Ogolnie koleszka starajacy sie zarobic na wszystkich, sprzeczka mała i teraz wypisuje farmazony na forach bo na tyle go stac, po za tym jak mozna wlac do amortyzatora wode ???? Tlumik wyjalem z widelca i czyscilem go ciepla wodą.Maciex09 pisze:to Ty byłeś ?
Śmiechu Warte - historie zwiazane z potencjalnymi kupcami.
-
- Kontakt:
Wystawiłem na tablica.pl rockridera fr.6, po 15 minutach jakiś gościu pisze mi meila, że mam wyczyścić rower i nasmarować, on przyjedzie jutro i da mi tyle kasy ile napisałem w ogłoszeniu. Cieszę się bo szybko potrzebuję kasy
. No dobra, dostał adres i czekam, nic. Następnego dnia jadę na dirty (rowerem dirtowym rzecz jasna) i przysłuchuję się gronu rozmawiających ludzi. No i jeden zaczyna, że napisał do jakiegoś frajera że kupi rower, że mam go nasmarować itp. itd. No słuchałem dalej i okazało się, że chodzi o mój rower. Przyłączam się do dyskusji no i w pewnym momencie: "O, a to ty jesteś Przemek". Gościowi się oberwało, nie żałuję. Ale szkoda mi tych jego Khe maców

Ja pieprzę...
Gosć miał problemy z przelaniem mi kasy, ale od jakiegoś czasu cisza... Teraz napisałem, kiedy wpłaci na co dopowiedź:
witam, proszę Pana udało mi sie dostać taką manetkę za darmo od znajomego z serwisu rowerowego, wiem, ze wygralem aukcję wiec proponuje, ze pokryje koszty jakie poniosl Pan w zwiazku ze sprzedarza przedmiotu, a Pan zachowa manetkę. Czy ta opcja odpowiada Panu ??
~~~~~~~~~~~~~~~~
Oczywiście liczy się Pan z negatywnym komentarzem?
~~~~~~~~~~~~~~~~
skoro chce Pan wystawić negatywny komentarz, nie widzę powodu, dla którego miałbym pokrywać poniesione przez Pana koszty ....
~~~~~~~~~~~~~~~~
Po wystawieniu negatywa dostanę pełen zwrot kosztów od Allegro, więc nie widzę powodu, żeby nie wystawić Panu negatywa za niepoważne zachowanie.
~~~~~~~~~~~~~~~~
a więc prosze się nie powstrzymywać ...
odpowiem tym samym
~~~~~~~~~~~~~~~~
Więc sprawa trafia do allegro. Ja zawsze traktuję klientów poważnie. I nie boję się Pańskich 'gróźb' wystawienia negatywa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prosze uważać na słowa ponieważ to Pan wspomniał pierwszy o wystawieniu negatywa nie ja ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ponieważ ja mam do tego podstawy a Pan nie. Natomiast widzę, że
negatyw to nie pierwszyzna na Pańskim koncie. Sprawa zgłoszona do
allegro, wystąpiłem o zwrot prowizji.
No po prostu ręce opadają....
Gosć miał problemy z przelaniem mi kasy, ale od jakiegoś czasu cisza... Teraz napisałem, kiedy wpłaci na co dopowiedź:
witam, proszę Pana udało mi sie dostać taką manetkę za darmo od znajomego z serwisu rowerowego, wiem, ze wygralem aukcję wiec proponuje, ze pokryje koszty jakie poniosl Pan w zwiazku ze sprzedarza przedmiotu, a Pan zachowa manetkę. Czy ta opcja odpowiada Panu ??
~~~~~~~~~~~~~~~~
Oczywiście liczy się Pan z negatywnym komentarzem?
~~~~~~~~~~~~~~~~
skoro chce Pan wystawić negatywny komentarz, nie widzę powodu, dla którego miałbym pokrywać poniesione przez Pana koszty ....
~~~~~~~~~~~~~~~~
Po wystawieniu negatywa dostanę pełen zwrot kosztów od Allegro, więc nie widzę powodu, żeby nie wystawić Panu negatywa za niepoważne zachowanie.
~~~~~~~~~~~~~~~~
a więc prosze się nie powstrzymywać ...
odpowiem tym samym
~~~~~~~~~~~~~~~~
Więc sprawa trafia do allegro. Ja zawsze traktuję klientów poważnie. I nie boję się Pańskich 'gróźb' wystawienia negatywa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prosze uważać na słowa ponieważ to Pan wspomniał pierwszy o wystawieniu negatywa nie ja ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ponieważ ja mam do tego podstawy a Pan nie. Natomiast widzę, że
negatyw to nie pierwszyzna na Pańskim koncie. Sprawa zgłoszona do
allegro, wystąpiłem o zwrot prowizji.
No po prostu ręce opadają....
Z gówna bata nie ukręcisz.
Re: Śmiechu Warte - historie zwiazane z potencjalnymi kupcam
Sprzedaję rower za 2800zł, gościu z Tablica.pl prosi o zdjęcia i szczegółowy opis. Wszystko ustalone itp. I na koniec: Dam ci 1000zł

Sprzedaje teraz swoje norco, jakiś "klient" napisał mi propozycje:
"witam szukam ramki bo mi damper padł Norko fajny ale te dampery swingery to do niczego się nie nadają trzeba dać 500 za normalny wtedy cenowo jest w zasięgu Glory Gianta ale życze powodzenia pozdrawiam"
brak słow...
Dodam że do ramy sprzedaje nowego swingera 4.
"witam szukam ramki bo mi damper padł Norko fajny ale te dampery swingery to do niczego się nie nadają trzeba dać 500 za normalny wtedy cenowo jest w zasięgu Glory Gianta ale życze powodzenia pozdrawiam"
brak słow...
Dodam że do ramy sprzedaje nowego swingera 4.
No swinger nowy czy nie to i tak nie jest cudo ale takich idiotów nie brakuje. Ktoś za mój rower akwalung chciał dać. Nie mówię że nie ale wartość ma być porównywalna z ceną roweru to usłyszałem że rower warty jest nie 6500 a max 4500. Faktycznie nieznacznie wygórowana cena była - ale rower naprawdę na dość nowych częściach - gustavy najstarsze, 888 2007, a reszta 2008, rama 2009, koła 2010. A no nie. RD7402 było stare ale to jak gustavy się nie starzeje :P
Po czym gołą ramę, amora i tylne koło sprzedałem za to 4500zł które mi proponowano za cały :P
Po czym gołą ramę, amora i tylne koło sprzedałem za to 4500zł które mi proponowano za cały :P
Ja proponuje wszystkim sprzedającym rowery na tablicy wydać te kilka zł, żeby wystawić/kumpel żeby wystawił na allegro, bo to co się wyczynia na tablicy to szok. Wystawiłem kiedyś swojego Draga na sprzedaż, wpisałem dużymi literami, pogrubione i wgl że nie sprzedaję na części. Otrzymałem około 20 maili i wiadomości na gadu o tematyce "Sprzedajesz amor?", lub "Dam Ci 1000zł pasuje?". Ręce opadają poprostu ...
69 Racing Team - https://www.facebook.com/69RacingTeam