wrocław
-
- Kontakt:
Mysle, ze to dlatego, ze o nas nie wiedza. Oczywiscie MOSiR ma swiadomosc istnienia "rowerzystow na jakis dziwnych rowerach", ktorzy wiecznie psuja im tor przelajowy na Kili, ale tu jest kwestia taka, ze sie nie narzucamy. Ide o zaklad, ze skejci musieli troche powalczyc o skatepark na Wolnosci. Fakt, ze im sie udalo jest niejako zielony mswiatlem dla pozostalych amatorow sportow ekstremalnych, ze jednak cos w tym miescie da sie zdzialac, tlyko trzeba probowac.
Gardlo mi sie zepsulo, ale cos bym moze pojezdzil... idzie ktos?
Gardlo mi sie zepsulo, ale cos bym moze pojezdzil... idzie ktos?
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja dzis po miescie smigalem, troche wypizgalo ale fajnie bylo na ryneczku sobie przystanac w tym sloneczku:) no trzeba sie rzeczywiscie jakos pokazac aby nas zauwazono, ale wiecie, jak sie okaze ze jest na 30 to kaza nam za przeproszeniem spierd.... co ich obchodzi 30 typa? skate park to juz inaczje bo rolki,deska,bmx....troche tego jest....
Looka moze chcesz ode mnie kupic integrala :]
www.kolarzowski.pl/stasiu/kask <<fotki(tylko jakos troche kiepska)
Tylk ojedna ryska na gorze(malutka) :]
www.kolarzowski.pl/stasiu/kask <<fotki(tylko jakos troche kiepska)
Tylk ojedna ryska na gorze(malutka) :]
[quote="DM"]Zajebisty Wypadzik sniegu po pachy fotek malo ale nie bylo czasu film za to bedzie żałucjcie ze kiblowaliście we wrocku !!!! wiec zapraszm na nastepne wypady MAły[/quote]
Dajcie fotki- plizzzz ;) Ja w marcu dopiero wyjde pojezdzic, a chetnie zobacze jak wygladal wasz wyjazd. Najlepiej na pinka wrzuccie.
Dajcie fotki- plizzzz ;) Ja w marcu dopiero wyjde pojezdzic, a chetnie zobacze jak wygladal wasz wyjazd. Najlepiej na pinka wrzuccie.