnie tak ********** bo JESTES NA TEN TEMAT TĘPY i pozostaje ci tylko ZAPIERDALANIE PO SKLEPACH I PŁACENIE 4 RAZY WIECEJ NIZ DANA CZESC JEST WARTA!!!!!!!!!!!!
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

do tych co pierdola o :
"ZAPIERDALANIU PRZY MASZYNIE" to powiem tyle ze ja równiez wole sam sobie cos zrobic przynajmniej mam pewnosc ze jest zrobione dobrze,przemyslane w ****. razy,wykonane max tanio i mam równiez satysfakcje z tego powodu ze zrobiłem cos sam i wytrzymuje wiecej niz kupione w sklepie
ale jesli ty wolisz zrobic z siebie jelenia i kupic rame dc za 1500 zł (wykonanie to 1/4 tej ceny)w której non stop sie cos rozpierdala.to juz twoja sprawa

swoja droga pewnie tak ********** bo JESTES NA TEN TEMAT TĘPY i pozostaje ci tylko ZAPIERDALANIE PO SKLEPACH I PŁACENIE 4 RAZY WIECEJ NIZ DANA CZESC JEST WARTA!!!!!!!!!!!!
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

no birol ja popieram tez staram sie robic sam niektore rzeczy ale nic jeszcze nie zrobilem bo nie mam dostepu wiec kupuje to co mi sie podoba :) a co do twojego roweru to zajebisty jest :P
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

A ja na temat Krabola : koleś jest pie-rd-olnię-ty , wbiłem do niego na gg i ze chce kolo zlozyc , to miałem wrazenie z normalnie łaskę robi ze ze mną rozmawia , Więć rada : zmień lepiej zajęcie bo i tak chuya sprzedaz palancie
pitbull
Kontakt:

Post autor: pitbull »

Erenes jakbyś nie zauważył to ten tekst nie był do ciebie!!! pomyliłem nicki:P::P:P:P:P:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=258640
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

nom krabol jest hoojowy na maxa i nie ma tanio
\wole to 5% taniej dołożyć i kupić w fajnym sklepie z fajna obsługa i tesh dostane 5% upustu w mk-biku albo w rowerowym.com
A tam
MaCiEK_FrOmTG
Kontakt:

Post autor: MaCiEK_FrOmTG »

heheh fest temat spoko.... :]] Prosba krabol uwarzam ze jsetes spoko ale tym dopierdalanie.... w stylu ze dzikus zapier... przy maszyanch przeginasz... !!
jak narazie giant ricon ale na 2005 NS'X :]]
gg 2109933
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

taaaaaak...

wlasciwie to co teraz pisze adresuje do wszystkich uzytkownikow poza krabolem i bzykiem

zwroccie koledzy uwage na zachowanie tych dwoch typow. licze na to, ze jestescie bardziej inteligentni i jeszcze sie

orientujecie o co chodzi w tej farsie. a wiec temat jest poswiecony ramie cock firmy dc. uzytkownik enjoy podal linki do

fotek tejze ramy z uszkodzonymi hakami, czym jak widac narazil sie dwom wspomnianym wyzej panom (?), czemu dali wyraz

wyzywajac go w prostacki sposob. widzac ich zachowanie, postanowilem wesprzec enjoy'a poniewaz uwazam, ze w jego zachowaniu

(hotlinkowanie) nie bylo nic niewlasciwego i nie zasluguje on na nazywanie go z tego powodu "totalnym wiesniakiem". jednak

uzytkownicy krabol i bzyq jak widac nie rozumieja istoty rzeczy i moje uwagi na temat ich zachowania odbieraja - w zupelnie

dla mnie niezrozumialy i bezpodstawny sposob - jako krytyke firmy dc. PARANOJA. w miedzy czasie pozwolilem sobie na lekkie

wyszydzenie beznadziejnych bledow gramatycznych na stronie krabola; zrobilem to, aby uwypuklic jego wlasne "cechy wiejskie",

ktore jak widac, nie przeszkadzaja JEJ w nazywaniu innYch wiesniakami. poniewaz obie panie parokrotnie dowiodly swojej

indolencji i braku umiejetnosci czytania ze zrozumieniem, doszedlem do wniosku, ze dalsza pogawedka z nimi nie ma sensu. ja

mowie o tym, ze hotlinkowanie nie jest zabronione, ci mi mowia, ze jestem robolem (prosze, nazywajcie mnie "robaczkiem" tak

bedzie czulej), ja sie smieje z nieznajomosci polskiej gramatyki, ci mi zarzucaja obrzucanie blotem firmy dc itd...

a teraz przeanalizujmy kolejne wynurzenia obu pan:

bzyq:

"dzikus a czy ja ci nie mowilem przestan cytowac nas gowno obchodza twoje komentarze do naszych wypowiedzi. a ten " " to se

wsadz miedzy niego fiuta i zoabcz jakiego masz malego pierd...olac takie smuty."

nie moja wina, ze ten intelektuŁalYsta pisze w taki sposob, ze potem mu glopio kiedy ktos go zacytuje i wysmieje. radze

pisac madrzej albo wcale. i przede wszystkim podpierac sie faktami a nie domyslami lub zwyklymi klamstwami.

