[Wisła] DHC C2 30.04-1.05.2011

0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

spz pisze:jestes w stanie zjechac z gory na dol 30x z 2 przerwami na jedzenie i picie.
nie ma takiej mozliwosci ;)

max 25 i to non stop ( jedzac i pijac na wyciagu )
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

Juz nic nie rozumiem :mrgreen:

Jak wpłace 45 zł wpisowego zapisując się przez internet to otrzymam numerek startowy i 2 przejazdy w niedziele ??

Bo chyba mogę sobie sam opłacić karnety , bo np nie bd miał ochoty jeździć po zawodach itp
spz
Kontakt:

Post autor: spz »

maxxis pisze: Jak wpłace 45 zł wpisowego zapisując się przez internet to otrzymam numerek startowy i 2 przejazdy w niedziele ??
Tak, jesli to dotyczy wszystkich zawodow oprocz WISLY.
http://spinacz86.pinkbike.com/
Krzyś
Kontakt:

Post autor: Krzyś »

Mam małe pytanko odnośnie ochraniaczy potrzebnych na zawodach, poprzednio już ktoś poruszał ten temat i dowiedziałem się, że obowiązują tu "lokalne przepisy", więc jakie one są? Na joy-ride z tego co mi wiadomo koniecznie trzeba mieć pełną zbroję w kategorii hobby junior, a jak będzie na Diversach? Przepisy niby o niej nie mówią, ale nie chce mieć problemów w dniu zawodów, bo jakiś sędzia się dowali, że nie mam zbroi...
0gór
Kontakt:

ochraniaczne na nogi, kolana, kregoslup, kask i rekawiczki
Rafcik
Kontakt:

Post autor: Rafcik »

Mozna miec Leatt brace zamiast zbroji ?
http://rafcik.pinkbike.com/
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

A czy leatt brace służy do tego samego co zbroja? Odpowiedz sobie sam.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
komandor
Kontakt:

Post autor: komandor »

michalnz pisze:A czy leatt brace służy do tego samego co zbroja? Odpowiedz sobie sam.
Dokładnie...
Leatt obroni twoją klatę/łokcie/plecy przed zadrapaniami podczas wypadku? Nie! Jest to tylko dodatek ochronny, tak jak np usztywniacz do kostek itp...
Troche pomyśl na przyszłość :| ...

Co do samych zawodów - Jest na nie ciśnienie i tyle :D!
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

komandor, michalnz - kocham takich teoretykow:*

Przejedzcie sie na zawody kiedys, to zobaczycie ze bardzo czesto sedziowie puszczaja jesli masz leatta bez zbroi:)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
mlodszy
Kontakt:

Post autor: mlodszy »

To jak to wygląda z tą opłatą za wpisowe? Bo jak będę na zawodach to będę tylko w niedziele, w dniu zawodów. Sorry ale nie czytałem wszystkich wypowiedzi oprócz tych z ostatniej strony tego tematu i wywnioskowałem ze są jakieś niejasności co do opłaty, czy tam jest o wiele większa niż zwykle i obejmuje cały weekend...
0gór
Kontakt:

to przeczytaj a twoje niejasnosci zostana rozwiazane...
Rafcik
Kontakt:

Post autor: Rafcik »

;o heh dzieki, no bo własnie cos takiego słyszałem tylko pewny nie byłem, ale na tym forum to nawet zapytac nie mozna, bo zaraz, pomysl albo inne idiotyczne odpowiedzi...
http://rafcik.pinkbike.com/
komandor
Kontakt:

;o - Poprostu myślimy racjonalnie, chwilami kompletnie nie rozumiem twojej "szydery". Regulamin chyba wyraźnie jest napisany.
"Posiada sprawny rower, kask pełny - integralny, ochraniacze zabezpieczające (nakolanniki, ochraniacze na łockie łokcie, ochraniacz kręgosłupa – żółw) oraz rękawiczki." Zamierzasz go łamać :P? No i chyba później mogą pojawić się problemy przy odszkodowaniach w razie wypadku(choć tego pewien nie jestem).
A co do "puszczania przez sedziow" to raczej nic dziwnego że puszczają bez. Bez leatta oraz zbroi też by zapewne puścili, mnie osobiście nie raz bez ochraniaczy na kolana puścili :)
A kolega Rafcik poprostu oczekiwał sprzyjającej dla jego sytuacji odpowiedzi :)
Pozdrawiam i bez spin bo to temat o zawodach a od leattów jest osobny temat :D
;o
Kontakt:

komandor - dobra, sorry:)
W kazdym razie, kto pojawia sie na zawodach ten pewnie wie, ze w leattach i bez zbroi puszczaja, za to nic innego raczej nie przejdzie, nieraz widzialem jak chlopaki stali czekajac az ktos im rekawiczek pozyczy, bo sedziowie nie puszczali:| Z reszta sam tego tez doswiadczylem, nie mowiac juz o zbroi, bez ktorej nawet na treningach kazali mi zjezdzac wyciagiem na dol(mialem zolwia samego):/
ziutek dh fr
Kontakt:

Post autor: ziutek dh fr »

Ma ktoś kontakt o wolne jakieś noclegi :P
BopLight AminoStar Team ŚwidnicA
SMOTER
Kontakt:

Re: [Wisła] DHC C2 30.04-1.05.2011

Post autor: SMOTER »

ziutek dh fr Już trochę za późno na szukanie noclegu moim zdaniem... Ponieważ rowerzyści koło wyciągu zajęli wszystko już w styczniu :D Sami mieliśmy problem na początku lutego coś znaleźć bo oprócz zawodów jest długi weekend Majowy dlatego tez nie chętnie chcieli wynająć na Piątek-Niedziela nam się udało znaleźć cały dom 10km od wyciągu no ale na 12 osób nie było innej opcji... poszperaj może coś się znajdzie :shock:
Giant glory 0 + mavic Ex 729+Hope Pro 2+ Boxx Team 2010
Tylko ja zjeżdżam pod góre
komandor
Kontakt:

Re: [Wisła] DHC C2 30.04-1.05.2011

;o wiesz, najbardziej to chodzi mi o późniejsze problemy w razie odszkodowań itp :)

Filip chyba po raz drugi odwiedzi Wisłę :)
Obrazek
0gór
Kontakt:

i bardzo dobrze :D
;o
Kontakt:

SMOTER- nie przesadzaj:) Ja tydzien temu zarezerwowalem nocleg na 5osob 4km od wyciagu w naprawde fajnym standardzie, wiec jest to do zrobienia:D
ODPOWIEDZ