Jedzonko :D
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Jedzonko :D
Panowie, macie moze jakies przepisy (sprawdzone) na pyszne i proste w przygotowaniu potrawy? :D
Ja moze zaczne :D Bierzecie połowę bułki, w misce rozbełtujecie całe jajko nakładacie na bułkę i to smarzycie, bądz do piekernika czy mikrofalówki na grilla. Gdy bedzie zarumienione kładziecie na to dżemik :DDD Pychota :DDD
Sorki za głupi temat ale głodny jestem :D
Ja moze zaczne :D Bierzecie połowę bułki, w misce rozbełtujecie całe jajko nakładacie na bułkę i to smarzycie, bądz do piekernika czy mikrofalówki na grilla. Gdy bedzie zarumienione kładziecie na to dżemik :DDD Pychota :DDD
Sorki za głupi temat ale głodny jestem :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
ja znam super sałatke jest troszke wale sie z nia ale naprawde warto!!!
Składniki
1 puszka ananasów
1 puszka kukurydzy
1 żółta papryka
1 woreczek ryżu
Sos
4 łyżki majonezu
1 łyżka sosu sojowego
4 łyski soku z ananasów
sok z 1/2 cytryny
3 ząbki czosnku
sól, pieprz
Wiec tak ananas i papryke siekasz na równe dosyć małe kosteczki , ryż gotujesz potem mieszasz z dosyć duża ilością curyy (kary-taka przyprawa wiesz :P) , z puszki kukurydzy wylewasz wode i potem to mieszasz.
A sos to tylko wrzycasz składniki do miski i mieszasz no i polewasz sosem przed samym podaniem!!!! stary i masz pyszne super jedzonko najlepiej jedz to z jakimś swieżym pieczywem ale naprawde bomba!!!!!!!!!!!!
Składniki
1 puszka ananasów
1 puszka kukurydzy
1 żółta papryka
1 woreczek ryżu
Sos
4 łyżki majonezu
1 łyżka sosu sojowego
4 łyski soku z ananasów
sok z 1/2 cytryny
3 ząbki czosnku
sól, pieprz
Wiec tak ananas i papryke siekasz na równe dosyć małe kosteczki , ryż gotujesz potem mieszasz z dosyć duża ilością curyy (kary-taka przyprawa wiesz :P) , z puszki kukurydzy wylewasz wode i potem to mieszasz.
A sos to tylko wrzycasz składniki do miski i mieszasz no i polewasz sosem przed samym podaniem!!!! stary i masz pyszne super jedzonko najlepiej jedz to z jakimś swieżym pieczywem ale naprawde bomba!!!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
bierzesz bulke i bulke i masz 2 bulki smacnzego
bierzesz bulke i banana i lecisz smacznego
bierzesz wielka miske i ladujesz do niej po kawalku wszystkiego co masz w lodowce smacznego
bierzesz bulke i ser i zapiekasz to w mikrofali czy co tam masz smacznego
kupujesz gotowe ciasto do pizzy, zbierasz skladniki na wierzch, prosisz znajomych aby scieli sobie wlosy lonowe, ktore nastepnie dodasz na skladnikow (dirty sanchez style)
bierzesz jajka, szynke i troche przypraw i wszystko to jesz na sucho, nastepnie wymiotujesz na patelnie i robisz sobie jajecznice lub omlet (jackass style)
bierzesz bulke i banana i lecisz smacznego
bierzesz wielka miske i ladujesz do niej po kawalku wszystkiego co masz w lodowce smacznego
bierzesz bulke i ser i zapiekasz to w mikrofali czy co tam masz smacznego
kupujesz gotowe ciasto do pizzy, zbierasz skladniki na wierzch, prosisz znajomych aby scieli sobie wlosy lonowe, ktore nastepnie dodasz na skladnikow (dirty sanchez style)
bierzesz jajka, szynke i troche przypraw i wszystko to jesz na sucho, nastepnie wymiotujesz na patelnie i robisz sobie jajecznice lub omlet (jackass style)
teh_pwnerer
Kroisz szynke w kostke podsmażasz na patelni. Póżniej wlewasz rozbełtane jajka z wegetą i robisz coś a'la omlet. jak się podsmaży to obracasz wsypujesz sera troche i składasz:P Omlet pierwsza klasa. Oczywiście do jajek można dodac pomidorów jak kto lubi:P
Sprzedam !!!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=60221226
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Ej...Pizdziszony jedne nie chodziło mi o jedzonko w stylu:
1. Bierzesz telefon
2. Krecisz do najblizszej pizzerni
3. Konsumujesz :D
PS
Pszemoo wiesz ze nie wpadłem na to zeby wszamac dobra kiełbase z patelni z cebulą i musztarda... mmmm pycha :D
1. Bierzesz telefon
2. Krecisz do najblizszej pizzerni
3. Konsumujesz :D
PS
Pszemoo wiesz ze nie wpadłem na to zeby wszamac dobra kiełbase z patelni z cebulą i musztarda... mmmm pycha :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
potrzebujesz jajko, 10kg worek cebuli, 3kg kiełbasy(albo boczku), ogromną patelnie, 1 kg szczypiorku.
cebule obierasz na patelnie, kiełbase lub boczek kroisz na kawałki i na patelnie. wszystko przysamażasz. gdy cebula sie zeszkli i kiełbasa przysmaży na patelnie dajesz jajko. gdy "jajecznica" się zetnie(chyba że lubisz nie zciętą) bierzesz ją na talerz kładziesz i posypujesz pokrojonym szczypiorkiem. masz pycha super zdrowe jedzonko:D życzę smacznego. właśnie sobie zrobiłem:D ważne żeby prporcje zachować
cebule obierasz na patelnie, kiełbase lub boczek kroisz na kawałki i na patelnie. wszystko przysamażasz. gdy cebula sie zeszkli i kiełbasa przysmaży na patelnie dajesz jajko. gdy "jajecznica" się zetnie(chyba że lubisz nie zciętą) bierzesz ją na talerz kładziesz i posypujesz pokrojonym szczypiorkiem. masz pycha super zdrowe jedzonko:D życzę smacznego. właśnie sobie zrobiłem:D ważne żeby prporcje zachować
bierzesz chleb maslo salami potem chleb posmarowany maslem na to salami do mikrofalowki i za 30 sekund na najslabszej mocy (najlepiej 400 albo 500 wat) potem zdejmujesz salami i wcierasz w nie troche oregano kladziesz znowy na kanapke i na to plaster sera i to spowrotem do falowki na 30 sekund - polecam :) mozesz zrobic tez odrazu z oregano na 1 minute ale chleb twardnieje :)