NOWY FILM DO SCIAGNIECIA

frezz
Kontakt:

Post autor: frezz »

BRx pólki sani rusz bo oczy straci...;/ u nas byl juz taki przypadek ale chyba nie na delcie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=224883
pLuTiK
Kontakt:

Post autor: pLuTiK »

a no byl........to byl amor HI - 5.......zle sie to skonczylo :(((
....a jakies 2 dni temu widziale na wlasne oczy jak korek jebnal kolesiowi w policzek...( to byla omega SL ).....tylko dla tego ze korek odbil sie od kiery.......
- wiec przekazcie "Chuzkowi" aby zaopatrzy sie w takie CUS ! ! !
carthago
Kontakt:

Post autor: carthago »

Hehe ta traska jest w lasku na mistrzejowicach. Jest fajna ale nie dopracowana. Co do Chuźka to na filmie nie widać tego co naprawde umie. Słyszałem że ma zamiar startować w 4x ale nie wiem czy to prawda. A u nas na Pastów i Bohaterów jest dużo osób może nie tak dużo umiących ale równie zdolnych. Np. Marcin K. brat Chuźka albo Michał S. No i oczywiście nasza TRIALOWA chluba Alan.
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

[quote="ziemniak"]nie o to chodzi żebyś widział na jakim sprzęcie on zrobil tych kilka trikow to byś zwątpił balbys sie wsiaść na ten rower bo główka się urwie !!!!![/quote]
ziemniak mój stary rower (jesze do niedawna:)hmm... do 20kwietnia?) był 100x gorszy normalnie bałbyś sie go dotknąć bo by sie złamał:P ale niby makrokesz makrokesz... ale to jest niekiedy mocniejsze od ram dobrych firm;)
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

nie wiem co wy go tak tyracie, przecierz koleś nie jest zły, a tak wogóle to niezłe mamy miejscówki w Kraku nie ?!!?
ODPOWIEDZ