no dokładnie takie coś myslałem. Nie będzie to za słabe ? hmm jak uwaracie ? w sumie ciezar jest na ośce a to tylko zabezpiecza przed wypadnieciem chybaa...
no wiem wiem, ale jest mi to potrzebne żeby wogóle go poskładać, czyli moge zakupić ten Szybkozamykacz? ten co mi podałeś ? Tylko zmierze jeszcze jaki potrzebuje.
no tak własnie obstawiałem zalicytuje za 30, w ostateczności jak się nic nie znajdzie to kupie zomowca. No dobra Dzięki że zmniniliście postawę co do mojej osoby i planów, a przynajmniej jakoś miło się zrobiło. No cóż Dzięki wielkie! Mam nadzieję ze jutro zobaczycie pierwsze postępy na foto Dobrej nocy
Wolan pisze:jak się nic nie znajdzie to kupie zomowca.
Uprzedź kolegów, że może dojść do sytuacji, ze będą Ci sztycę z dupy/okolic dupy wyciągać. Ja nieomal nie narobiłem sobie dziury w udzie przez tą sztycę.
Stary, zmieniaj jak najszybciej. Ja już wracałem z miejscówki i w jednym ręku trzymałem batona. Siedziałem na siodełku i zmęczony byłem to mi się nie chciało wstawać na 10 cm krawężnik. I w momencie najechania tylnego koła pękła ta śruba a ja usiadłem na kole...
Chłopaki, jak już przy sztycach jesteśmy to się spytam, teraz mam jakiegoś no-name którego planuję zmienić (jak na razie wytrzymuje, na jednej śrubie o.O ale przy drugim biku do szkoly też mam na jednej śrubie no i mi pękła kiedyś już przy "wyrywaniu" na wheele ale jakoś się obyło bez większych strat [mojego tyłka])
I co mi powiecie o tej sztycy: http://goodbike.com.pl/p/69/560/turner- ... tyce-.html
Droga nie jest i podobno dobra?