zy by mogl mi ktos wyslac mape wroclawia z zaznaczonymi miejscowkami.bo z kumplem sie wybieramy w tym tygodniu na wizyte w wrocku a nieznam za dobrze wroclawia.B w tym lamerskim walbrzychu nie ma co robic i jedziemy pojezdzic w wiekszym miescie jak co to na @ :kpyrz@wp.pl jak co to tez jestem na gg po 21-- 3122089
ale naprawde bysmy cos takiego potrzebowali bi nie znamy tak dobrze wrocka.chyba ze ktos sie z nami umuwi i nas troche oprowadzi.jak co to bysmy sie na dworcu spotkali lub w rynku.jak ktos jest chetny to niech nr gg zostawi.bo nie wiem czy kumple ktorzy studiuja beda w wrocku.napewno ktos z was zna Jaska i mlodego z w-ch.
ej pyrzu a kiedy byście jechali do wrocka bo może Świdnica by się z wami zabrała. A teraz to na chopkach chyba bagno jest, chyba że by na sam street i skatepark jechać.
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
Jutro, jak sie bede nudzil na grafice w szkole, to cos takiego zrobie na szybciora. Tylko obawiam sie, ze nie znam wszystkich miejscowek, ale to sie bedzie dodawalo w tzw. miedzyczasie.
ale glownie chodzi o takie najbardziej znane skatepark kilimagaro i kosmonautow i tam co jeszcze macie i znasz.jak bys mi to wyslal to bym byl bardzo wdzieczny.dzieki
[quote="PyrzU"]ale glownie chodzi o takie najbardziej znane skatepark kilimagaro i kosmonautow i tam co jeszcze macie i znasz.jak bys mi to wyslal to bym byl bardzo wdzieczny.dzieki[/quote]
mysle ze prosciej bedzie sie wam ustawic z kims, kto wam wytlumaczy gdzie jechac lub pojedzie z wami, akuram sk8prk od dworca jest o pare krokow ale kosmos i kili to juz dluzsza troche wyprawa
no to bylby chyba najlepszy pomysl ale nie wiem czy znajdzie sie chetny zeby znami pojezdzic.i jeszcze nie wiem ile bedzi osob najmnie to 2 a jak jeszcze s-ca bedzie jechac to kolo 10
ja tam nie znam prawie miejscówek we wrocku ale ktoś kto zna większość mógłby ściągnąć sobie plan wrocławia z neta (www.wroclaw.pl) i pozaznacząć w paincie i pomóc człowiekowi;)
wszystko zalezy jeszcze jaka pogoda bedzie, bo jak bedzie tak jak dzis, to ja sie z domu nie ruszam, po godzinie jazdy poszedlem od razu rozebrac sie "do pralki" .....