" zamknij morde i se nie pozwalaj jak bys nie zauwazyl to jednak spora czesc trzyma juz za krabolem a nie za robolem z miasta

wies ktory stoi jak piz...da i zapie....dala przy maszynach a z roboty go wyjebali bo byl za glupi i wszedzie swoje racje

dawal."

jestem niemalze pewien, ze owa wiekszosc szydzi z krabola tylko sie nie odzywa, nie chccac sie wdawac w klotnie lub nie chcac

mu sie narazic, zeby nie tracic ewentualnych korzysci przy zakupie sprzetu w jego firmie. a gdyby nawet wiekszosc faktycznie

trzymala jego strone, to swiadczylo by to jedynie o poziomie tejze wiekszosci. to, ze pare wiekow temu wiekszosc uwazala, ze

slonce krazy wokol ziemi nie znaczy, ze mieli racje. idac dalej tym tokiem "myslenia" (ze wiekszosc ma racje) zaraz nasuwa mi

sie haslo "jedz goowna, miliony much nie moga sie mylic!". zycze smacznego :)
co do "zapierdalania" przy maszynach, to jzu chyba wyjasnilem o co w tym chodzi, jak ktos nie kapuje to nic na to nie

poradze. powiem tylko, ze jest zasadnicza roznica miedzy etatowym robotnikiem pracujacym porzy konwencjonalnych maszynach

(jak np. niegdys moj ojciec, zawodowy szlifierz/tokarz) a miedzy magistrem (a czesto nawet doktorem!) inzynierem obslugujacym

obrabiarki sterowane numerczynie warte grube pieniadze (te przy ktorych mam fotki kosztuja ok 500 000zl). ludzie umiejacy

obslugiwac i programowac te maszyny zaliczaja sie do elity wsrod operatorow wszelkich obrabiarek co znajduje rowniez odbicie

w zarobkach, przewaznie jest to ok 3000-5000zl miesiecznie (!!!) a jesli jeszcze potrafia sami dobierac odpowiednia

technologie wyciagaja 8000 i wiecej.calkiem neizle jak na prace pzry ktorej trzeba napisac na kompie program, wgrac go na

maszyne, zamocowac przedmiot, wcisnac "guzik" i potem tylko zajrzec co sie z tym dzieje raz na godzine.

"ale co ja tu sobie pisac mog jak ten cwel ****** wezmie i teraz wszystko zacznie cytowac kazde moje slowo na 3 sposoby to ze

sie urodziles zjebem genetycznym to nie nasza wina ale uzalaj sie sam nad soba a nie nad nami. i zejdz mi z oczu. "

hehehe, chlopak (!?) sie irytuje troche... trzeba bylo nie pisac tych glupot :)

"idz sie lepiej zapytac w dc czy cie nie przyjma sporotem geniuszu ty moj."

juz pedze... dzialalem, dzialam i zamierzam dzialac na wlasna reke o czym za jakis czas sie wszyscy przekonacie ;) natomiast

jesli ktos mi oferuje zlecenie (np. dc lub nsx) to czemu mam go nie wziac? pomijajac wynagrodzenie, korzystam na tym w inny

sposob: kiedy w przyszlym roku rusze z wlasna firma, nie bede "czlowiekiem z nikad" bede mogl powiedzic, ze pracowalem

wczesniej dla inncyh firm.

--------------------

a teraz krabol:

"dobra dzikus jestes jebnietym ciulem, jebią mnie twoje cytaty, to co pisze to moja sprawa, podoba mi sie"

owszem, jestem jebniety, stad tez moje pomysly na te wszystie fajne rzeczy:) milo mi, ze moje cytaty sprawiaja komus

przyjemnosc (jebia). ciesze sie rowniez, ze podoba ci sie to co piszesz, grunt to poczucie wlasnej wartosci

"co do twojej jebanej wspolpracy z dc to juz nawet sami wlasciciele dc sie zalamali jak widzą co piszesz, ciekawe czy za rok

bedziesz smarowal gownem nsx??"

nie wiem co rafal i piotrek moga mi RZEKOMO zarzucic, bo w tym watku nie napisalem nic na ich temat zlego. jedynie pozwolilem

sobie zwrocic uwage, ze dzial spzret na tym forum powinien rowneiz sluzyc ostrzeganiu innych przed zakupem marnych produktow.

