Wiem, MadCow :) Ja tam dałem coś mniej więcej o postępie czasu :) I też tek liczę + - 40 :] A w tym opowiadaniu to mam prawie całą tą pierwszą stronę...
Żal mi tego pana co łańcuszek dostał <rotfl>
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych
wezcie wogule poje bane to bylo!!!!!1 testowe i otwarte napisalem raczje dobrze ale opowiadanie... ZERO
zle przeczytalem i mi sie pomylilo kurwa mac!!! myslalem ze to trzeba napisac jak on sie czul przed i po liscie a trzeba bylo napisac jak sie po liscie czul...zajebiscie mam 16 ptk w plecy... ale bez kitu
o ktorej pisaliscie ten test?? w kazdej szkole jest inaczej u mnie bylo o 8-00 a gdzie indziej o 12...wystarczy telefon...
niebieski ptaszek rlz:D!! ja się bałem ze będzi erozprawka a opowiadanie łątwe jak barszcz..sapisałem na całe miejsce jakie było.Rysunki mleczka też niezłe..trochge ******* były te pytania testowe ale nie było żle,napisałem wszystko w 1.35godz.
boje się matmy bo leże i kwicze:/ noo ma byc 8zadan z matmy po 4 z bioli chemi i fizy a reszta to niewiem...z tego co mi się ********* to to zadanie w którym trzeba było zmienic narracje z 1os na 3cią.ale skapnełem sie w czasie i napisałem dobrze...jak mi poszło to neiwiem oby bło ze30ptk chociaż:/
e tam, jak ja 2 lata temu pisalem to byla kaszka z mleczkiem... a wiele osob mowi ze byly to najtrudniejsze testu z dotychczasowych.
0 nauki, 45 mat, 47 polski... luzik ziomki. :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ja ro ktemu, z fizy tylko korki bralem bo ogolnie mialem chujowa przez cale gim :/ 44 mat 43 pol . calosc w sumie jest banalna wystarczy troche wiedzy ogolnej i w miare sprawne logiczne myslenie :)