A dlaczego ma nie być?!?
Puchar Polski będzie jak zwykle, a NOKIA czy kto inny to tajemnica organizatorów. W każdym razie nie ma sie o co bać spoptkamy sie na 100%
to szkoda tylko że organizatorzy nie chcą się tą informacją podzielić z resztą zainteresowanych.
To że nie ma podanych terminów to jeszcze nie jest tragedią, ale mogliby chociaż powiedzieć że coś na pewno będzie......każdy sobie też musi zaplanować sezon, wydatki itd. Jakoś Czesi, Słowacy i Niemcy potrafią się określić.
Sprawa DH jest w zasadzie zalatwiona - natomiast z coraz wiekszym zainteresowaniem sledze losy PP w 4X i nowa dyscyplina w Polsce - Racing BMX... Zobaczymy co bedzie... Oby sie nie okazalo ze nic nie bedzie :-(
Nokia już nie będzie sponsorować zawodów. Prawdopodobnie wszystko przejmie simplus ale to też nie jest do końca wiadome. Oficjalne Terminy zawodów muszą być podane nie później niż w połowie lutego. Nie wiadomo także jak będzie z miejscówkami, czy będzie tak samo jak co roku czy inaczej. Z wiadomych przyczyn najprawdopodobniej odpadną zawody w Ustroniu na Czantorii gdyż tamtejszych dyrektorów będzie ciężko przekonać do zorganizowania zawodów. A pozatym bikeaction dało dupy rok temu nie potrafiąc zorganizować sprawnego przedostania się kolejką na górę przez co zrobiło się ogromne zamieszanie (kto startował ten wie o czym mówię).
Brynów Team, ja tam nie będe płakał, że nie będzie zawodów na Czantori. Jak nie chcą rowerzystów to c.*** im w dupe - nie zarobią i już - a inne fajne miejscówki się znajdą.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
mam podobne zdanie na ten temat co frirajder w Ustroniu to była totalna kicha porażka całość wyglądała tak jakby ktos naprawde robił wielką łache że pozwala na te zawody
i mam nadzieje że takie numery sie już nigdy nie powturzą bo mi było wstyd względem zagranicznych zawodników którzy liczyli na pewno na owiele wiecej anie na 5 wagoników z babciami 1 rowerzysta