Hmm Gold Label 2 czy Marzocchi 888
Dzień dobry.... wita król...
Szyszeq Ty nie kozacz tak drobny cfaniaczku bo Cie ustawie.
Do sedna materii:
Wybrał bym 888 ponieważ ma oske skręcaną na 7 śrób co zwieksza sztywnosc, ma 3mm teflonu na lagach i żeliwny tłumik w środku, (w gold labelu tłumiki są robione z podgrzewanej plasteliny), taka jest moja opinia, a co do reszty wazonów z DH-złomu to pozdrawiam sierotki... helloł... haj, widze że nie umiecie nadl doradzić nic a nic =)
pa
Szyszeq Ty nie kozacz tak drobny cfaniaczku bo Cie ustawie.
Do sedna materii:
Wybrał bym 888 ponieważ ma oske skręcaną na 7 śrób co zwieksza sztywnosc, ma 3mm teflonu na lagach i żeliwny tłumik w środku, (w gold labelu tłumiki są robione z podgrzewanej plasteliny), taka jest moja opinia, a co do reszty wazonów z DH-złomu to pozdrawiam sierotki... helloł... haj, widze że nie umiecie nadl doradzić nic a nic =)
pa
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
i oczywiście król przeówił więc reszta jego paziów będzie mu wchodzić do dupy i pisać że ma racje.
nie wiem dlaczego ten temat jeszcze nie jest zamknięty.
Szerszu czujesz sie już lepiej że pokazałeś jakim to jesteś kozakiem?że znasz dużo przekleństw? no to teraz jesteś ELO
paqman sierotką nie jestem bo mam oboje rodziców więc nie nazywaj mnie tak.
Co do pytania Mati_BS7 to sie nie dziwie że mu nikt nie odpowiedział jak nie wie jak chce jeździć a potem Szerszu wpadł na forum i pokazał jak sie wypowiada ( żal )
Pozdrawiam
nie wiem dlaczego ten temat jeszcze nie jest zamknięty.
Szerszu czujesz sie już lepiej że pokazałeś jakim to jesteś kozakiem?że znasz dużo przekleństw? no to teraz jesteś ELO
paqman sierotką nie jestem bo mam oboje rodziców więc nie nazywaj mnie tak.
Co do pytania Mati_BS7 to sie nie dziwie że mu nikt nie odpowiedział jak nie wie jak chce jeździć a potem Szerszu wpadł na forum i pokazał jak sie wypowiada ( żal )
Pozdrawiam
mam bmx`a i choi !
froger34 bo modzi to ****************... nie ma ich gdy sa potrzebni...
francuz_korwa pewnie jest lepszy od ciebie..... a ty sie dowarosciowujesz ze mu dogryzasz
OmEn czujesz sie lepiej ze na forum nikt nie widzi ze w glowie masz tylko siano?? no pewnie..... a ja lubie kozaczyc co zabronisz mi??
a tak ogulnie to gowno i pantofle
pozdrower
francuz_korwa pewnie jest lepszy od ciebie..... a ty sie dowarosciowujesz ze mu dogryzasz
OmEn czujesz sie lepiej ze na forum nikt nie widzi ze w glowie masz tylko siano?? no pewnie..... a ja lubie kozaczyc co zabronisz mi??
a tak ogulnie to gowno i pantofle
pozdrower
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl