Zakochałem się...

tupamaros
Kontakt:

Post autor: tupamaros »

toście mnie chyba z tym kinem przekonali,
taa my tu gadu gadu a niewiadomo czy ona wogóle bedzie chiał gdzieś iść ze mną :P
nio ale nic raz kozie śmierć
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Poinformuj nas jak Ci poszło:))
eeeeee.....rower...
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

4 strony piprzenia...napijcie się to wam przejdzie :)
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Zakochany:
Albo po prostu zaproponuj jej seks! Będziesz miał z głowy - albo dostaniesz w ryj albo szybko przejdziecie do meritum sprawy.
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

to znowu ja.. wienc ja tak sobie przekminiajonc całom sytuacje.. zrobiłbym tak.. dowiedział sie o niej wszystkiego co moge (jeżeli nadal mi sie podoba) zdobył jej nr tel.. wybrał coś co leży w kręgu jej zainteresowań(wtedy ona bendzie czuła sie luźniej).. zadzwonił i przedstawił się, i powiedziałbym że wpadła mi w oko i bardzo chciałbym ją poznać.. jeżeli ma ochotę się spotkać to chciałbyś sie umuwić..:P (tylko umawiaj sie w miejscu gdzie duzo ludzi bo moze sie bać ze jestes pedofliem czy cos jak cie nie zna..) spotkacie sie.. ona pewnie Cie pozna (ludzi ze szkoły z widzenia sie zna) i zabierz ją w jakieś oryginalne miejsce.. kino na początek jest do bani(moim zdaniem).. bo nie pogadacie tylko jak małe dzieciaczki bendziecie z zaciekawieniem film oglądać. (pusta sala na początek to tak sobie, ale osobiście chciałbym mieć tyle szczęścia co słoń ..) ja bym ją wziął na spacer po jakimś fajniutkim miejscu albo czoś.. w każdym bondź razie musisz zrobić na niej jak najlepsze wrażenie.. żeby ona sama już nie mogła sie doczekać nastempnego spotkania z Tobą.. =D I DAJ ZNAĆ JAK CI POSZŁO... JA 3MAM KCIUKI ! ! ! !
cosin
Kontakt:

Post autor: cosin »

hehe dobre z tym ankieterem.... ja tam swoja panne na gg poznalem :) spotkalismy sie pozniej tak o sobie (zeby wiedziec z kim sie rozmawialo) na rowerkach( pierwsze spotkanie nie bylo zbyt udane) ale sie nie zrazilem i umowilismy sie do baru na piwko i tak sie zaczelo..... i zyjemy "dlugo" i szczesliwie :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
cosin
Kontakt:

Post autor: cosin »

zycze powodzenia i napisz jak bylo( z ktorej "opcji") skorzystałeś :)
pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

amoeba gratulacje - chyba kurwa za duzo filmow ogladasz
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
AMOEBA
Kontakt:

qcor niby czemu tak sądzisz?? co?? a filmów oglądam dużo.. :P
HoseArkadioMo
Kontakt:

Post autor: HoseArkadioMo »

Najlepiej bna jakiś dircik JA zabrać. :P
Święty
Kontakt:

Post autor: Święty »

na prawde bardzo mi przykro
tupamaros
Kontakt:

zobaczymy jeszcze. musze troche porozkminiać gdzieby tu ją zabrać żeby było dobrze

bodzio2k: słuchaj nad taka opcją sie zastanawiałem ale po czymś takim miałbym chyba przejebane lekkomówiąc, po tych kilku rozmowach stwierdzam że ona raczej nie z tych (aczkolwiek cnotka też nie hehe)

wkażdemrazie dzięki za pomysły i napewno sie dowiecie jak poszło i czy wogóle poszło
narazie niestety mam w perspektywie 2 tygodnie zaiwaniania na budowie ale przynajmniej hajs na amora będzie
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

a jak koles jest taki makalon ze go nawet psy nie lubią?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

tupamaros daj znać jak ci wyjdzie (gg1758422)
napisz jakiej metody użyłeś i czy szybko skutkuje
może sprubuje na jakiejś ;]
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
tupamaros
Kontakt:

Qcor: mowisz o mnie? jak tak no to wyaśnie tak -ricky martin to ja niejestem (i niechciałbym byc bo tacy to mają problemy z pedałami jak sie wybierają do jakiegoś klubu na ipre) ale panienek zdecydowanie nieodstraszam, niektóre reagują na mnie nawet piskiem(sie niechwale wcale)ale to są stare koleżanki które mnie dobrze znają. wkażdem razie żaden zemnie tom jonse we wczesnych latach kariery
AMOEBA
Kontakt:

TO NAD CZYM TU MYŚLEĆ.. HEH BIERZ SIE ZA NIOM PUKI WAKACJE.. TO NAJLEPSY CZAS.. :) HEH.. :D
tupamaros
Kontakt:

hiehie laska wyjechała go gniewu czy gniewa niewiem jak to sie odmienia, i *** wie kiedy wróci ale jestem niesamowicie zdterminowany bo właśnie wróciłem z zajebistego wypadu na moim śmigadle i miałem 5 godzin na rozkminianie co i jak wiec jak tylko wróci a ja niebede padałna pysk po robocie(szczęście tylko 2 tyg)to atakuje

może sie to wszystko troche dziwne że ja tu tak wypytuje i opisuje ale wierzcie mi że ona jest specyficzna, taka troche dziwna jakby inna i dlatego właśnie niebardzo wiedziałe mjak sie do tego zabrać nio ale nic dam rade
tupamaros
Kontakt:

a więc jak mówiłem bede dalej relacjonował
jest tak: troche żeśmy se pogadali no i kolezanka laska stwierdziła że gadka nam wychodzi i wogóle sie fajnie zemną gada i jesteśmy wstępnie umuwieni na imreske w jkimś klubie- jupii
tylko najpierw musze skończyć zaiwanianie na budowie

ten sposób chyba foresta gumy jest nienajgorszy: niedać jej poznac że mi na niej zależy, hihie hyba działa
Brynów Team
Kontakt:

Post autor: Brynów Team »

skocz ale z Benderem. bede cie wielbil
ODPOWIEDZ