Marcok DJ street....
Marcok DJ street....
Dobra krótka piłka znowu! mianowicie jest taka sprawa kto ma, jeździł lub cos WIE (nie słyszał tylko WIE) o tym dju? zastanawiam sie jak wiadomo nad amorkiem i tak mysle DJ street, sherman flick(?) bo stanca nie chce i teraz wląsnie pytanie co ijak do tych amorków? bo jakos o DJ streecie jest baardzo mało wiekszosc tylko psze ze fajny i to wszsytko:/ jak niewiesz to nic nie mów! jak z koroną w tym Dju? powinna być jak 2004 nie? czy jak on jest 2005 to ma juz korone bez dziur na błotnik? jak z wytrzymałoscią jego? chodzi mi głównie tutaj o rure sterowa i korone bo macdonald jest odkrecany wiec nie problem nawet dorobic i jest na soske powinien byc chyba oke.... Peace.....
www.ROMED.pl lamusy!
-
- Kontakt:
siema ... ale jest chyba duza bardzo roznica miedzy tymi widelcami ... jesli do streetu to pomimo tego ze nie jezdzilem na dj to jego polece pewnie jak wszystki dj jest twardy jak ***, jesli jednak chcial bys czasem pojechac w gory to qpal bo jedziesz jak na sztywniaku ( nie mile wpomnienia po dj3 2003). ostatnio sprzedalem shermana flicka qr 20 2003. o tym moge ci cos napisac. widelec ogolnie ok ... ale nie za te pieniadze!! ja za mojego dalem 1500 sprzedalem prawie nowka za 1000 bo gotowki potrzebowalem. jakos wykonania maran- gorne lagi gorsze niz w najtanszych bomberach czy rock shox`ach. na 4 znajomych tylko moj chodzil ok . w pozostalych jebaly sie tlumik. praca bardzo plynna. ale wybor nalezy do Ciebie :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak do streetu, takiego prawdziwego mocnego napierdalania glowa o sciane to dj, jest ciezki, mocny, nie ugina sie;P wszystko mozna wymienic, maly skok i pod 24" ale wtedy warto miec ramke pod 24", sherman mocny plynny ugina sie:P ale raczej do czego innego delikatniejszy street, napewno nie taki jak erens uprawia, do dirt jumpingu dobry
-
- Kontakt:
Byl dokladny opis w bikeboardzie chyba 2 miechy temu. Z niego wiem ze jest w 100% rozkrecalny i podobno gregorio ma miec czesci ... tylko wiadomo w jakich cenach :-) Mysle ze do streetu lepszy od shermana. Oczywiscie mowimy o tym co jest w specu p street? Mi sie podoba i mysle ze do streetu jest idealny. Ale ja tylko informuje o tym artykule. Pewnie jest na ich stronie juz. poszukaj