lepiej by bylo zrobic to podpisywanko troszke wczesniej - najlepiej w godzinach szczytu lub wtedy kiedy jest tam najwiecej ludu.... zawsze sie znajdzie ktos chcetny do podpisania....
no niby tak ale czy ludzie sie pourywaja ze szkol??ja np koncze po 15..no powiedzmy ze zwale z ostatniej lekcji to o 14:25...ludzie w pracy..najwczesniej o 16 wg mnie..
Ludzie to świetnie wykombinowaliście ale podpisy muszą być o 18 bo ja np późno szkołe kończe. Mówcie kiedy to ma być moge nawet zze 100 takich ogłoszeń podrukować i porozwieszać.
Hej to można zrobić tak przez weekend na rynku w o pewnej godzinie będą zbierane podpisy a w poniedziałek sie da do urzędu. Ustalcie kiedy to ma być bo moja drukarka nie może sie doczekać...A poza tym niech każdy wydrukuje trochę tych ogłoszeń, poprzylepia i wtedy to naprawdę przyniesie efekt.
Trzeba by było popracować jescze nad tą formą tego ogłoszenie żeby nie było tylko dla "wyjadaczy" rozpoznawalne ale dla każdego żeby zainteresował się nim każdy przechodzień( tak to sie pisze?) w końcu im więcej podpisów tym lepiej.
Skylinegtr masz racje. To nie może być tylko dla DH ale dla każdego, zwykłego rowerzysty jeżdżącego na citibiku czy wigry, zarówno nastolatka jak i emeryta.
No właśnie. Przecież jak ktoś ma jakiegoś markokesza, wigry itp. i np.chce se wywieźdźć rower gdzieś za miasto by rekreacyjnie pojeżdzić na łonie natury a nie w krakowskim smrodzie to też go wkurza że autobusem rowerów nie będzie można wozić, nie? To musi być akcja chwytliwa nie tylko dla tych co siedzą tu na dhzone ale także dla zwykłych ludzi po to by (jak już pisałem) zebrać jak najwięcej podpisów. Wtedy rada miasta i mpk zobaczy że nie jest to jakiś wymysł rowerowych popieprzeńców ale "głos ludu"! :)
co do ostatecznego wyglada ogloszenia to bedzie wiadomo jak bedzie ustalona data :).
a co do tego ze wszyscy maja sie zainteresowac ta petycja to ja to od poczatku podkreslam...
co do pisania postow na innych forach to jest to dobry pomysl..a zeby bylo prosciej to w tresci tego posta najlepiej by bylo dac link do tego tematu :)