best users photoalbum on pinkbike

iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

dobrze, ze jutro wyjezdzam na wakacje, bo juz kurw.a nie moge go sluchac... 2 tygodnie bez Shamana to jak noc z Carmen Electrą :)))
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ta kruk, teraz ty jestes moim masta. zjechales kolesia, zachwujesz sie jak typowy dres (wpierdolilbym Ci)

"brac rowerowa"? a co to jest? coraz mniej osob jezdzi z ktorymi mozna pogadac. zamiastt wyrozumialosci jest pogarda itp. i w sumie *** mnie to obchodzi, to wasz problem. mialem sie tu niewypowiadac ale kij z tym

co do dzikusa nie uwazam zeby on byl jego zajebisty, a jego podejcie do swiata tym bardziej, jak i rownierz tresc postow. co innego jego dokonania, ale nie bede dyskutowal na ten temat bo nie mam ochoty, ani celu w tym.

mi tam foty shamana na pinku nie przeszkadzaja, neich je zamieszcza to jest portal dla wszystkich (pb) fakt nie musi sie wam to podobac...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

dobraa fajnie ale kliknijcie na link
http://www.darkthrone.com/recruit.dt?ui ... 0294V30260
A tam
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

pytanie do wszystkich? co byscie zrobili, jakby koleś was mijał z takimi "akrobacjami", z pedalskim uśmieszkiem na twarzy i z cwaniactwem?
Domo
Kontakt:

Post autor: Domo »

Powiedziałbym mu, że jest klawy ziom :P
fura: http://tiny.pl/hrc2
Krzywy
Kontakt:

krzyknal bym ze jest ziomal i ze bajer sztuczki robi, tylko w duchu bym mysal ze jest lekko szurniety ;) ale tak pozytywnie zryty ^^
www.bikeaction.pl
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Tez mialem sie nie wypowiadac ale teraz leje w wawie wiec mi sie nudzi a meczu tez nie oblookam bo satelita wysiada jak jest burza :-(

Kruk... a Ty jestes jeszcze lepszy niz Szaman. Choc moze porowananie go z Szamanem to dla niego obraza. Bo on nic niekomu nie robi tymi fotami na pinku. A Ty jestes taki "MASTA" i kazdego co Ci sie nie podoba bys bil i besztal. Tu pokazujesz na forum ze nie jestes lepszy od tych dresow po ktorych jezdzi cale forum.
A jesli chodzi o to zeby Szaman nie pokazywal swoich fot na pinku bo co ludzie pomysla o Polsce. To mysle ze jego foty mniej swiadcza o polsce z negatywnym znaczeniu niz Twoja skromna osoba. Bo jesli masz taki stosunek do wszystkich ludzi i za granica tez to pomysl co sadza o polakach. Ja wole nie myslec.
Jesli ktos z innego kraju zobaczy foty Szamana i bedzie brechtac, ze w polsce sa pajace to znaczy ze jest na tym samym poziomie co 3/4 tego forum.
Co w tym zlego ze chlopak zamieszcza cos co wam sie nie podoba? Czy kaze wam ogladac ? Nie. Wiec o co chodzi? A Wy zajmujecie sie pol dnia wyszukiwaniem jakis zdjec gdzie ktos robi cos gorzej od Was. Licza sie tylko te foty gdzie lataja z 10m dropow. Nie szkoda czasu? Zamias jezdzic to wolicie siedziec na forum i jezdzic to po jednym to po drugim.
I czemu sie tak bardzo przejmyjemy nagle tym co ktos za granica pomysli o Polsce? Tacy nagle patrioci sie zrobilismy? Po pierwsze to 90% odwiedzajacych pinka nie wie gdzie lezy Polska :-) Ale to nie wazne.
A na opinie o Polsce pracujemy nie tym co wsadzimy na pinka tylko tym jacy jestesmy.
A nie przeszkadza nam to ze jak pojedziemy do Niemiec i przy granicy w kiblu jest napisane po polsku (!) zeby pozostawiac toalete w czystosci i nie wpychac tamponow do toalety :-) moze i smieszne ale czy po zastanowieniu jest takie nadal? Mi sie wydaje ze to siara na ktora pracujemy wszyscy. Jak jakas wycieczka polsca wraca z Alp to przy schronisku ginie 20 par nart. A jak pojedziemy do Francji to spotykamy sie z tym ze nie akceptuja polskich kart platniczych tylko kredytowe. Na ten wizerunek Polakow pracujemy latami my wszyscy wiec Ci ktorzy pisza ze Szaman (Shaman) robi nam siare niech pomysla czy oni sa tacy nieskazitelni. :-) Bylem ostatnio w Spindlu na wypadzie rowerowym i siedzielismy w jakiejsc knajpie. Obok w pubie napijala jakas ekipa tez polskich bikerow. Pomijam fakt ze slychac ich bylo w polowie miejscowosci to klneli co 2 slowo, proli mordy jak dzicy i odstawiali w ogole niezly festyn ( typu bekanie, glosnie uwagi o innych klientach). I raczej o zmiane takiej opini powinnismy dbac.

