hehe dupoloty, sanki?? po co prtzymocuje sie wie lub jedną sztachete (odpowiedznio do kazdego z kol) i bedziemy miec nową dyscypline na igrzyska zimowe XD.Ale Anałana ma racje troche sie ciagnie ta zima, moglo by to juz sie cieplo zaczac robic.
Pain is for while, glory for ever! =]
No to jestem w irlandii...
masakra z tą zimą ja dziś całą szychta ściepywałem śnieg z wiaty bo cosik sie uginała a rowerki pod nią drogie :P
już mnie piana z pyska leci jak widzę opady śniegu JO CHCA WIOSENKE I SŁOŃCE i w końcu zaliczyć jakiś szlak jak tylko śnieg sie straci.Rwące potoki na oczach będą rysować poziom adrenaliny a piasek w gębie mielony na mąke zbożową do kawy INKI.
Szykuje sie ale znów do **** pana skrzywiłem support, tym razem to token za 190 zł na 3 lożyskach maszynowcyh wprasowanych na ciepło ;/ i lipa, teraz to tylko na RF zbierać i czekać na Mase Krytyczną :D
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
Jak dla mnie najwczesniej w polowie marca sie uda mase skołować, wtedy snieg na dobre zniknie choć w dolince z chopami snieg bedzie bardzo dlugo :/ i tak nie moge sie juz doczekac:P
freerider888 pisze:Szykuje sie ale znów do **** pana skrzywiłem support, tym razem to token za 190 zł na 3 lożyskach maszynowcyh wprasowanych na ciepło ;/ i lipa, teraz to tylko na RF zbierać i czekać na Mase Krytyczną :D
tak to jest gdy sie ma sztywne kolanka :P
e jo ci ukulam suporcik z waganta na kuleczkach 9-ciu :P nie do zajechania i oś na klinach tylko wpadni do nas
hehe w połowie marca to ja bym już chciał przetestować sprzęcik gdzieś w górach :) może być w h... wody byle by śnieg nie zalegał