FREERIDE'owa MASA KRYTYCZNA
-
- Kontakt:
no ekipa budowlana ciagle jest tylko nigdy im sie nie chce
jak mielismy budowac dropa "red bull" to ekipa weszla na gore zobaczyc co i jak trzeba przekopac :P i po 10 min. zkulnela sie na dol zadowolona i podchmielona :P no i do pracy sie juz nie nadawala :P
(wtajemniczeni wiedza o co chodzi :P)
jak mielismy budowac dropa "red bull" to ekipa weszla na gore zobaczyc co i jak trzeba przekopac :P i po 10 min. zkulnela sie na dol zadowolona i podchmielona :P no i do pracy sie juz nie nadawala :P
(wtajemniczeni wiedza o co chodzi :P)
www.frmk.prv.pl
Wojthahhahaha to było jednorazowe 20 chłopa i 1 krzywa łopata z sztylem od złananego drzewa hahaha.
No ale nie ma narazie sie co martwic jak bedze tak daleko to nie bujcie sie wszystko będe tutaj napisane. akurat jednak chciałbym miec do 11 maja spokuj z kopaniem z wiadomego powodu. A pózniej to moge i całe wyrobisko przeorac.
Będzie spoko ale organizatorzy musszą wszystko przemyśleć i podjąć decyzje.
No ale nie ma narazie sie co martwic jak bedze tak daleko to nie bujcie sie wszystko będe tutaj napisane. akurat jednak chciałbym miec do 11 maja spokuj z kopaniem z wiadomego powodu. A pózniej to moge i całe wyrobisko przeorac.
Będzie spoko ale organizatorzy musszą wszystko przemyśleć i podjąć decyzje.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
nie bede gadal kto ostatnio sam rownal dropa 7m!! duzo gadki, a do roboty jest pozniej tylko kilka osob. A co do terminu to ja juz sam nie wiem kiedy, co 5 min jakas inna propozycja. w sumie 14maja bylo by juz calkiem niezle. nie ma zadnych zawodow, egzaminow itp -jak narazie. i bydzie duzo ludzi do pomocy , bo tak to kazdy bydzie sie wykrecal od roboty nauka. Te... Wojt.... i czesto tak bydzie z budowami (zero roboty)jak sie spotkom z Vicia albo chochlikami, to tak pozniej jest..:P dropa Red Bull jesce sie zrobi
OMENRACING
no dobra ja nikomu nie wypominam że nic nie robi nie o to chodzi.
Od 11maja jestem wolnym człowiekiem, i moge nawet nocowac na wyrobisku jeżeji nie bede sam :D WIem że na wojta można liczyc jeżeli znowu wypracowania nie będzie musiał pisać, tomek też myśle że będe mógł wkoncu to był jego pomysł, jest jeszce pare osub które nie trzymają rąk w kieszeniach kiedy trzeba chwycić za łopate.
Od 11maja jestem wolnym człowiekiem, i moge nawet nocowac na wyrobisku jeżeji nie bede sam :D WIem że na wojta można liczyc jeżeli znowu wypracowania nie będzie musiał pisać, tomek też myśle że będe mógł wkoncu to był jego pomysł, jest jeszce pare osub które nie trzymają rąk w kieszeniach kiedy trzeba chwycić za łopate.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Anałanaok czyli wstępny termin ma byc na 14 maja(na robote oczywiscie), jeszcze tylko o której i bedzie gitnie. ja wezme do pomocy jednego kumpla jak sie mu nic w głowie nie przestawi:P a tak proforma to powinien za niedlugo byc jeden nowy na masy;) i przy okazji na forum;]
Pain is for while, glory for ever! =]
No to jestem w irlandii...
No to jestem w irlandii...