Dzikus ... mam wielkie uznanie dla Twojej pracy nad czesciami. Mysle ze to kawal super roboty. Ale ten topic jest naprawde "z dupy" Nie szkoda Ci czasu? :-) Daj spokoj gosciowi on nic nikomu nie zrobil a Ty nie musisz ogladac jego zdjec lub tylko nie komentowac. Jestes tu starszyzna :-) hehe wiec badz madrzejszy od ogolnego poziomu forum. Chyba wypada. :-)
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

Ja tak qrde czytam od kilku dni wasze wszystkie wypowiedzi i nie rozumie was......co wy od niego chcecie czy on zasyfia Pb nie!!!syfy robia tacy jak 1/3 z was ktorzy zamieszcza 2zdj z bunnym 2 z dirtem i 50 z stojacym rowerem w 50 ujeciach.....ja nie mam cyfrowki i nawet jakbym mial to zamiescil bym ze 3 zdj mojego roweru a reszte jakbym zdobyl wiecej umiejetnosci itd.bo narazie zaczynam dopiero.A najbardziej mnie wqrwiajaą takie kutasy co jadą ostrym slownictwem tego Shamana bo qrrrrde co on wam przeszkadza czy on sie chwali czy co -nie!!!ja za ***** nie zrobilbym polowy trickow jakie on robi polowa to widocznie dresy skoro pisza ze ''dalbym ci w ruj jakbym cie spotkał''i to szezy sie wlasnie to pozerstwo,duma,szpanerstwo,cwaniactwo,zawisc do tych co mniej umieja niz wy.Same hojraki i takich sie robi coraz wiecej.Qrwa koles se pomalowal rower i co i **** wam coponiektorym do tego,on sie tym wyroznia a wy np.pozerstwem lub uniesionym nosem......szkoda slow i nie chce mi sie juz tu ropisywac i tak pozdro was
pozdro shaman i cwicz tera konkrety bo te juz umiesz,jebnij wyjefanego dropa i udowodnij swa klase
PS.lepiej pojedzcie mi po gaciach niz jemu j i tak sie dziwie ze taki spokojny jest i po nikim nie jedzie bo jakby to zrobil to syf wlasnie wtedy by byl,kazdy by jechal na niego i on na innych i tym wlasnie spokojem udowodnil ze ma cosik w glowie
pozdeeeroo
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

Aha dodam jeszcze cosik.....====:> AMEN
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

"mam gdzies ile masz lat, za chowujesz sie jak dziecko. zobaczyl zdjecia to musial sie zmolestowac lewa reka i zalozyc topic. i po co dodajesz co chwila prosbe o skasowanie watku? po hj go zakladales w takim razie? nastepnym razem po masturbacji sproboj troche pomyslec zanim cos napiszesz. co to ma byc, jedyne sluszne triki sa na dircie i streecie? bezsens. a zamiast sie zamknac to te drazy temat jak skonczony dupek... w oczach co rozumniejszych sie pograzasz... wiesz co pewnie ty masz bardziej odpowiedni sprzet ode mnie, a jak nie, to na pewno ktorys z twoich kumpli ma niska rame + szerokie gumy. wez taki rower, bedzie ci latwiej niz mi. rozpedz sie i nie dotykaj roweru niczym innym oprocz tylka. ujedz chociaz te 50 metrow nawet caly czas prosto, potem krytykuj. ja proboje na ramie do xc i oponach 2.1. i niczym sie nie chwalilem, nie lansowalem sie nic w tym stylu. wiesz czemu, bo wielu ludzi robi te triki (vide Kranked 4 ). w podpisie mialem link do no footera albo do fotki mojego bike'a, nie pamietam juz. to ty wyjechales z tymi fotami nie wiedzac nawet o co chodzi. naprawde jestes tak malo inteligentny i wciaz nie rozumiesz jak sie wyglupiles? a razem z toba wszystkie pseudo patriotyczni hardkurowcy niedorozwoje z tego forum... :]"

