FREERIDE'owa MASA KRYTYCZNA
ja mam chyba jakies zacmieni Bco i Bjak <lol2> ale brzmi powaznie wiec musi byc dobrze:P:P:P
a tak na serio to kwiecien 23 no to do DU** bo my 26 i 27 kwietnia mamy egzaminy gimnazjakle wiec raczej watpie zeby mnie wogole mama wypuscila z domu:/ nie moglo by byc wlasnie jakos tak chociaz tego 27 o 12 czy cos bo bardzo by mi zalezalo bo juz bede z kamerą cyfr. i bym cos nakrecil a tak to dupa:/
a tak na serio to kwiecien 23 no to do DU** bo my 26 i 27 kwietnia mamy egzaminy gimnazjakle wiec raczej watpie zeby mnie wogole mama wypuscila z domu:/ nie moglo by byc wlasnie jakos tak chociaz tego 27 o 12 czy cos bo bardzo by mi zalezalo bo juz bede z kamerą cyfr. i bym cos nakrecil a tak to dupa:/
Pain is for while, glory for ever! =]
No to jestem w irlandii...
No to jestem w irlandii...
powiem tak....wczesnie jak to zrobie to ok 16 kwiecien, pozniej nie bede robil bo zaczyna sie sezon z zawodami, co nie znaczy ze mas nie bedzie bo beda planowo co miesiac. wszytko zalezy tez od tego jak zima dlugo potrwa. jak sie skonczy szybciej to moze masa tez bedzie szybciej ale.... to bedzie czas zebyscie sie rozkrecili na mase, wiec raczej predzej niz kwiecien masy nie bedzie. a z 27 kwietniem to sie jescze zobaczy..... wiec jescze bedzie oficjalne info,narazie zbieram dane kiedy by bylo najlepiej to zrobic... a tak na marginesie Kyrys ma racje z ta naukoa , cza si euczyc caly rok , bo jak beda fajkne oceny to rodzice kupia fajnego bika wiec do ksiazek!!!!!!!.
OMENRACING
co do rozkręcania, to teraz na wyrobisku teraz jest idealny moment na przełamania jeśli ktoś się bał skoczyć z którejś z większych hop, to teraz nie ma się czego bac bo jest mase sniegu i naweet porządny niedolot wcale nie boli :D
Jeśli ktoś jest chętny to najazdy są odsniezone na niektóre hopy i można poskakać w wekend znowu się tam napewno ktoś wybierze bo fraida jest przednia.
Jeśli ktoś jest chętny to najazdy są odsniezone na niektóre hopy i można poskakać w wekend znowu się tam napewno ktoś wybierze bo fraida jest przednia.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Właśnie jest taka sprawa/ prożba, którą dziaj zauwazylismy razem z freerider_888 że jak stopnieją te góry śniegu na wyrobisku to napewno porobią się znowy rowy itp. pozatym na wyrobisku od ostatniej masy nic nie a nowego :/ i niestety nie będze czau zrobic czegos nowego a plany są tylko czasy może braknąć i chętnych do roboty!! dlatego może przesunąć mase na 2 połowe maja gdy w szkołach będze luz lub bedze juz wolne :D
Więc jeżeli by była zgoda na przesunięcie troche masy na pózniejszy termin była by proźba do "tubylców" O stawienie sie bo to jest 1 dzien od 9 do 18 w np soobote i jest zrobione z 3-4hopki trzeba reanimowac Fr-ke przybic deski do drewnianego dropa bo ciule ujebały. I ewentuane zniszczenia pogodowe naprawic. Sprzęt: łopaty, taczka, kilofy by się znalazły i były by dostarczone na wyrobisko tylko chęci do pomocy i do zorganizowanej pracy.
Jak sprawa zostanie rozwiązana to czas pokaze.
Więc jeżeli by była zgoda na przesunięcie troche masy na pózniejszy termin była by proźba do "tubylców" O stawienie sie bo to jest 1 dzien od 9 do 18 w np soobote i jest zrobione z 3-4hopki trzeba reanimowac Fr-ke przybic deski do drewnianego dropa bo ciule ujebały. I ewentuane zniszczenia pogodowe naprawic. Sprzęt: łopaty, taczka, kilofy by się znalazły i były by dostarczone na wyrobisko tylko chęci do pomocy i do zorganizowanej pracy.
Jak sprawa zostanie rozwiązana to czas pokaze.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/