wrocław
-
- Kontakt:
A ja na kili widzialem jakiegos dziada ktory sobie lukiem strzelal i mnie naszla nieodparta chec postrzelania sobie w cos (moze i w kogos, ale to juz nie jest sprawa na forum, jak bede chcial to sobie postrzelam w jakichs ludzi). I co to ma wspolnego z rowerami oprocz miejsca? Jak kiedys pojechalem na bsk to slyszalem dziwne strzaly, podjechalem i sie okazalo ze jakies cygany pija browary i strzelaja z wiatrowy gdzies w las, moze tam mieli jakas tarcze czy cos. No albo trenowali sztuczki cyrkowe na pokazowa objazdowe po terespolu i innych metropoliach. Znacie ich? A moze to ktorys z was?
A jutro sie wybieram po widelec, jakis tani i jak sie da to moze cos wspawam na koronie zeby sie nie gial i byl maksymalnie sztywny. Cos takiego jak kiedys rysowalem w paincie, zgiete w pol kolo z w miare grubej blachy, przyspawane lukiem do korony, cos podobnie wygladajacego jest na http://www.destroyer.pl/Galeria/widelecjd.jpg ale tam jest polokrag a nie caly zgiety w pol.
A jutro sie wybieram po widelec, jakis tani i jak sie da to moze cos wspawam na koronie zeby sie nie gial i byl maksymalnie sztywny. Cos takiego jak kiedys rysowalem w paincie, zgiete w pol kolo z w miare grubej blachy, przyspawane lukiem do korony, cos podobnie wygladajacego jest na http://www.destroyer.pl/Galeria/widelecjd.jpg ale tam jest polokrag a nie caly zgiety w pol.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
Ok panowie, uszczesliwiacie mnie dzis na prawde :* ;))
jakby tego bylo malo ze mieszkam na soltysowieckiej za czym idzie ze na kromera mam doslownie mrugniecie okiem, to 15:30 mi chyba pasuje, to jeszcze do tego musze was wykorzystac i dowiedziec sie gdzie dokladnie jest Robex?!
sprawdzam plan na jutro i ...... i widze ze mam do 15 zajecia :( :/
wiec od razu po szkole moglibysmy sie ustawic, tylko ze juz nie na kromera, bo ja tam w 30 minut z dlugiej (za elektrownia ktora jest za tesko) nie dojade a w jakies 40 minut, chyba ze moglibyscie poczekac;
moje znaki szczegolne jesli jutrzenka wypali to: niebieska rama, napis NAKAMURA, żółty wahacz i widelki i ... tyle wystarczy mysle ;)
albo zwyczajnie ustawmy sie na 15:40 kolo Robexa (ponawiam prosbe o wytlumaczenie gdzie to jest, wiem gdzie np jest Krajek albo browar piastowski)
co wy na to?
p.s.
jesli wypali to zwiedze slynne bsk po raz pierwszy ;)
jakby tego bylo malo ze mieszkam na soltysowieckiej za czym idzie ze na kromera mam doslownie mrugniecie okiem, to 15:30 mi chyba pasuje, to jeszcze do tego musze was wykorzystac i dowiedziec sie gdzie dokladnie jest Robex?!
sprawdzam plan na jutro i ...... i widze ze mam do 15 zajecia :( :/
wiec od razu po szkole moglibysmy sie ustawic, tylko ze juz nie na kromera, bo ja tam w 30 minut z dlugiej (za elektrownia ktora jest za tesko) nie dojade a w jakies 40 minut, chyba ze moglibyscie poczekac;
moje znaki szczegolne jesli jutrzenka wypali to: niebieska rama, napis NAKAMURA, żółty wahacz i widelki i ... tyle wystarczy mysle ;)
albo zwyczajnie ustawmy sie na 15:40 kolo Robexa (ponawiam prosbe o wytlumaczenie gdzie to jest, wiem gdzie np jest Krajek albo browar piastowski)
co wy na to?
p.s.
jesli wypali to zwiedze slynne bsk po raz pierwszy ;)
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
-
- Kontakt:
Taaaaa... w szkole..... w szkole to bedzie omawiana wycieczka i zatrzymanie pewnych dwoch nieletnich przez policje za rzekome picie alkoholu :-((( najgorsze jest to, ze jednym z nich jestem ja :-((( ale zadznych konsekwencji nie bedzie :-)))
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
-
- Kontakt:
x-fly a ja mieszkam na czajkowskiego :)
To jak chcesz to poczekamy na ciebie te 10 minut pod Robexem ktory mam nadzieje ze znalazles :)
I zeby jutro bylo duzo osob bo jak nie to sie znowu wkurwie :P
Reszta pewnie na bsk bedzie czy ktos jeszcze bedzie na kromera zebysmy nikogo nie przeoczyli :)
To jak chcesz to poczekamy na ciebie te 10 minut pod Robexem ktory mam nadzieje ze znalazles :)
I zeby jutro bylo duzo osob bo jak nie to sie znowu wkurwie :P
Reszta pewnie na bsk bedzie czy ktos jeszcze bedzie na kromera zebysmy nikogo nie przeoczyli :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
heh, panowie po raz drugi, wlasnie wrocilem z "rejsu zwiadowczego" i.... codziennie jadac do szkoly mijam Robexa - jak moglem nie wiedziec <nonono> na siebie ;) Zawsze nazywalem co cos centrum rowerowym a nigdy nie spojzalem na napis Robex, heh, ale gafa.
endrju71 - jestesmy ustawieni, czekacie na mnie maksymalnie do 15:40, jesli cos sie nie powiedzie rusze w strone bsk a jesli i tu cos sie nie powiedzie to znaczy ze mnie samochod potracil ;)
endrju71 - jestesmy ustawieni, czekacie na mnie maksymalnie do 15:40, jesli cos sie nie powiedzie rusze w strone bsk a jesli i tu cos sie nie powiedzie to znaczy ze mnie samochod potracil ;)
Stasio. Chyba Scorpio bedzie jechal z Gaju to mozecie razem wpasc. Nie iwm czy moge ale jego gg to: 3428327 Zagadaj i sie ustawicie. Zreszta juz sie przeciez znacie bo jezdzilismy wtedy po tej gorce na gaju.