synku cos ci powiem. zalozylem ten topik tylko i wylacznie dla tego, ze juz zauwazylem jak wkorwiasz innych ludzi. ********** farmazony o robieniu grindow, piszesz, ze wlasnie idzesz na dropy i w ogole jezdzisz street. to teraz ci wyjasnie pare rzeczy:wskoczenie widelkami na murek zakonczone natychmiastowym wytraceniem predkosci to zaden grind. jazda po ulicy z nogami wyzej glowy (jak ty to zwiesz "no footer") to nie jest zaden street. poderwanie dowch kole roweru na raz to zaden bunny (wiem, bo dawno tem tak skaklalem). nie chodzi mi o to, jaki masz rower, lub co potrafisz. zecz w tym, ze gowno umiesz i sie tym gownem dzielisz z innymi pod pozorem neisienia pomocy. jak dla mnie - watku o grindach- o wiele bardziej pomocne byly by uwagi erenesa lub fatpiga (mimo, ze smeiszy mnie jego polsko-angielski styl pisania). ale neistety, musisz sie pchac ze swoimi radami, mimo, ze nie masz zadnych opidstaw aby ich udzielac. ja powiem tyle: nie znam zadnych trikow, (poza bunnym na 90cm) i dlatego sie nie wypowiadam na ten temat. to czy twoje umiejetnosci w dziedzinie rowerowej woltyzerki sa trudne czy techniczne nie jest tak wazne jak to, ze ich ogladanie budzi smiech i politowanie.

nie pierrdol mi dizeciaku o mojej inteligencji, bo z racji smaego wieku ia tym samym obecnego wyksztalcenia jestes jeszcze dziewica intelektualna. to, ze mam tyle lat i tak sie zachowuje to tylko i wylacznie moj swiadomy wybor. co innego, jesli szydzi z ciebie nastoletnio gowniarz, a co innego keidy robi to dorosly facet. wiadomo, u rowiesnikow wzbudzasz zawisc, u doroslych mzoesz liczyc jedynie na poblazliwe politowanie.
zakaldajac ten topik, liczylem sie nawet z wiekszsa zjebka niz ta ktora ciebie spotkala. mimo to, uznalem, ze twoja postac godna ejst wylansowania. powiniens mi dziekowac, teraz jzu nie jestes anonimowym uzytkowneikiem forum. jestes rozpoznawalny, ejstes znany. nie waszne jak sie mowi o gwiazdaxch, wazne by o nich zawsze mowiono. to tyle, panie michale wisniewski.

pozdrawiam
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Ja coś miałem do jego fot nie, są śmieszne ośmiesza się jego sprawa, ale się tak nimi podniecać itp. to przesada, a teksty jego poprostu dobijają i kto kozaczy chce się wykazać umiejętnościami, dośwadczeniem którego nie ma !!!!
To baaardzo denerwuje a te podpisy do fot....

PS. nie jestem odosobniony....
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

napisze prosto zebys zrozumial.

