DunCon Mastiff
-
- Kontakt:
DunCon Mastiff
Siemka co sądzicie o DC Mastiff ? Czy opłaca się go za aktualną cene
(1099 PLN) i czy jest wytrzymały na cięższe warunki ???
(1099 PLN) i czy jest wytrzymały na cięższe warunki ???
-
- Lokalizacja: Zgorzelec - tu nawet psy szczekają na rowerzystów...
- Kontakt:
wiesz tez sie zastanawialem nad nim, ale jak dzwonilem do DC to mi powiedzieli ze to jest do enduro, ewentualnie LEKKIE fr. wiec nie daja gwarancji ze nic nie urwiesz po dropie:) jeszcze na nim nie jezdzilem i nie wiem jak sie zachowuje te jego 130 skoku , i nic wiecej nie wiem. a pozatym ciekaw czemu opuscili crne o 500 zł?? sam burner kosztowal rok temu 800 chyba :D
dla mnie bomba :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kumpel jeździ na mastiffie i nie oszczedza go zbytnio. Trzyma sie niezle ale nie jest to rower, jak ty to mówisz, na ciezkie warunki. Burner pracuje po prostu zle(bardzo przetlumiony). Za te pieniadze z fuli kupisz tylko mastiffa ale wolałbym porzadnego sztywniaka niz niego.Jak chcecie sobie zobaczyc jak mastiff powinien wyglądać to bardzo prosze http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=378040
http://www.mud-brothers.com
Yo! Ja mam Mastiffka, nie oszczedzam go, efekt: złamany wahacz (wada materialu, cos bylo zle zespawane), cieknacy Burner (me culpa "moja wina"):P ale nie łamie się (ja - psychicznie), wszystko mi wymienili bez gadania, nie mozna nazekac,. jesli chodzi o to zdjecie Dragona, to podziwiam go za to ze wpakowal Juniora do tej ramy (ja mam Wedge'a)... ponoc DC anuluje gwarancje jak sie 2polki zaklada;/ Ja bym chcial wpakowac 2polki, ale jak mi anuluja gwarancje i znowu rozwale wahacz albo dumper to kiepsko;/
No, ale osobiscie to mi sie bdb jezdzi mastiffkiem, skacze gdzie popadnie, a to nie prawda ze lapie luz "bo ma lozyska slizgowe", lozyska sa tak skrecone ze nie maja prawa sie rozkrecic... gorzej z tym głownym lozyskiem trzymajacym wahacz przy ramie, w nim napewno kiedys beda luzy - ale sie nie martwie, w tej cenie to sobie moge kupic 2 mastify i miec kazdego na nastepny sezon, niz kupowac jedna Kone i miec na 2 sezony:P Polecam ta ramke:)
a tak wlasnie, Dragon, DC Ci anulowalo gwarancje za tego Juniora? Ja bym chcial wpakowac DropOffa Tripla, ale nie wiem wlasnie co z ta gwarancja...
Pozdro for Alllll:)
No, ale osobiscie to mi sie bdb jezdzi mastiffkiem, skacze gdzie popadnie, a to nie prawda ze lapie luz "bo ma lozyska slizgowe", lozyska sa tak skrecone ze nie maja prawa sie rozkrecic... gorzej z tym głownym lozyskiem trzymajacym wahacz przy ramie, w nim napewno kiedys beda luzy - ale sie nie martwie, w tej cenie to sobie moge kupic 2 mastify i miec kazdego na nastepny sezon, niz kupowac jedna Kone i miec na 2 sezony:P Polecam ta ramke:)
a tak wlasnie, Dragon, DC Ci anulowalo gwarancje za tego Juniora? Ja bym chcial wpakowac DropOffa Tripla, ale nie wiem wlasnie co z ta gwarancja...
Pozdro for Alllll:)
www.feel-free.pl
-
- Kontakt: