BikeGirl pisze:piotras Mam Ci to udowodnić że jestem laską nawet nie wiesz jaką ;P (ah ta skromność) ale cóż może pogadamy na gg ..jak co to zapodaj swuj numerek phihihihi zakupluje sie z Twoją laska i będziemy Tępić chłopców takich małych ;P
OK OK wieże że jsteś laską, ale nie mam zwyczaju dawać obcym mojego nr GG :P... musiałabyś najpierw z nią pogadać, dopiero potem ze mną :) Bo chyba by sie wkurzyła, jakbym ja z Tobą najpierw pogadał :] ..
Ale nawet nie widziałem Twojego foto.. zapodaj
qbator pisze:Oj panowie panowie...:D tylko pokazała sie jakaś kobita to od razu 4 strony postów:D despreacja panuje w świecie rowerowymmm:P
może może wielka masturbacja ?? heheheheh :P :D
abstrahując os mast.......tfu..desperacji to ja np lubie blizny u kobiet :) wcale mi nie przeszkadzją blizny i siniaki :).
kubasiedlce A ty zamknij sie. jeździ od 3 miesiecy... I chwali jej sie. Bo przynajmniej sie nie boi. Jak ty tak dobrze umiesz jeździć to wpadnij pod ATLAS w sobote około 11 a jak Ci pasuje inny termin to napisz do mnie na gg 7453239 i zobaczymy jak ty jeździsz. Tak sie składa ze tez jestem z Siedlec
VIVA BIKE 4 EVER!!!!!!!!!
pozdrawiam dziewczyny na rowerach....
przyznaje racje xXBIKEXx ... ona dopiero zaczyna. poza tym troche juz umnie, bo sam ją uczyłem zresztą, a moi kumple podpuszczają ją już i ja zresztą też do tricków, bo jak widze uczy się baardzo szybko, bo ja jak zaczynałem nikt mnie nie uczył, więc przez 3 pierwsze miesiące uczyłem się poprawnie zeskoczyć z krawężola.. a ona już zapodawaje na funach... więc patrze na jej upór z radością i z uśmiechem na ustach, choć i się troche obawiam.. zresztą kto by się nie bał o swoją laskę ;)
pozdroo
AMOEBA.. ok zabawny :], ale ja i tak nie jeżdże po traskach, chyba, że w końcu zdobęde kaske na przedni hebel, ale na razięę, jeżdże po skateparkach i Dirtach w Petrovicach razem z moją panną, jak chcesz to możemy się tam wybrać razem i wtedy możemy się spotkać oko w oko :P :)
pozdroo
kubasiedlce Co ty nie powiesz , wiem że jeszcze nie skacze dobrze ale sory jeżdzę 3 miechy ,co ty kurde myślisz że ja od razu będe skakac na 3 metry ,popatrz lepiej na siebie ciekawe czy tez od razu skakales najlepiej ,ja sie ciesze i jestem dumna z siebie ze wogule sie odważyłam ,i że szybko to łapie a jesli myślisz ze mi zrobisz takimi chasełkami na złość to sie mylisz
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
xXBIKEXx Dzięki za wyrozumiałośc nie znosze pozerów na bikach a roi ich sie coraz więcej mi sie wydaje że bikerzy powinni sobie pomagać a nie wyśmiewać i zazdrościc ;P
piotrasHe he Piotrek ale ty jestes fajny , żeby skapnąć sie tak pużno że twoja laska posta założyła (hahahahaha)Dobra mały wiem że mnie lubisz i Ameobe też ,wybieraj JA czy ON hihihihihih ;D