GLEBA 8 METRÓW- USKOK SZCZĘKI SPOTKANIE Z DRZEWEM!!!
-
- Kontakt:
jak zawsze nie potrafisz utrzymać roweru na lądowaniu. tak samo jak na wcześniejszych uskokach, które ci filmowano. nie jesteś w stanie zapanować nad siłą która cie wyrzuca z roweru, lądujesz bez nóg nie mogąc zapanować nad rowerem np. uskok nad wisła.
czemu nie oceniają cie lepsi od ciebie?
respekt od lolków na dragstarach i pointach.
spuszczajcie sie dalej
czemu nie oceniają cie lepsi od ciebie?
respekt od lolków na dragstarach i pointach.
spuszczajcie sie dalej
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Masz bardzo bogaty jezyk Andrut...andrut pisze: ale mi pała nie staje na widok takiego filmiku
Podziwiam Szczekiego za odwage i mlody wiek (jak na takie skoki),ale niestety technike wyrabia sie latami:(
Ps:Andrut:Gdyby nie moja koncowka "89" w moim nicku pewnie bys traktowal mnie inaczej :)
http://www.pinkbike.com/photo/1038716
jebnieci ludzie z was i to przykre bardzo...a to co mi sie najbardziej rzuca w oczy to dwoch zajebistych bikerow ktorzy probuja sobie udowdnic ze jeden jest lepszy od drugiego, chodzi mi o szczekiego i wojtazx15. obaj wymiatacie, to chcecie uslyszec? to wam mowie dla mnie jezdzicie wypasnie gratulacje za technike i odwage, ciekawe czy reszta cwaniakow pierdolaca o technice wyladowala by miekko z 8 metrow. i nie chdozi tu o konkretny klip szczekiego. on w przeciwienstwie do teoretykow pokazuje foty i filmy...widzialem trejler pjf3 wojtasa i tez mnie rozjebal, ludzie zastanowcie sie co piszecie, albo sie nie mozecie pogodzic ze jezdza lepiej albo nie umiecie tego przyznac. dla was dwoch totalny respekt, mimo ze jestescie mlodsi, co na tym forum od razu skazuje was na gorsza pozycje. a co do reszty ktopra pewnie odpisze ze sie marszcze do tego filmu albo ze jestem lolek to powiem jedno: pierdolcie sie swoje zdanie na was mam.
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
- Kontakt:
cementarydh i (wojtazx15)
1.cementarydh ***** a wiesz dlaczego nie umialem zapanowac nad ladowaniami tymi wczesniejszymi??!?!:/ poniewaz skakalem zawsze na zjebanym damperze bez tlumienia i mnie odbijalo ! jak gary taki cwaniak jestes to odkrec sobie tlumienie i skocz tego dropa nad wisla!!!
2. ten skok udany z 8m dropa byl dobrze wyladowany oprocz tego ze glowe mi troche zmotalo ale juz ten drugi skok z gleba o drzewo byl dobrze wyladowany( nie zmotalo mi glowy tylko cialem wybralem) tylko ze tlumieni e padlo i znowu mnie odbilo!!! zrozumcie to wreszcie!!!
1.cementarydh ***** a wiesz dlaczego nie umialem zapanowac nad ladowaniami tymi wczesniejszymi??!?!:/ poniewaz skakalem zawsze na zjebanym damperze bez tlumienia i mnie odbijalo ! jak gary taki cwaniak jestes to odkrec sobie tlumienie i skocz tego dropa nad wisla!!!
2. ten skok udany z 8m dropa byl dobrze wyladowany oprocz tego ze glowe mi troche zmotalo ale juz ten drugi skok z gleba o drzewo byl dobrze wyladowany( nie zmotalo mi glowy tylko cialem wybralem) tylko ze tlumieni e padlo i znowu mnie odbilo!!! zrozumcie to wreszcie!!!
Kocie szambo!!!