wiecej na tym forum czytam niz pisze. jak widze co chwila topiki o amorkach, heblach itp. ktorych w zyciu na oczy nei widzialem - conajwyzej je czytam. nie wypowiadam sie jak tuningowac duro czy jak zaplesc kolo, bo nigdy tego nie robilem. foty na PB zamieszczam od tak sobie, po prostu. wczesniej nie mialem takiej mozliwosc, a jesli sie zdarzyla to czemu jej nie wykorzystac. nie rozsylam linkow do "lasek" nie chwale sie nimi nigdzie... foty byly robione na bardzo odludnym parkingu, bywalismy tam po pare godzin przez pare dni z czego tylko raz jakis dres w czerwonej bi dablju (lansuje sie tym zwrotem co nie.. wypas jest no powiedz) posiedzial tam kwadrans. a tak to zywej duszy... z tymi moimi korbami.. no i hj, pomalowalem i koniec. i tak zlazi. jezdze po lesie, cwicze na murkach przy opuszczonych budynkach. jezdze sam. no... odpowiedzcie sobie czy to da sie nazwac lansowaniem...
heheh a jak przeczytalem to "co bys zrobil gdyby taki przejechal w takiej pozycji z cwaniaczkowatym usmieszkiem" dobre... never happends. nie znasz mnie.
i cos jeszcze. kim ty jestes zeby wyznaczac granice, ustalac reguly? czyli tak, ktos zaczyna w streecie, cwiczy dajmy na to 180. zeby to cwiczyc musi juz umeic cos wiecej niz pzrecietny uzytkownik roweru. ale nieee, on jeszcze nie potrafi 180>fakie50m>180>manual 100m (to wszystko po szynie kolejowej) wiec NIE jezdzi street'a. ale w tym ulamku sekundy gdy skonczy to wszystko to test zdany tak? sekunde pozniej nagle staje sie kims kto jezdzi street? JAKIE TO GLUPIE!!!!! czy ja mowie ze jestem krolem streeta, czy obnosze sie z czymkolwiek? acha i po to jest forum ze jak ktos stypa to kazdy stara sie w miare mozliwosci pomoc. to nie jest konkurs kto daje lepsze rady. staram sie pomoc CZASAMI ale nie upieram sie pzreciez ze to co powiedzialem jest swiete! prawie zawsze dodaje ze moge sie mylic. co do "woltyzerki" to powtarzam poraz kolejny. Kranked 4. obejrzyj. urywek parosekundowy ale co tam. najpierw byl Kranked 4 a po paru latach moje foty. wiec zapytam, z tego filmu tez sie nabijales?
mam gdzie zjebke ludzi ktorzy wcale mnie nie znaja. gdybym sie tym pzrejmowal - obrazalbym swoich bliskich. jestes na tyle inteligentny zeby zrozumiec dlaczego prawda? nie dbam o to. u mnie juz nawet politowania nie wzbudzasz. to tyle panie Robin Hoodzie lansowatorze drobnych istotek.

pozdrawiam
what can I say... ;)
shaman
Kontakt:

acha, nie chce zaslaniac sie sprzetem, cwicze szeroko pojety street od niedawna w porownaniu do doswiadczonych wyjadaczy ( no offence, bez sarkazmu ), ale na moim rowerze naprawde duzo trudniej wyciagnac te 90cm :)
what can I say... ;)
Krzywy
Kontakt:

nie zawsze wiekszosc to Ci "normalni" i wyznaczajacy norme ;)
www.bikeaction.pl
DZIKUS

synku, widze, ze jzu sie lekko gubisz w swoich zeznaniach i zarzutach. raz psizesz,z e dales foty dla jaj i sie teraz z nas ("loli") smiejesz, teraz psizesz, ze to bylo na odludnym parkingu cwiczone. do tego jeszcze napisales, ze masz tam jakis problemy zdrowotne (nawet sie nazwales inwalida) i ze nei mzoesz jezdzic ostro. po czym chwile pozniej piszesz, ze idziesz na dropy. nagle ozdrowienie?
innymi slowy, rozumiem, ze chcesz sie jakos bronic (przed faktami nie da rady, twoje foty RULZ) ale , do kurrwy nedzy, zachowaj odrobine konsekwencji. sam sobie zaprzeczasz.

i teraz nie wiem czy caly ten opst jest do mnie, bo widze w nim odparcie nie moich zarzutow. nie ansmiewalem sie z twojego roweru, z twojej buzki cz z czegos tam. nie mowilem nic o tym, ze osmieszasz polakow czy cos takiego. po prostu dalem linka do fotek i poprosilem, abys spal z nimi w nocy pod podusia zamaist je udostepniac. jak widzisz, prawie wszyscy z tych fotek brechtaja. faktow nie zmienisz.