nie psialem tego w scislym zwiazku z ramami dc, tylko ogolnie. ale jak widac ty sobie to "interpretujesz" po swojemu, czytasz

miedzy wierszami, cos dopowiadasz, cos przekrecasz. slowem: pieprzysz bez sensu
przy okazji wyjasnei, ze nigdy nei bylem pracownikeim dc ani nsx, robilem i robie konkretne projkety na zlecenie. zakapowales

to w koncu? ile razy mozna powtarzac? poros kogos mlodszego, zeby ci to wytlumaczyl

"poprostu jestes dla mnie CCCCC IIIIII UUUUUU LLLLL em i tyle"

fascynujace. napisz o tym ksiazke.

"aha i w dupe se wsadz te piss"

wiesz, nie kazdemu podobaja sie twoje ulubione zajecia, wiec nie jestem zainteresowany.

no i na zakonczenie: widze, ze zrobiliscie dokladnie to czego od was oczekiwalem, krabol chcial jzu uciac ta dyskusje ale specjalnie go sprowokowalem, liczac na to ze gosciowi (?) puszcza nerwy ( i nietylko) i zrobi z siebie jeszcze wiekszego blazna. tak tez sie stalo. jestem boski :)

pa
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

cos sie zjebalo, wkleje jeszcze raz:

taaaaaak...

wlasciwie to co teraz pisze adresuje do wszystkich uzytkownikow poza krabolem i bzykiem zwroccie koledzy uwage na zachowanie tych dwoch typow. licze na to, ze jestescie bardziej inteligentni i jeszcze sie orientujecie o co chodzi w tej farsie. a wiec temat jest poswiecony ramie cock firmy dc. uzytkownik enjoy podal linki do fotek tejze ramy z uszkodzonymi hakami, czym jak widac narazil sie dwom wspomnianym wyzej panom (?), czemu dali wyraz wyzywajac go w prostacki sposob. widzac ich zachowanie, postanowilem wesprzec enjoy'a poniewaz uwazam, ze w jego zachowaniu (hotlinkowanie) nie bylo nic niewlasciwego i nie zasluguje on na nazywanie go z tego powodu "totalnym wiesniakiem". jednak uzytkownicy krabol i bzyq jak widac nie rozumieja istoty rzeczy i moje uwagi na temat ich zachowania odbieraja - w zupelnie dla mnie niezrozumialy i bezpodstawny sposob - jako krytyke firmy dc. PARANOJA. w miedzy czasie pozwolilem sobie na lekkie wyszydzenie beznadziejnych bledow gramatycznych na stronie krabola; zrobilem to, aby uwypuklic jego wlasne "cechy wiejskie", ktore jak widac, nie przeszkadzaja JEJ w nazywaniu innYch wiesniakami. poniewaz obie panie parokrotnie dowiodly swojej indolencji i braku umiejetnosci czytania ze zrozumieniem, doszedlem do wniosku, ze dalsza pogawedka z nimi nie ma sensu. ja mowie o tym, ze hotlinkowanie nie jest zabronione, ci mi mowia, ze jestem robolem (prosze, nazywajcie mnie "robaczkiem" tak bedzie czulej), ja sie smieje z nieznajomosci polskiej gramatyki, ci mi zarzucaja obrzucanie blotem firmy dc itd...

a teraz przeanalizujmy kolejne wynurzenia obu pan:

bzyq:

"dzikus a czy ja ci nie mowilem przestan cytowac nas gowno obchodza twoje komentarze do naszych wypowiedzi. a ten " " to se wsadz miedzy niego fiuta i zoabcz jakiego masz malego pierd...olac takie smuty."

nie moja wina, ze ten intelektuŁalYsta pisze w taki sposob, ze potem mu glopio kiedy ktos go zacytuje i wysmieje. radze pisac madrzej albo wcale. i przede wszystkim podpierac sie faktami a nie domyslami lub zwyklymi klamstwami.

" zamknij morde i se nie pozwalaj jak bys nie zauwazyl to jednak spora czesc trzyma juz za krabolem a nie za robolem z miasta wies ktory stoi jak piz...da i zapie....dala przy maszynach a z roboty go wyjebali bo byl za glupi i wszedzie swoje racje dawal."

