montser vs 888
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wez jeszcze pod uwage ze moja rama za bardzo nie nadaje sie na stricte dh
Raz - sprezyna - jest twarda , naprawde twarda... Skoro kolesiowi z testu dm fr 550 byla ok przy 180 skoku, to ja tam mialem wielka 700 z 250 skoku prawie.
Blat - na 32t sie za bardzo nie poscigasz :)
Ta ramka jest stworzona do free i katowania, laduj monstra 24x3.0 i nie sluchaj pieprzenia o wadze, zobaczysz jaka to frajda jezdzic zabawka ktora mozesz sie wjebac w auto z boku i je przepchniesz :ASD
Raz - sprezyna - jest twarda , naprawde twarda... Skoro kolesiowi z testu dm fr 550 byla ok przy 180 skoku, to ja tam mialem wielka 700 z 250 skoku prawie.
Blat - na 32t sie za bardzo nie poscigasz :)
Ta ramka jest stworzona do free i katowania, laduj monstra 24x3.0 i nie sluchaj pieprzenia o wadze, zobaczysz jaka to frajda jezdzic zabawka ktora mozesz sie wjebac w auto z boku i je przepchniesz :ASD
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
dusix mimo wszystko nie omieszkam dodac tutaj malej zauwazki. twoje spostrzezenia opieraja sie na logice, moje na praktyce. nie uwazam ze zawsze mam racje bron boze, ale w fr jezdze juz 4 lata i mialem widelcow od cholery bo nie moglem znalesc tego ktory naprawde mi odpowiadal. waga nie miala wiekszego znaczenia mialem kumpla ktory jezdzil na widelcu od motoru - 10kg. i jakos skakal i nie pikowal na przod. dla mnie im ciezszy przod tym stabilniejszy lot, z ciezkim widelcem (jak z kazdym innym) wystarczy ruszyc dupe do tylu. mialem poza monsterem juz big one'a shivera dc, risse, x-vert carbon... wszystkie te widelce naprawde byly ciezkie a z zadnym nie mialem takich problemow jakie ty probujesz logika wytlumaczyc. teraz mam shermana 1.8kg wazy i mam 'drobne' klopoty z polykaniem dropow bo rower jest niestabilny, jak kazdy ktory jest po prostu lekki.
www.trialshop.pl