Witamy na odswiezonym forum!
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
E tam
Poczekajmy chwile na wszystkie upiekszacze i wszystko...bedzie..........tylko poczekac :)
Potraficie tylko narzekac, czlowiek nie jest hiper maszyna pracujaca 24 godz na dobe :P, musi spac jesc, itp. itd. :)
No a ja proponowalbym to eby zamiast godzin AM i PM byl czas 24 godzinny :)....ah no i oczywiscie nie wiem jak to zrobic ale to tylko propozycja :)
Pozdrowionka :)
Potraficie tylko narzekac, czlowiek nie jest hiper maszyna pracujaca 24 godz na dobe :P, musi spac jesc, itp. itd. :)
No a ja proponowalbym to eby zamiast godzin AM i PM byl czas 24 godzinny :)....ah no i oczywiscie nie wiem jak to zrobic ale to tylko propozycja :)
Pozdrowionka :)
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
-
- Kontakt:
Nio ja po kilku dniach jako chyba najwiekszy przeciwnik mowie, niech bedzie... zobaczymy co bedzie za jakis czas...
Jak bedzie to co nikom obiecal to nie bedzie tragicznie. Lepiej niz bylo niestety wedlug mnie nie bedzie ale trudno.
Gdybym mial mozliwosc to bym powrocil do starego ale NIE MAM.
Bedzie dobrze ;]
Jak bedzie to co nikom obiecal to nie bedzie tragicznie. Lepiej niz bylo niestety wedlug mnie nie bedzie ale trudno.
Gdybym mial mozliwosc to bym powrocil do starego ale NIE MAM.
Bedzie dobrze ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
podobno linki same wchodzą www.pinkbike.com
-
- Kontakt:
Ja mam mature...
A czasu nie mam za wiele, ostatnio prezz 2 dni do kompa nie siadlem , nio moze na moment. Kiepsko jest :(
Tydzien na rowerq nie bylem. A jak juz sie znajdzie chwila to siade, lubie pomagac ludziom, udzielac sie, nie nawidze statycznosci, nic nie robienia...
A niesamowita satysfakcje daje mi to ze cos tutaj nabazgrole i ktos potem bedzie zadowolony bo kupi cos dobrego czy tez sam sobie cos zreperuje.
Po prostu to lubie ;]
A czasu nie mam za wiele, ostatnio prezz 2 dni do kompa nie siadlem , nio moze na moment. Kiepsko jest :(
Tydzien na rowerq nie bylem. A jak juz sie znajdzie chwila to siade, lubie pomagac ludziom, udzielac sie, nie nawidze statycznosci, nic nie robienia...
A niesamowita satysfakcje daje mi to ze cos tutaj nabazgrole i ktos potem bedzie zadowolony bo kupi cos dobrego czy tez sam sobie cos zreperuje.
Po prostu to lubie ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: