NOWE ZABAWKI - wkrótce
NOWE ZABAWKI - wkrótce
w zwiazku z powtarzajacymi sie w mailach pytaniami dotyczacymi moich produktow informuje co zamierzam sprzedawac w tym sezonie:
PIASTY
przod
przod os 20mm
tyl single speed
prawdopodobnie tyl na 8/9 biegow
prawdopodobnie freecoaster
wszystkie paisty sa na duzych znacznie mocniejszych lzoyskach niz stosowane w wiekszosc piast dostepnych na rynku.WSZYSTKIE MOJE PAISTY MAJA MOZLIWOSC KASOWANIA LUZOW.
nowa wersja piasty single speed bedzie jeszcze bardziej pancerna (choc nie mialem zadnej reklamacji ze starej serii),na sruby pasujace na 10 i 14mm. wszystkie paisty beda mialy kolnierze wyzsze od tych na ogol spotyklanych. wszystkie objete normalna gwarncja, do wszystkich BEDA DOSTEPNE CZESCI ZAMIENNE choc nie przewiduje jakis zniszczen
CENY: raczej srednio wyzsza polka -przod ok 180-250zl, tyl ok 250-300zl, single speed ok 180-200zl. moze i troche drozej niz np deore ale sa to na prawde mocne komponenty do ostrej jazdy a nie do xc. no i pamietajcie o mozliwosci zakupu czesci zamiennych po uplywie gwarancji
------
STERY - potezne stery do rama na 1.5 i 11/8" w cenie ok 150-180zl
-----
PROWADNICE LANCUCHA - do blatow 32-48z, w cenie ok 140zl
------
KIEROWNICE DIRT/STREET- stalowe z poprzeczka w cenie ok 120-140zl
prawdopodobnie beda rowniez sztywne stalowe ramy w cenie ok 1000zl
oraz fulle ktorymi mam zamiar zalatc dziure w rynku: mocny sprzet do katowania w miescie
jesli wiec zamierzacie w najblizszym czasie przepuscic kase na jakies badziewie zastanowcie sie czy nie lepiej dozbierac troche kasy, wytrzymac dwa meisiace i kupic cos na prawde pancernego ;)
co z tych planow wyjdzie zobaczymy, ale ogolnie jakos to bedzie
PIASTY
przod
przod os 20mm
tyl single speed
prawdopodobnie tyl na 8/9 biegow
prawdopodobnie freecoaster
wszystkie paisty sa na duzych znacznie mocniejszych lzoyskach niz stosowane w wiekszosc piast dostepnych na rynku.WSZYSTKIE MOJE PAISTY MAJA MOZLIWOSC KASOWANIA LUZOW.
nowa wersja piasty single speed bedzie jeszcze bardziej pancerna (choc nie mialem zadnej reklamacji ze starej serii),na sruby pasujace na 10 i 14mm. wszystkie paisty beda mialy kolnierze wyzsze od tych na ogol spotyklanych. wszystkie objete normalna gwarncja, do wszystkich BEDA DOSTEPNE CZESCI ZAMIENNE choc nie przewiduje jakis zniszczen
CENY: raczej srednio wyzsza polka -przod ok 180-250zl, tyl ok 250-300zl, single speed ok 180-200zl. moze i troche drozej niz np deore ale sa to na prawde mocne komponenty do ostrej jazdy a nie do xc. no i pamietajcie o mozliwosci zakupu czesci zamiennych po uplywie gwarancji
------
STERY - potezne stery do rama na 1.5 i 11/8" w cenie ok 150-180zl
-----
PROWADNICE LANCUCHA - do blatow 32-48z, w cenie ok 140zl
------
KIEROWNICE DIRT/STREET- stalowe z poprzeczka w cenie ok 120-140zl
prawdopodobnie beda rowniez sztywne stalowe ramy w cenie ok 1000zl
oraz fulle ktorymi mam zamiar zalatc dziure w rynku: mocny sprzet do katowania w miescie
jesli wiec zamierzacie w najblizszym czasie przepuscic kase na jakies badziewie zastanowcie sie czy nie lepiej dozbierac troche kasy, wytrzymac dwa meisiace i kupic cos na prawde pancernego ;)
co z tych planow wyjdzie zobaczymy, ale ogolnie jakos to bedzie
a jakies fotki kiery ? ramki sztywnej ? i piasty singlespeed ? Dziki byl bym dzwieczny za fotki :) a gdybys jeszcze robil tanio amorki dirt street skok max120mm w cenie ok1200zl to miod ! ale jeszcze pytanie czy zrobil bys ramke na moje wymiary i wyglad ? aha i z czego je robisz ? alu czy crmo ? a jak nie to opisy twoich ramek poprosze bardzo :)
http://www.ebike.pl/