3maj sie
twoj robin
shaman
Kontakt:

dla jaj = tak sobie = bez konkretnego powodu = nie po to by nimi koazczyc, to pewne. wiem, dla niektorych to trudne do zrozumienia. m. in. dla tych ktorzy umeiszczaja foty... glownie po to by nimi kozaczyc...

z inwalida to byla ironia, przeczytaj jeszcze raz albo popros madrzejszego kolege zeby Ci wytlumaczyl. (moglbym dodac: "najlepiej zrob mu laske bo watpie zebys umial prosic inaczej" ale nie dodam :) )

tak dropuje. nie z 10m. wiem, Ty pewnie tylko takie cos uwazasz za dropa. ale przyjrzyj sie jeszcze raz moejmu sprzetowi i ocen czy wytrzyma te 10m. podobno znasz sie na sprzecie. lubie dropowac, nikt mi nie zabroni. i nikt nie ma prawa miec co do tego jakies waty poki nie kozacze, czego nigdy nie robilem. gardze podworkowymi kozakami. i gardze tez kolesiami ktorzy skacze te 10m i kozacza. bo to zabija w ogole jakikolwiek sens czy idee tego calego krecenia. to, ze mam problemy zdrowotne nie wyklucza mnie kompletnie z jazdy innej niz rekreacyjna. usztywnione kostki, nadgarstki, oczywiscie kask, a po jezdzie troche masci itp. zabiegi. naprawde tak trudno sie tego wszystkiego domyslec, musze az tak doslownie mowic?
jesli brechtaja = smieja - ok, przeciez nie umeiszcza sie fotek na pb zeby ludzie na ich widok plakali.
ale jesli brechtaja = wysmiewaja - coz... usmiech politowania dla nich, conajwyzej, niczego wiecej nie sa warci. faktow nie zmienisz.

jesli juz jestesmy przy tej tematyce to wybaczcie, ide reszte nocy spedzic z moja catwoman :)
robin, kijowo wygladasz w tych rajtuzach... ktos ci to musial powiedziec.
what can I say... ;)
DZIKUS

chyba czas zakonczyc ta farese pedale, bo tylko my w niej jeszcze uczestniczymy.
tekst o robieniu laski jest co najmniej nie na meiscu, z ust goscia ktory byl, jest i pewnie jeszcze dlugo bedzie prawiczkiem (nie w sensie analnym oczywiscie).
przestan rowniez pierrdolic o kozaczeniu, bo to kurrwa forum rowerowe a nie forum grzybiarzy.

"robin, kijowo wygladasz w tych rajtuzach... ktos ci to musial powiedziec."
nie wiedzialem, ze twoj facet czyta forum.
FoXX_
Kontakt:

Post autor: FoXX_ »

no to ja powiem tyle ,że Dzikus urosłeś w oczach połowy forum ktore jest żałosne i nie wnosi tu dużo oprócz chamstwa ,i cwaniactwa . Jakos przedtem twoje posty były normalne ale teraz zaczołeś widze robić komerche , pod publikę . No ale trudno .

A co do tych zdjęc to lepsze takie tricki niż siedzenie cąły dzień przed kompem i nawlalanie sobie postów najeżdżając na innego użytkownika forum.

A reszte to już powiedzieli ci normalni urzytkownicy ktorzy nie lecą za tłumem jak debile .

To tyle odemnie.
DZIKUS

kurrwa

jesli myslisz, ze siedze caly dzien na forum to pomyliles mnie z jakism innym uzytkowniekiem. proponuje spojrzec na godziny wyslanai postow. niby szczegol, ale to mnie akurat wkorrwilo.

poza tym nie wiem co "komercyjnego" jest w moich postach. nikt mi nie placil, za zalzoenie tego topiku. zauwaz, ze ten watek ma kilkadziesiat wypowiedzi a w nim moich jest tylko kilka. i prawie wszystkie nie maja tono obrazliwego.

zastanow sie nastepnym razem, zanim znowu cos dohjebiesz. lubie szydzic (tajk, lubie!) ale opierajac sie na faktach a nie na dmyslach. pierrdolenie o komercji lub o calodziennym siedzenu na forum, to wciaz tylko perrdolenie a nie zaden fakt.

:*
Zablokowany