wrocław

QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

NOooooooo my sie chyba dzisiaj tez wybierzemy do wrocka w kilka osób jak nie bedzie padać ale nie na jakies bsk:/ tylko 3 stałem miejscówki:P skate park kosmos i osobowice;] No to do zooo we wrocławiu:P
www.ROMED.pl lamusy!
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

Ok stinky, jutro wracam na bajkal - na druga noc zostala kadra bo pada nieziemsko a wszyscy mieli juz wszystko przemoczone (chodzenie po bagnach i rowie z wodą w deszczu nie czyni ubrania suchym). A i tak sie fajnie spalo z piatku na sobote, cieplutko nawet bylo, z rana slonce, a przeprawa przez sluze o 19.30 bije na glowe nawet ns'y. A z twojego opisu to wynika ze wcale nietrudno tam trafic, tak jak na bajkal tylko ze w pewnym momencie trzeba odbic w prawo. Pa, narazie i do zobaczenia.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

jak juz tam bules i wiesz hdzie jest bajkal, musisz jechac dalej prosto (w lewo za mostem) dojedziesz do boiska pilkarskiego po prawej zaraz kolo walu, o ile bramek nie bedzie to za boiskiem jest widoczny mostek, miniesz boisko i skrecisz w prawo w lasek i to bedzie tam
Local Swinga-Swinga
Matias
Kontakt:

Post autor: Matias »

hej przyjaciele z Krzyków!! Ustawiamy sie dzisiaj jakoś?? Chociażby po mieście sie powozić jeżeli hopy będą mokre??
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

Ja przez weekend w szkole bylem. Grrr. A tu tyle sie dzieje.
Ten tydzien ma byc w miale cieply i w ogole spoko wiec mozemy sie gdzies powozic?

Jakies propozycje?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
Matias
Kontakt:

Post autor: Matias »

Proponuje w środe sie po prostu po mieście powozić, rozpowszechnić kulture dual/dirt:):):) Tylko żeby sie koło 20 bikerów zebrało żeby nas drechy nie sklepały:)
endrju71
Kontakt:

Juz widze jak bedzie 20 osob. jak bedzie tak z 5 to bedzie dobrze :) No ale moze ktos chetny jeszcze bedzie bo ja to spoko. Moge byc. :)
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

no ja moge byc ale na razie nie mam zrobionego rowerka, musze naprawic to tak moze sroda albo piatek a o 20 osobach to mozemy pomazyc panietam jak tyle osob mowilo o tym ze bedzie na bsk a tu qpa malo bylo, za malo !!
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

Oooooo Stinky, otwierasz przede mna nowe spojrzenie na te sprawe. Ja szedlem ta droga po srodku (no troszeczke w lewo ale droga jest srodkowa), byly 2 skrety w prawo, jednym wszedlem a drugim wyszedlem i nic nie zobaczylem :-(. A teraz czytam ze tam trzeba jechac ta lewa droga i dalej.
A ten mostek to jest taki dosc duzy w gajkowie przez odre czy jakis taki maly przez row?
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

dobra dobra koniec pierdolenia. Kto zrobi abubace na sredniej na skateparku?
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
Stinky
Kontakt:

najprosciej jest jechac walem od wroclawia, w sumie to tam są 3 mosty, jeden jest w kamieńcu ( o nim caly czas mowa) drugi w gajkowie (tez mozna0 trzecia jest sluza w janowicach ale tam pewnie nie dojedziesz, to miejsce jest w sumie zaraz w lewo za mostem w gajkowie, w sumie zzjezdzasz z mostu masz boisko prawie na przeciw
Local Swinga-Swinga
endrju71
Kontakt:

Hofmen ja wiem ze ty zrobisz :)
Ja napewno nie.

To co jakas ustawka w srode???
Szczur ty lepiej rob sobie ten rower szybko.
Stinky
Kontakt:

spoko wpadne was poogladac, endrju wez aparat to wam zdjecia pocykam
Local Swinga-Swinga
endrju71
Kontakt:

No spoko aparacik bedzie :)
x-fly
Kontakt:

Post autor: x-fly »

hejka ludzie, jakos dzisiaj we wtorek 19.10 dowiedzialem sie ze w ogole takie wypasne forum istnieje (w pewnym :> sklepie rowerowym - thCx dla sklepu)
jakos zaczalem studiowac we wro i pomijajac fakt ze ta miescinka :> jest niesamowita kupilem sobie bajka (mołtyn ;) i zaczalem jezdzic, jezdzilem juz kiedys, ale nie tak zeby sie w to wkrecac, od jakiegos czasu przecinam sprzetem ulice miasta i...... tojest to - wypaśna sprawa, spas na maxa i odlot totalny, jeszcze nie przeczytalem calosci tego tematu (zaraz sie zabiore) ale usilnie szukam ludzi ktorzy sa z wroclawia i jezdza na rowerach!! Pozdro dla Was ALL (tych z i tych nie z miasta ;)

P.S.
heh :> dzis zakupilem sobie nowe klamki a niedawno nową tylną manetkę (musialem sie pochwalic, wybaczcie =;-))
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
endrju71
Kontakt:

X-fly: Planujemy jutro jakas ustafffke jak chcesz to wpadaj ale to sie ustali jak troche ludzi sie skuma zaraz w tym topicu :)

Moja propozycja jest taka:
Ja jestm juz ustawiony jutro czyli w srode o 15.30 pod Robexem na Kromera z kumplem i dalej jedziemy na BSK. Jak ktos chce to moze byc na BSK o 16 albo pol godziny wczesniej pod Robexem.

Moze ma ktos jeszcze jakies propozycje???
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

ej to spoksik ja bede na bsk na pewno bo wlasnie zrobilem rowerek choc nie do konca bo nie mam hampli :P ale jezdze tak juz jakies 2 tygodnie hehe nawet skakalem na kili i z andersa zjezdzalem (tam juz bylo gozej wychamowac:P) ale spoko. ej a co ktos mowil ze z kilimandzaro wyganiaja?
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

No ja moge wpasc na BSK :]
Tylko nie smiac sie, ze skakac nie umiem a w fullu przyjade :] Juz mialem dosc przykry incydent ze szczeka i sie bez aksku nie ruszam :P

Ps. czy ktos z Krzykow jedzie na BSK ? Bo mi sie samemu tak srednio bedzie chcialo jechac
Stinky
Kontakt:

stasio a gdzie dokladnie mieszkasz
Local Swinga-Swinga
ODPOWIEDZ