Dirt Jumper 3
Dirt Jumper 3
Mam zamiar zakupić Dirt Jumpera 3 tylko jakiego z 03,04 czy z 05 roku i jak ze skokiem
Sprzedam Rst Gila tl
Actoin pokaż mi peknietego na koronie DJ3 2004:] na Pink biku jak już to są pękniete na busterze ale tam jest około 4000 zdjęć!!! A na nich moze 20 pekniętych :] ile to procent:] właśnie a powiem, że wszystko peka. Co do pracy 2004 to fakt niektóre mula, mi się trafiła taka perełka, że prace ma tak samo płynną jak drop off1 kumpla:D a jak bedzie mulił to zmieniasz olej na żadszy i jest super:) 2005 w sumie wielka niewiadoma jak narazie ale podejżewam, że będą tak samo pancerne jak 2004:)
A pokażcie mi połamanego a nie pęknietego dj to wam uwierze ze to jest gówno jakich mało. Wszyscy tak jadą te amorki ale jakoś nikt nie moze isę skusić i pokazać dowodów na to że dj się połamał na koronie. One tylko pekają i tę pęknięcie się jusz nie powiększają i w niczym nie przeszkadzają. Większość z tych którzy piszą że się łamią nie ma tych amorków tylko opierają się na plotkach. Ja tesz tak myślałem ale i tak kupiłem dj, pękł mi i co mam się przez to powiesić. Peknięcia się zatrzymały się nie ruszają z miejsca a katuje tego amorka i to sporo. A do tego to pęka tylko na takich małych pypciach grubości 1mm i nic po za tym.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
[b]Kamol[/b] bo w tychach taka plota jest ze 2003 sa zajebiste najwytrzymalsze i wogole... zajebiscie chodza, to prawda.. ale nie widzialem jeszcze polamanego 2004 a 2003 widzialem... na fotach oczywiscie ;]
ale w sumie 2004 koles pogial tam na O kolo sicka, wygial mu ladnie rure sterowa :D ale nie polamal :)
ale w sumie 2004 koles pogial tam na O kolo sicka, wygial mu ladnie rure sterowa :D ale nie polamal :)