wrocław
-
- Kontakt:
Ok stinky, jutro wracam na bajkal - na druga noc zostala kadra bo pada nieziemsko a wszyscy mieli juz wszystko przemoczone (chodzenie po bagnach i rowie z wodą w deszczu nie czyni ubrania suchym). A i tak sie fajnie spalo z piatku na sobote, cieplutko nawet bylo, z rana slonce, a przeprawa przez sluze o 19.30 bije na glowe nawet ns'y. A z twojego opisu to wynika ze wcale nietrudno tam trafic, tak jak na bajkal tylko ze w pewnym momencie trzeba odbic w prawo. Pa, narazie i do zobaczenia.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
Oooooo Stinky, otwierasz przede mna nowe spojrzenie na te sprawe. Ja szedlem ta droga po srodku (no troszeczke w lewo ale droga jest srodkowa), byly 2 skrety w prawo, jednym wszedlem a drugim wyszedlem i nic nie zobaczylem :-(. A teraz czytam ze tam trzeba jechac ta lewa droga i dalej.
A ten mostek to jest taki dosc duzy w gajkowie przez odre czy jakis taki maly przez row?
A ten mostek to jest taki dosc duzy w gajkowie przez odre czy jakis taki maly przez row?
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
najprosciej jest jechac walem od wroclawia, w sumie to tam są 3 mosty, jeden jest w kamieńcu ( o nim caly czas mowa) drugi w gajkowie (tez mozna0 trzecia jest sluza w janowicach ale tam pewnie nie dojedziesz, to miejsce jest w sumie zaraz w lewo za mostem w gajkowie, w sumie zzjezdzasz z mostu masz boisko prawie na przeciw
Local Swinga-Swinga
hejka ludzie, jakos dzisiaj we wtorek 19.10 dowiedzialem sie ze w ogole takie wypasne forum istnieje (w pewnym :> sklepie rowerowym - thCx dla sklepu)
jakos zaczalem studiowac we wro i pomijajac fakt ze ta miescinka :> jest niesamowita kupilem sobie bajka (mołtyn ;) i zaczalem jezdzic, jezdzilem juz kiedys, ale nie tak zeby sie w to wkrecac, od jakiegos czasu przecinam sprzetem ulice miasta i...... tojest to - wypaśna sprawa, spas na maxa i odlot totalny, jeszcze nie przeczytalem calosci tego tematu (zaraz sie zabiore) ale usilnie szukam ludzi ktorzy sa z wroclawia i jezdza na rowerach!! Pozdro dla Was ALL (tych z i tych nie z miasta ;)
P.S.
heh :> dzis zakupilem sobie nowe klamki a niedawno nową tylną manetkę (musialem sie pochwalic, wybaczcie =;-))
jakos zaczalem studiowac we wro i pomijajac fakt ze ta miescinka :> jest niesamowita kupilem sobie bajka (mołtyn ;) i zaczalem jezdzic, jezdzilem juz kiedys, ale nie tak zeby sie w to wkrecac, od jakiegos czasu przecinam sprzetem ulice miasta i...... tojest to - wypaśna sprawa, spas na maxa i odlot totalny, jeszcze nie przeczytalem calosci tego tematu (zaraz sie zabiore) ale usilnie szukam ludzi ktorzy sa z wroclawia i jezdza na rowerach!! Pozdro dla Was ALL (tych z i tych nie z miasta ;)
P.S.
heh :> dzis zakupilem sobie nowe klamki a niedawno nową tylną manetkę (musialem sie pochwalic, wybaczcie =;-))
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
X-fly: Planujemy jutro jakas ustafffke jak chcesz to wpadaj ale to sie ustali jak troche ludzi sie skuma zaraz w tym topicu :)
Moja propozycja jest taka:
Ja jestm juz ustawiony jutro czyli w srode o 15.30 pod Robexem na Kromera z kumplem i dalej jedziemy na BSK. Jak ktos chce to moze byc na BSK o 16 albo pol godziny wczesniej pod Robexem.
Moze ma ktos jeszcze jakies propozycje???
Moja propozycja jest taka:
Ja jestm juz ustawiony jutro czyli w srode o 15.30 pod Robexem na Kromera z kumplem i dalej jedziemy na BSK. Jak ktos chce to moze byc na BSK o 16 albo pol godziny wczesniej pod Robexem.
Moze ma ktos jeszcze jakies propozycje???
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
ej to spoksik ja bede na bsk na pewno bo wlasnie zrobilem rowerek choc nie do konca bo nie mam hampli :P ale jezdze tak juz jakies 2 tygodnie hehe nawet skakalem na kili i z andersa zjezdzalem (tam juz bylo gozej wychamowac:P) ale spoko. ej a co ktos mowil ze z kilimandzaro wyganiaja?
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......