X-fly: Spoko poczekamy do 15.40. Postaraj sie nie spoznic :)
X-fly: Spoko poczekamy do 15.40. Postaraj sie nie spoznic :)
[quote="x-fly"]heh, panowie po raz drugi, wlasnie wrocilem z "rejsu zwiadowczego" i.... codziennie jadac do szkoly mijam Robexa - jak moglem nie wiedziec <nonono> na siebie ;) Zawsze nazywalem co cos centrum rowerowym a nigdy nie spojzalem na napis Robex, heh, ale gafa.
endrju71 - jestesmy ustawieni, czekacie na mnie maksymalnie do 15:40, jesli cos sie nie powiedzie rusze w strone bsk a jesli i tu cos sie nie powiedzie to znaczy ze mnie samochod potracil ;)[/quote]
To ziom ja Ci zdradze ze studiujesz na PWr na w-12 czyli EMiF kierunek EiT, jutro od 13do 15 masz algebre a wczesniej mierniki. Masz to wszstko w M-ach gdzie smierdzi potem.
endrju71 - jestesmy ustawieni, czekacie na mnie maksymalnie do 15:40, jesli cos sie nie powiedzie rusze w strone bsk a jesli i tu cos sie nie powiedzie to znaczy ze mnie samochod potracil ;)[/quote]
To ziom ja Ci zdradze ze studiujesz na PWr na w-12 czyli EMiF kierunek EiT, jutro od 13do 15 masz algebre a wczesniej mierniki. Masz to wszstko w M-ach gdzie smierdzi potem.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
mam klopot, nie wiem jak rozpoznac jaki mam z przodu amortyzator: firma, model, mysle ze jutro pogadamy, ale kilka wskazowkek moge zarzucic:
- caly jest elastomerowy
- skok szacuje na 5 cm
- oryginalnie zolte (nie wiem czy to ma jakies znaczenie)
- pokretlo regulacji twardosci elastomera
- od dolu jest para srubek na imbusa na kazda golen (po to jak sadze zeby moc wypchac wałki elastomera(chyba w ilosci 4, 5 na golen) na zewnatrz)
- na rurkach, ktore wchodza w golen sa gumki ze sprezynka (wyglada tak jakby mialy nie przepuszczac oleju, hmm), a na zewnatrz sa gumki ochronne
- rower (nie jestem pierwszym wlascicielem, wiec dokladnie nie wiem) ma oryginalne czesci shimano i jest to bajk o oryginalnej nazwie na naklejce: Nakamura
- na amortyzatorach jest jeszcze wzmocnienie w postaci mniej wiecej trojkatnej przykrecaney na 4 (po parze na golen) srubki imbusowe
Nie wiem i w sumie watpie zeby to byly jakies sensowne wskazowki, ale moze ktos mi chociaz podpowie jacy producenci moga wchodzic w gre, wtedy bede juz szukal na necie i ogladal wizualnie i porownywal
Rowerzysci! :) - do jutrzenki...
- caly jest elastomerowy
- skok szacuje na 5 cm
- oryginalnie zolte (nie wiem czy to ma jakies znaczenie)
- pokretlo regulacji twardosci elastomera
- od dolu jest para srubek na imbusa na kazda golen (po to jak sadze zeby moc wypchac wałki elastomera(chyba w ilosci 4, 5 na golen) na zewnatrz)
- na rurkach, ktore wchodza w golen sa gumki ze sprezynka (wyglada tak jakby mialy nie przepuszczac oleju, hmm), a na zewnatrz sa gumki ochronne
- rower (nie jestem pierwszym wlascicielem, wiec dokladnie nie wiem) ma oryginalne czesci shimano i jest to bajk o oryginalnej nazwie na naklejce: Nakamura
- na amortyzatorach jest jeszcze wzmocnienie w postaci mniej wiecej trojkatnej przykrecaney na 4 (po parze na golen) srubki imbusowe
Nie wiem i w sumie watpie zeby to byly jakies sensowne wskazowki, ale moze ktos mi chociaz podpowie jacy producenci moga wchodzic w gre, wtedy bede juz szukal na necie i ogladal wizualnie i porownywal
Rowerzysci! :) - do jutrzenki...
Mnie sie wydaje ze to RST jakies bo tam byly boostery przykrecane na 4 sroby do kazdej goleni i do tego ten zółty kolorek :)
Hofkowi chodzilo chyba o to po prostu ze cie zna/widzial no i ze w budynkach smierdzi potem :D
Spoko ja mam jedna sale nad prosektorium a w lecie to tam tak wali ze masakra :)
Hofkowi chodzilo chyba o to po prostu ze cie zna/widzial no i ze w budynkach smierdzi potem :D
Spoko ja mam jedna sale nad prosektorium a w lecie to tam tak wali ze masakra :)