Tani rower do street
Tani rower do street
witam
jaki rowerek do streetu i do lekkiego dirt byscie polecili mam 1300zł(tylko) z czasem bede inwestowal w ten rowerek ale na poczatek musze cos miec ale nie mam jakos koncepcji co kupic.
z gory dzieki
jaki rowerek do streetu i do lekkiego dirt byscie polecili mam 1300zł(tylko) z czasem bede inwestowal w ten rowerek ale na poczatek musze cos miec ale nie mam jakos koncepcji co kupic.
z gory dzieki
rame odemnie no name z sterami vp
amor tysz odemnie rst capa z lekkimi luzami ale dziala lepiej niz inne rst :)))
za 450zł
sztyca jakas tania 40zł
siodlo shit damski 20zł
mostek plus kiera nsx x up xl i zoom dh ok. 150zł
korba alivio 150zł + wklad 50zł
pedala jakies alu za 30zł
kola 2xdm24 piasty deore 475 opony continental vertical 2.3 ok.500zł
hample vki 30zł
klamka ok 30zł deorka
reszta linki pancerze lancuch kaseta ok. 250zł
raczej ciezko bedzie... jak cos to wal na gg... mam duzo czesci do opylenia...
amor tysz odemnie rst capa z lekkimi luzami ale dziala lepiej niz inne rst :)))
za 450zł
sztyca jakas tania 40zł
siodlo shit damski 20zł
mostek plus kiera nsx x up xl i zoom dh ok. 150zł
korba alivio 150zł + wklad 50zł
pedala jakies alu za 30zł
kola 2xdm24 piasty deore 475 opony continental vertical 2.3 ok.500zł
hample vki 30zł
klamka ok 30zł deorka
reszta linki pancerze lancuch kaseta ok. 250zł
raczej ciezko bedzie... jak cos to wal na gg... mam duzo czesci do opylenia...
http://www.ebike.pl/
-
- Kontakt:
Jesli nie chcesz bmxa to za 1300 ciezko cos zlozyc ale mozna lekko pokombinowac,oczywiscie singiel ( bo jak masz tyle kasy to lepiej nie marnowac jej na przezukkti,manetki itp) ja bym zrobil tak:
Rama: destroyer jump 370
Widelec: destroyer 130 zl
Sztyce: bys mial wtedy gratis od destroyera :d
siodlo: jakias tanizne znajdz ale wez z jakiegos starego roweru jak masz 30 zl
suport: vp modus na maszynakch z rowerowy.com 30 zl
korba: sugino 100 zl albo cos z twojego poprzedniego roweu
Kolo tyl sobie zloz jakies juz lepsze czyli: supra mt(130) dt champion(40) i piasta bmx kulki (50 zl)
Kolo przod: Narazie tez jakies slabsze lub uzywane np od pchly z forum on chce 100
Kiera: Amoeba borla 45 zl + mostek zoom 30 zl
Pedaly: wellgo 50 zl
Lancuch kmc: 15 zl
Jakis lepszy hampel na tyl np deore 50 a na przod jakas tanizna 20 zl
Klamki : tez cos slabszego okolo 40 zl
jednobieg dicta: 20 zl
oponki: moze duro odrazu z detkami bo ja bym skladal kolo 2x24 cale
stery : neco z allegro 20 zl
No i to chyba wszystko , jednak ja za ta kase polecalbym tak jak reszta bmxa chyba ze nie chcesz miec takiego malego rowerka to kombinuj
Ja dalem ci mniej wiecej trop :)
Rama: destroyer jump 370
Widelec: destroyer 130 zl
Sztyce: bys mial wtedy gratis od destroyera :d
siodlo: jakias tanizne znajdz ale wez z jakiegos starego roweru jak masz 30 zl
suport: vp modus na maszynakch z rowerowy.com 30 zl
korba: sugino 100 zl albo cos z twojego poprzedniego roweu
Kolo tyl sobie zloz jakies juz lepsze czyli: supra mt(130) dt champion(40) i piasta bmx kulki (50 zl)
Kolo przod: Narazie tez jakies slabsze lub uzywane np od pchly z forum on chce 100
Kiera: Amoeba borla 45 zl + mostek zoom 30 zl
Pedaly: wellgo 50 zl
Lancuch kmc: 15 zl
Jakis lepszy hampel na tyl np deore 50 a na przod jakas tanizna 20 zl
Klamki : tez cos slabszego okolo 40 zl
jednobieg dicta: 20 zl
oponki: moze duro odrazu z detkami bo ja bym skladal kolo 2x24 cale
stery : neco z allegro 20 zl
No i to chyba wszystko , jednak ja za ta kase polecalbym tak jak reszta bmxa chyba ze nie chcesz miec takiego malego rowerka to kombinuj
Ja dalem ci mniej wiecej trop :)
Da sie. Może to co jest mniej wazne np korba, przednie koło, opony, pierdółki, przerzuta itepe przygarnij od kumpli.
