a nie lepiej wziąc kende jakąs.?? ja mam kinetics i mi sie podoba jest 2,35, ladny polkolisty profil bierznika. i tansza od nokiana, no i za 1 nokiana masz komplet kendy :)
Bierz Nokiana! Fajna opona, bardzo dobrze trzyma sie w terenie, w zakretach jest super! Kenda to syf. Chyba ze masz zamiar jezdzic po asfalcie. Wtedy bierz najtansza bo i tak szybko sie zjedzie.
[quote="hiroszima"]po za znaczkiem NOKIAN nie posiada nic szczegolnego ...[/quote]
nokian jest zajeboza mnie satysakcjonuje i wogóle podoba mi się:) ale tak ppzatym to w czym chcesz jeździć?
nie zgodze sie z tym że kinetics szygko się ściera..jeżdżę na niej od połowy czerwca, mam ją z tyłu i ma jeszcze dość wysoki bieżnik...moim zdaniem trzyma się lepiej od tiogi dh factory 2.5 którą mam z przodu
ja mam Tioga factory dh 2.3 i powiem Ci ze zajebistyczne sa:D jak pada deszcz to slizgaja sie na asfalcie ( o kostce nie wspomne) na maxa, ale jak jest sucho badz wszedzie indziej bokso trzymaja, na sniegu tez:D
ja mam te Tiogi factory dh Pro i trzymaja na wszystkim z wyjatkiem mokrego betonu :/
ale do lasu kocak - na zakretach lecisz na krawedzi i tylko sciolka leci :]
i wcale nie zdzieraja sie szybko - mam od pazdziernika i sladu zdarcia nie ma (na razie pogubily 'wloski')
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
MLYNoBIKER dobrze gada.Ja mam High Rollera 2.35 na przodzie i wszystko ok.
nową kupilem za 59 zł w Wakacje i nie widac sladów zużycia. Plecam jest lepsza odschwalbe Big Jim 2.25 którą mam z tyłu.