jestem niemalze pewien, ze owa wiekszosc szydzi z krabola tylko sie nie odzywa, nie chccac sie wdawac w klotnie lub nie chcac mu sie narazic, zeby nie tracic ewentualnych korzysci przy zakupie sprzetu w jego firmie. a gdyby nawet wiekszosc faktycznie trzymala jego strone, to swiadczylo by to jedynie o poziomie tejze wiekszosci. to, ze pare wiekow temu wiekszosc uwazala, ze slonce krazy wokol ziemi nie znaczy, ze mieli racje. idac dalej tym tokiem "myslenia" (ze wiekszosc ma racje) zaraz nasuwa mi sie haslo "jedz goowna, miliony much nie moga sie mylic!". zycze smacznego :)

co do "zapierdalania" przy maszynach, to jzu chyba wyjasnilem o co w tym chodzi, jak ktos nie kapuje to nic na to nie poradze. powiem tylko, ze jest zasadnicza roznica miedzy etatowym robotnikiem pracujacym porzy konwencjonalnych maszynach (jak np. niegdys moj ojciec, zawodowy szlifierz/tokarz) a miedzy magistrem (a czesto nawet doktorem!) inzynierem obslugujacym obrabiarki sterowane numerczynie warte grube pieniadze (te przy ktorych mam fotki kosztuja ok 500 000zl). ludzie umiejacy obslugiwac i programowac te maszyny zaliczaja sie do elity wsrod operatorow wszelkich obrabiarek co znajduje rowniez odbicie w zarobkach, przewaznie jest to ok 3000-5000zl miesiecznie (!!!) a jesli jeszcze potrafia sami dobierac odpowiednia
technologie wyciagaja 8000 i wiecej.calkiem neizle jak na prace pzry ktorej trzeba napisac na kompie program, wgrac go na maszyne, zamocowac przedmiot, wcisnac "guzik" i potem tylko zajrzec co sie z tym dzieje raz na godzine.

"ale co ja tu sobie pisac mog jak ten cwel ****** wezmie i teraz wszystko zacznie cytowac kazde moje slowo na 3 sposoby to ze sie urodziles zjebem genetycznym to nie nasza wina ale uzalaj sie sam nad soba a nie nad nami. i zejdz mi z oczu. "

hehehe, chlopak (!?) sie irytuje troche... trzeba bylo nie pisac tych glupot :)

"idz sie lepiej zapytac w dc czy cie nie przyjma sporotem geniuszu ty moj."

juz pedze... dzialalem, dzialam i zamierzam dzialac na wlasna reke o czym za jakis czas sie wszyscy przekonacie ;) natomiast jesli ktos mi oferuje zlecenie (np. dc lub nsx) to czemu mam go nie wziac? pomijajac wynagrodzenie, korzystam na tym w inny sposob: kiedy w przyszlym roku rusze z wlasna firma, nie bede "czlowiekiem z nikad" bede mogl powiedzic, ze pracowalem wczesniej dla inncyh firm.

--------------------

a teraz krabol:

"dobra dzikus jestes jebnietym ciulem, jebią mnie twoje cytaty, to co pisze to moja sprawa, podoba mi sie"

owszem, jestem jebniety, stad tez moje pomysly na te wszystie fajne rzeczy:) milo mi, ze moje cytaty sprawiaja komus przyjemnosc (jebia). ciesze sie rowniez, ze podoba ci sie to co piszesz, grunt to poczucie wlasnej wartosci

"co do twojej jebanej wspolpracy z dc to juz nawet sami wlasciciele dc sie zalamali jak widzą co piszesz, ciekawe czy za rok bedziesz smarowal gownem nsx??"

nie wiem co rafal i piotrek moga mi RZEKOMO zarzucic, bo w tym watku nie napisalem nic na ich temat zlego. jedynie pozwolilem sobie zwrocic uwage, ze dzial spzret na tym forum powinien rowneiz sluzyc ostrzeganiu innych przed zakupem marnych produktow. nie psialem tego w scislym zwiazku z ramami dc, tylko ogolnie. ale jak widac ty sobie to "interpretujesz" po swojemu, czytasz
miedzy wierszami, cos dopowiadasz, cos przekrecasz. slowem: pieprzysz bez sensu
przy okazji wyjasnei, ze nigdy nei bylem pracownikeim dc ani nsx, robilem i robie konkretne projkety na zlecenie. zakapowales to w koncu? ile razy mozna powtarzac? poros kogos mlodszego, zeby ci to wytlumaczyl

"poprostu jestes dla mnie CCCCC IIIIII UUUUUU LLLLL em i tyle"

fascynujace. napisz o tym ksiazke.

"aha i w dupe se wsadz te piss"

wiesz, nie kazdemu podobaja sie twoje ulubione zajecia, wiec nie jestem zainteresowany.

no i na zakonczenie: widze, ze zrobiliscie dokladnie to czego od was oczekiwalem, krabol chcial jzu uciac ta dyskusje ale specjalnie go sprowokowalem, liczac na to ze gosciowi (?) puszcza nerwy ( i nietylko) i zrobi z siebie jeszcze wiekszego blazna. tak tez sie stalo. jestem boski :)

pa
Zablokowany