NOWY FILM DO SCIAGNIECIA
Hehe ta traska jest w lasku na mistrzejowicach. Jest fajna ale nie dopracowana. Co do Chuźka to na filmie nie widać tego co naprawde umie. Słyszałem że ma zamiar startować w 4x ale nie wiem czy to prawda. A u nas na Pastów i Bohaterów jest dużo osób może nie tak dużo umiących ale równie zdolnych. Np. Marcin K. brat Chuźka albo Michał S. No i oczywiście nasza TRIALOWA chluba Alan.
[quote="ziemniak"]nie o to chodzi żebyś widział na jakim sprzęcie on zrobil tych kilka trikow to byś zwątpił balbys sie wsiaść na ten rower bo główka się urwie !!!!![/quote]
ziemniak mój stary rower (jesze do niedawna:)hmm... do 20kwietnia?) był 100x gorszy normalnie bałbyś sie go dotknąć bo by sie złamał:P ale niby makrokesz makrokesz... ale to jest niekiedy mocniejsze od ram dobrych firm;)
ziemniak mój stary rower (jesze do niedawna:)hmm... do 20kwietnia?) był 100x gorszy normalnie bałbyś sie go dotknąć bo by sie złamał:P ale niby makrokesz makrokesz... ale to jest niekiedy mocniejsze od ram dobrych firm;)