Nie warto wszystkiego najtańszego brać. Bo potem wszystko byś musiał wymienić.
Ja bym brał na twoim miejscu destroyera streeta + sztyca gratis, widelec destroyera, stery, wmiare porządne koło na tył: dm24 24", coaster single, championy, mostek i kiere. 550+300+300=1150. Około 150 Ci jeszcze zostaje np na pedały 60 + Vka na tył, ewentualnie dozbierać i kupic suport z korbą, a gripy, korbe, łańcuch, siodło, przednie koło, pedały, opony, linki i inne duperele dostac od kumpli, wziąść matce z roweru itepe.
Pomyśl nad tym :D
Nie warto wszystkiego najtańszego brać. Bo potem wszystko byś musiał wymienić.
Ja bym brał na twoim miejscu destroyera streeta + sztyca gratis, widelec destroyera, stery, wmiare porządne koło na tył: dm24 24", coaster single, championy, mostek i kiere. 550+300+300=1150. Około 150 Ci jeszcze zostaje np na pedały 60 + Vka na tył, ewentualnie dozbierać i kupic suport z korbą, a gripy, korbe, łańcuch, siodło, przednie koło, pedały, opony, linki i inne duperele dostac od kumpli, wziąść matce z roweru itepe.
Pomyśl nad tym :D
-
- Kontakt:
bede sprzedawal, za jakis 1300 rower, ale bez widelca. (amora/widelec dobierzesz sobie jaki juz tylko bedizesz chcial bo to trudno komukolwiek dogodzic)
rama point 15' stery pigi, kola quando, shimano/dm18 czarne szprychy, oponki tioga 2,3 + ninja, mostek super moto, kiera tioga dual, tylni vbrejk, uwaga : korby husslefelty, giga pipe dh, pedaly pancake, ss na jednej zembatce z tylu (przelozenie 32-16 :P) do tego siodlo dabomb, sztyca wheelera wiec wypas rower, za takie pieniadze to jest okazja, nie katowany (no bo kiedy, nie mam czasu jezdzic) do odbioru w warszawie jakby co... :] wiekszosc czesci orpcz ramy i korb lezy i jest nieuzywana. i sprzet juz konkretny, Ci co widzieli moga potwierdzic ze super propozycja na dirt i street... bo nie wiem co innego zlozysz na dobrej ramie, sterach, korbach, i nawet z porzadna kiera i mostkiem w tej cenie :} a widelec - dabomb za 200 zeta uzywany dorwiesz.
pzdr, gg 2209490 jakby co
rama point 15' stery pigi, kola quando, shimano/dm18 czarne szprychy, oponki tioga 2,3 + ninja, mostek super moto, kiera tioga dual, tylni vbrejk, uwaga : korby husslefelty, giga pipe dh, pedaly pancake, ss na jednej zembatce z tylu (przelozenie 32-16 :P) do tego siodlo dabomb, sztyca wheelera wiec wypas rower, za takie pieniadze to jest okazja, nie katowany (no bo kiedy, nie mam czasu jezdzic) do odbioru w warszawie jakby co... :] wiekszosc czesci orpcz ramy i korb lezy i jest nieuzywana. i sprzet juz konkretny, Ci co widzieli moga potwierdzic ze super propozycja na dirt i street... bo nie wiem co innego zlozysz na dobrej ramie, sterach, korbach, i nawet z porzadna kiera i mostkiem w tej cenie :} a widelec - dabomb za 200 zeta uzywany dorwiesz.
pzdr, gg 2209490 jakby co
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt