New Worl Disorder 9 - juz jest!

wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Po obejrzeniu stwierdzam za duzo Slopa a za mało DH...hehe najlepsza akcja to C. Gracia i dziewczęta :mrgreen:

Mam pytanie na jakiej ramce jezdził Barrel??
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

ArthurGreen pisze:Mam z opóźnionym dzwiękiem, ale akurat w tym filmie jest tak mało dialogów, że jakoś nie specjalnie mi to przeszkadzało.. Jest to gdzieś 1.5/2 sek. opóźnienie.. tragedii nie ma...

no tragedii by nie było, jakby to była jakaś kiepściawa produkcja, ale tam producent dźwiękowy spędził nad filmem ładnych kilkanaście godzin żeby akuratnie w momencie jak pan X leci, w głośniku poleciało ostrzejsze brzmienie lub większy bas i szkoda tak tracić to wszystko przez oglądanie opóźnionej wersji - ja sam niestety tylko taką posiadam ;(
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Digas VLC media player lub pare innych programów które moga ci przesunac dzwiek i nie ma problemu. Było to juz wspominane. Wystarczy poszukac.
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

No mi tez sie tak działo.
Spaced z łaski swojej mógłbys podać jeszcze jakiś program aby dzwięk przesunąć równo z obrazem :) z góry dziex

Hehe w pewnej chwili ogladając NWD-ka myślałem ze ktos z THE OLD PRICKS jedzie bo podobna koszulka sie tam ukazała :lol: :mrgreen:
ODPOWIEDZ