jedna sprawa...

Simonz
Kontakt:

jedna sprawa...

Post autor: Simonz »

dawno niebylo mnie na dh-zonie i moze dobrze - deska i te sprawy musialem troszke sie podszkolic. Natomiast nie zrezygnowalem z roweru w cale. Kiedy nie ma pogody na deske jezdze na rowerze, no i postanowilem jezdzic innaczej niz kiedys mianowicie odlaczyc sie od sceny rowerowej w polsce jezdzic indywidualnie bo - tyle szpanerstwa co jest u WAS (mowie to o wszystkich ktorzy zapodaja linki swoich rowerow, chwala sie czego nie zrobili czasem nawet nieswiadomie, utozsamiaja sie z jakims gatunkiem muzyki choc widze maja o nim znikoma - oczywiscie nie mowie o wszystkich) przekracza norme krajowa. Ludzie opamietajcie sie po co wam rowery za ponad 4 tysiace (mowie tu o streecie)? Nawet nie znacie mozliwosci taniej maszyny na ktorej grindy na poreczach nie sprawiaja problemow. Wiem ze wiekszasc mnie ******* ale mnie to nie obchodzi - wyrazilem swoje zdanie i pojebalem dh-zone na zawsze...
Hardcore rulez!
gg: 846952
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

to fakt zaraz cie zjadą.. ale zrozum sprzet za 1500zł moze niewytrzymac tyle co sprzet za 4000zł... chyba nie powiesz Benderowi (prawdziwemu) zeby kupił se rower za 3000zł zamaist tego za 20 000zł bo wtym tanim jest duzy potencjał... i o to chodzi.... masz deske niehc ona bedzie twoim hobby... pewnie wiemy co kupujemy i co sie opłaca.... l00z!k ziom
http://www.jokejoke.prv.pl/
paqman
Kontakt:

Post autor: paqman »

"ale zrozum sprzet za 1500zł moze niewytrzymac tyle co sprzet za 4000zł" no właśnie taki rower za 1500 jest bardzo drogi w utrzymaniu ponieważ co chwile coś sie sypie i trzeba ładować siana. Ja sam widze kiedy ładuje całą moją kase w ten rower to aż mi głupio, bo za tą kase to bym mógł mieć cuda itp, ale każdy ma jakąś swoją pasje i ją rozwija i ja własnie dlatego pakuje wszystko w hebla.
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

ale ty czlowieku ********** bez sensu...a zastanow sie kim Ty jestes.... a linki do rowerow i trickow to hyba nic zlego hyba kazdy sie cieszy ze ma dobry rower i ze cos umie zrobic...skad wiesz ze komus cos wyszlo niehcacy zastanow sie czlowieku...
http://miniurl.pl/12397
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

wyraziles swoja opinie- zgoda. ale my tez mamy do tego prawo. kazdy robi to co lubi i o ile nie czyni szkody drugiemu ma do tego swiete prawo. nawiasem mowiac ja nawet lubie poogladac fotki fajnych bryk. a co do ladowania kasy w sprzet to dzieki temu tez zapal na rowerki nie gasnie. to sie nazywa rozwijanie pasji. fakt, ze niektorzy lubia przyszpanowac, ale w czym komu to przeszkadza? nie zwraca sie uwagi i juz.
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

powiedziales swoje - teraz *********** :)
Gość

Post autor: Gość »

http://www.toya.net.pl/~kazzie/flash/youare.swf

dawno sie nikt nie kwalifikowal do tego jak ty
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

a jezdzij sobie sam, droga wolna.. to po *** tu przychodzisz i piszesz jakies bzdety? ty masz nas w dupie my mamy Ciebie w dupie, proste i specjalnie dla Ciebie link w podpisie zeby pochwalic sie jaki to mam zajebisty rower, jaki to kozak ze mnie, wszystkie 13 latki moje, ha. dodam jeszcze ze zmieniam sobie ramke w tym roku, na jakas fajna i droga i co? jak bede mial rower do streetu warty 4000 to juz jestem be? ***********, moje pieniadze, jezdzij na swoim gracie i sie nie wpieprzaj w wydatki innych, ktos chce stinky zeby jezdzic do sklepu to niech jezdzi, proste. moze nie masz kasy i jezdzisz na streetowce za 1500 zeta i to Cie boli? bo tak to wyglada :)

anim zaczniesz najezdzac na kogos spojrz na siebie...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pieniekziom
Kontakt:

Post autor: pieniekziom »

boze jaka ciota...
hueheuheue
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

krytyka boli... hah, simonz ma racje pod tym wzgledem, ze tutaj ludzie caly czas ulepszaja swoje rowery, a umiejetnosci maja z dupy... ktos jeszcze nie umie zrobic manuala dobrze, a juz sklada sobie zajebista streetowke... hah to jest smieszne.

ale trzeba sie jakos dowartosciowac co nie? niech inni popatrza jaki ja mam zajebisty rower... pierdolne go na dh-zonie, na pinkbike'u... i niech ludzie podziwiaja... co raz mniej liczy sie jazda dla siebie, co raz mniej osob wychodzi na rower samemu by pocwiczyc... tylko oczywiscie w 50osob, zeby moc pogadac z 55minut i 5minut cos poprobowac... dlatego ci lepszy riderzy sie odcinaja od tego gowna i to widac cholernie (nie mowie tak, bo ja tak robie, bo moje umiejetnosci sa bardzo male ale po innych...)

a tak w ogole krzywy.... miales wrocic dopiero 20.01.? to na gg nie wchodzisz, a na dh-zonie piszesz? hah...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

pewnie sam jezdzi na makro cashu i musi sie gdzies wyzalic.
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

łał simonz ale jestes zajjebisty!!!!! zostan moim psim idolem! PROSZE!
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

cichooo temat zniknie szybciej :)
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

A Ja Jeszcze Musze Spłacic 700zł Mongoosa Potem Tunning 800zł + Nowy Amor 600. Wiec mnie to wyjdzie 2100zł Jeszce i Mam Dlamnie wystarczającą Bryke:P
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

na gg mnie nie ma :) ale wpadlem tutaj, nie jestem u siebie...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Simonz
Kontakt:

Post autor: Simonz »

po 1 mam prawo wyrazic swoje zdanie - co zrobilem , a po 2 wasza mentalnosc nie ma szans obligowac w normalny sposob - swiadcza o tym wasze "inteligetne" wypowiedzi a co do roweru bendera - on nie jezdzi w streecie o czym byla mowa ;] spadam 13 (w skrajnych wypadkach rozpieszczone 14 latki) i nie pojawiam sie tu juz nigdy wiecej bo nie chce zeby ktos mnie kojarzyl z taka chora scena jak wlasnie scena rowerowa w polsce - jest to przykra sprawa...
Hardcore rulez!
gg: 846952
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

scena rowerowa w polsce... za wczesnie na to okreslenie...
thugrider@wp.pl
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

*********** pewnie masz nie wiecej niz 17 lat i zaczynasz przechodzic okres dojzewania i ci odpierdala

jezdzilem na wielu rowerach od makrokeszy zaczynawszy i swoja ciezka praca zarobilem na poazdny rower i nie uwazam tego ze jeblem se foto w moim podpisie za jakies pozerstwo

pozatym po to sie inwestuje w taki rower zeby czerpac z jazdy satysfakcje a nie martwic sie ze zaraz cos sie rozsypie a nie zeby szpanowac co za typ ;/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

jak masz kase na drogi rower to sobie go kupujesz , jak nie masz to jezdzisz na tym co masz , wedlug mnie nic w tym zlego
ODPOWIEDZ