s-klasa 200km/h i przypal
Rozumiem secjalnie napisałeś że masz tyle aut bo wiedziałeś że ludzie tak zareagują, czyli lubisz jak Ci ktoś zazdrości a to się nazywa LANS i to gruuuby. ['hey nie żebym coś mówił ale mam 3 merce i bmw"] :|
Tak jeździłem autami po 300 i więcej koni (Jeep Grand Cherokee V8 i BMW 750i żebyś się nie czepiał) i nie próbowałem robić z siebie Schumachera bo nim nie jestem choć być może jeżdzę lepiej od Ciebie, a na pewno rozważniej.
teraz chwila refleksji.
W piątek bylem na pogrzebie przyjaciela który wpadł pod samochód. Chłopak 17 lat, 2 tygodnie śpiączki po czym zmarł... Nawet nie jesteś w stanie sobie wyobrazić co się działo w jego rodzinie i dookoła po tym wypadku, k#rwa naprawde nie przyjemny widok oglądać kogoś bliskiego w trumnie dla mnie, a już wogóle dla jego matki która dostała nerwicy i reszty rodziny, na pogrzebie było może z 1000 osób. Dłuższą chwile stałem w kolejce do "sali porzegnań" żeby go ostatni raz zobaczyć i cały czas mijali mnei ludzie wychodzący z płaczem, obojętnie czy to jakieś dziwczyny czy jakiś starszy facet, naprwade nie miła sytuacja delikatnie mówiąc.
†
Pomyśl sobie czsem o tym jak będziesz miał zamiar się pobujać z laskami z taką prędkością. jadąc 200km/h w ciągu 1s przejeżdzasz 55m!!! a czas reakcji kierowcy na coś niespodziewanego to ok 1,3 - 1,5s więc zastanów się czy nie warto czasem zwolnić, żeby oszczędzić komuś albo sobie przykrych imprez.
Choć fakt faktem Eska płynie po drodze bądz pewien że na naszych drogach zdarzają się dziury wielkości telewizora, w których ludzie URYWAJĄ KOŁA! (ukradzione studzienki kanalizacyjne np) i pomyśl jakie masz szanse na zahamowanie na swoim pasie z przebitą oponą z 200km/h a co dopiero z urwanym kołem.
a słupy są tak samo twarde dla każdego auta
http://www.whnet.com/4x4/pix3/13053_A98F4285__mid.jpg
Popatrz dobrze i pomyśl ze crash testy są robione przy prędkości 55km/h
Tak jeździłem autami po 300 i więcej koni (Jeep Grand Cherokee V8 i BMW 750i żebyś się nie czepiał) i nie próbowałem robić z siebie Schumachera bo nim nie jestem choć być może jeżdzę lepiej od Ciebie, a na pewno rozważniej.
teraz chwila refleksji.
W piątek bylem na pogrzebie przyjaciela który wpadł pod samochód. Chłopak 17 lat, 2 tygodnie śpiączki po czym zmarł... Nawet nie jesteś w stanie sobie wyobrazić co się działo w jego rodzinie i dookoła po tym wypadku, k#rwa naprawde nie przyjemny widok oglądać kogoś bliskiego w trumnie dla mnie, a już wogóle dla jego matki która dostała nerwicy i reszty rodziny, na pogrzebie było może z 1000 osób. Dłuższą chwile stałem w kolejce do "sali porzegnań" żeby go ostatni raz zobaczyć i cały czas mijali mnei ludzie wychodzący z płaczem, obojętnie czy to jakieś dziwczyny czy jakiś starszy facet, naprwade nie miła sytuacja delikatnie mówiąc.
†
Pomyśl sobie czsem o tym jak będziesz miał zamiar się pobujać z laskami z taką prędkością. jadąc 200km/h w ciągu 1s przejeżdzasz 55m!!! a czas reakcji kierowcy na coś niespodziewanego to ok 1,3 - 1,5s więc zastanów się czy nie warto czasem zwolnić, żeby oszczędzić komuś albo sobie przykrych imprez.
Choć fakt faktem Eska płynie po drodze bądz pewien że na naszych drogach zdarzają się dziury wielkości telewizora, w których ludzie URYWAJĄ KOŁA! (ukradzione studzienki kanalizacyjne np) i pomyśl jakie masz szanse na zahamowanie na swoim pasie z przebitą oponą z 200km/h a co dopiero z urwanym kołem.
a słupy są tak samo twarde dla każdego auta
http://www.whnet.com/4x4/pix3/13053_A98F4285__mid.jpg
Popatrz dobrze i pomyśl ze crash testy są robione przy prędkości 55km/h
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zychu sluchaj glupi gnoju. czytajac to mam ochote przyjechac do wawy i ci wpierdolic. smutno i przykro czytac tak beznadziejnie glupie wypowiedzi po drugie to...w sumie to ci nie wierze ;) weekend w indiach mowisz...ja na weekendy latam na marsa. tam jest wypas. po drugie nie ma takiego modelu eski zrerszta ktos ci juz wczesniej pisla. po trzecie wytlumacz mi inteligencie jakl ty to przekonales mendziaza ze kasy nie masz jak jechales z 3 innymi idioptami sklasa :> kazdy powinien zaczac jazde od malucha wg. mnie , cisnie cie, chcesz poszalec w maluchu sie nie da, zmadrzejesz jezdzisz normalnym. a ciebie dzieciaku olewam i sram na ciebie.niewiele jest sytuacji w ktorych ktos mnie tak wkurwia i irytuje,m ale to jest wlasnie jedna. stracilem do ciebie szacunek, jesli wiesz wogle co to za slowo. a tymczasem spadam bo jade na wieczor piatkowy na bora bora, wracam jutro i jade eleanorem. ciao!!
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
Zychu-wawa zapomnailem dodac ze jestes zalosnym i tepym skurwysynem. nie mysl ze jestes fajny bo masz kase, nie bede ci pisal ani czym ja jezdze ani czym moi starsi **** ci do tego malolacie. nie narzekam, i jestem bardzo szczesliwy z tego ze mi nie odjebalo jak tobie. cio za po prostu pokurwiony typ :| z przyjemnoscia bym ci wyplacil,...przepraszm...wypierdolil w zeby :| jestes tak zalosny ze nie to az wkurwia. i nie zycze ci gnoju pogrzebu twojego kumpla w wieku 21 lat po wypadku na prostej drodze bez drog dojadowych....co z tego skoro sie w niego wjebalo auto majac 170 w chwili uderzenia? pomysl ejsli dasz rade cioto...21 lat, plany na zycie na wszystko i przez ***** takeigo jak ty go nie ma. kiedys ci wyjebie autentycznie jak bede w wawie tro cie znajde i ci jebne :|
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
- Kontakt: