Nie bo trasa przesuwa sie po nim a jego wąsy z nitro dodaja mu prędkości. Czyli 80 km/h jego prędkość + 120 km/h prędkośc trasy = 200 km/h. Rekord prędkości na stunningowanym boxxerze tak aby wyglądał jak duro :)
kuwa, znalazłem w parku krakowskim Kapitana, zrobiłem telefonem znajomej pare fotek (jak 'streetował') ale nie mam jak ich zgrac (taka płaska Motorola - jakas nowa)...:|
Jak dojde na dniach jak to zgrac (poza kablem którego nie ma) to moze sie tu objawią fotki kapitana 'z akcji...'... :D
za dużo do tłumaczenia. ale Kapitan Wąs jest w krakowie kimś takim jak Ever w tarnowie. tylko w inny sposub okazujemy "szacunek" do niego. hahahaha. a tak naprawde to jest taki ***** co przyjezdza na dual na zwykłym rowerze i udaje że jeźdz. cały czas mówi o tym z czego to on nieskakał i jakie ramy połamał. wymysliłem kawał o nim: "- już od roku się przymierzam do tej chopy (mowi El Kapitan Wąs) - ale to jest kopiec kreta." pzdr
nie no chcialem sprawdzic czy sie tam dresy jeszcze pokazują, a dwa, ze czytam o jakich kurwa radach mlodszych radach starszych i innych jazdach to nie wiem co sobie myslec :P
Gdzies tam przeczytale mze ktos sie z kogos smieje bo kupil stringi na allegro :) Ja tez kupilem :d I jeszcze mnie ojebal kolesi i ich nie przyslal skurwiel:D
btw wczoraj spotkałam kapitana wąsa i sie do mnie uśmiechnął :D juz nie wspomne o wyrazie jego twarzy :D nie wiem jak to jest mozliwe skoro on jest nieuchwytny :)