KubaLaPL pisze:...

Ale tego nikt nie negujeLestatBiker pisze:A prawda panowie taka że zesraliście sie żarem bo kupił coś czego nie było na forum i ma to jako pierwszy, jakby takie rozwiązania nie miały sensu nie zastosowano by ich w motocyklach. Podejżewam ze gdyby sam zbiornik na olej który i mnie lekko irytuje był np chowany zgrabnie pod siodełkiem albo mocowany w sztycy takiego czegos by nie było i każdemu by się podobało, tak samo jakby było to seryjnie montowane w rowerze, poza tym test który zapodał Off_road wyjaśnia wszystko i dowodzi skuteczności tego patentu, idealne rozwiązanie ze smarowaniem i czyszczeniem które jest szybsze i wygodniejsze niż konwencjonalne sposoby, zestaw zamontuj i zapomnij tak naprawdę. Mi się to podoba, nie widzę nic złego w tym rozwiązaniu poza upierdliwością ze zbiornikiem, jak zakupie też sie pochwalę.
Patrz, bo mi by się chciało siedzieć i czyścić cały czas. Może jeszcze mam wycierać golenie, smarować teflonizerami i polerować na polerce?KubaLaPL pisze:Gdzie po każdym zjeździe w sumie i tak odpoczywasz i można szmatką napęd przetrzeć...
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości