W.F.

timon
Kontakt:

W.F.

Post autor: timon »

Na jutro z W.F.-u potrzebuje profesjonalną rozgrzewkę jaką powinno się robić na zajęciach. To będę miał na ocenę, więc jak ktoś u siebie w szkole robił coś takiego i ma to zapisane gdzieś to byłbym wdzięczny za udostępnienie :)
kabe
Kontakt:

Post autor: kabe »

1....... nie posiadam takiej
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

zrób tak jak w losuxie...postaw twój kartonowy sobowtór przed nauczycielem....to w końcu nauczyciel w-f'u więc się nie zorientuje
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
timon
Kontakt:

Post autor: timon »

Bender nie pieprz mi tu pirdół jak nie zamierzasz mi pomóc! Potrzebuje najprawdziwszą rozgrzewkę na zajęcia W.F.-u, najpierw musze ją przedstawić pisemnie na kartce, a później wykonać. HELP!!!
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

a nie robisz nigdy na wfie ?
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

A co to za kutfa p[roblem? pobiegaj w kolko, pomachaj rekami, porob troche brzuszkow, pompek, scyzorykow... Zadna filozofia...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

porozciągaj się trochę jeszcze i juz .
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

no... potem strecing :D:D:D:D :D breeder a co do nauczycieli wfu... to sie ku.rwa nie smiej, bo niektorzy z nich to naprawde madrzy ludzie... mam nauczyciela pod 30stke, ma zone, wozi sie zajebiosta fura, jest po awf, mature skonczyl z bdb ocenami, i gosc pracuje w wakacje i se dorabia ostro... stary.... to tak jakbys smial sie z zajebistego tokarza tylko dlatego ze jest po zawodowce :/ a on moze miec wiedze i doswiadczenie na ten temat wieksza niz gosc po studiach =/ nie zawsze mozna ocenic wiedze po szkole... wiec sie nie odzywaj...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

polecam taebo. to taka odmiana fitness z elementami kick boxingu. moze widziales to na ktoryms niemieckim kanale- taki murzyn prowadzil program. po necie kraza jego filmy instruktarzowe.
Kontakt:

Post autor: KONA »

mie sie niepytaj ja byłem nieklasyfikowany z wf bo zamiast na wf na rower chodziłem HEH i egzamin klasyfikujacy mialem
jebac nikoma
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

buahaha :)))

poprawna rozgrzewka powinna rozgrzewac najpier gorne czesni ciala i potem sukcesywmnie schodzisz w dol. of coz najpier czeba troche pobiegac i pomachac lapami.a w ogole to czeba bylo isc do jakiejs innej szkoly i sie zapytac wfisty albo zapytaj sie jakiegos innego w swojej szkole, na pewno jest wiecej niz 1
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
PaTyK
Kontakt:

Post autor: PaTyK »

[b]KONA[/b] słaby jesteś:D ja tez nigdy nie ćwicze na wf szkoda sie meczyć wole iść polatać na biku
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

pajacyki............ buahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahah
ja zawsze robie bieganie z machaniem lapami sklony do ziemi skretosklony, naciaganie na ziemi pompki nozycki brzuszki mostki itp i pajacyki.
hahahahahahahhahaa
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

rozciąganie to nie rozgrzewka!rozciaga sie miesnie juz rozgrzane bo inaczej kupa.rozgrzewka musi ci pobudzi krazenie itd..wiec najpierw bieganie,potem jakies rozruszanie ale nie rozciagnie!!takie na chama..tylko tyle zeby poczuc kazde miejsce na ciele i juz.najgorsze jest to ze wiekszosc ludzi jest w takiej formie ze rozgrzewka to dla nich jak trening beztlenowy:|zrobią pierwsze kołeczko truchtem i juz sa tak rozgrzani ze nic wiecej im nie potrzeba oprocz odpoczynku a katują sie dalej..
bieganie pajacyki podskoki skłony (pamietaj ze skłony w przod sie poprawnie wykonuje z PROSTMI plecami) takie sklony na siedząco i jak to sie mowi "pedalskie machanie łapkami i nózkami":) zeby rozgrzac stawy a konkretnie miesnie stabilizujace - bo te sa na ogol najslabsze i w ogole sie ich nie trenuje a jest w nie najwiecej kontuzji.i juz jak ci sie wszystko uelastyczni i wszystko jest ok to walisz sobie corna albo innego snickersa i lecisz:)
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

[quote="timon"]Bender nie pieprz mi tu pirdół jak nie zamierzasz mi pomóc! Potrzebuje najprawdziwszą rozgrzewkę na zajęcia W.F.-u, najpierw musze ją przedstawić pisemnie na kartce, a później wykonać. HELP!!![/quote].....:|......
jaks!! :p.........to co wy tam macie na tym w-fie????? pierwszy raz macie coś takiego????......u nas jest zwykła rozgrzewka......nie ma cudowania....buehehee.......zmiękłby ten wasz hardkorowy nauczyciel, jakby z nami troche posiedział....uwież...:p.....a co sie na tym robi..........skipingi A i C, na drabinkach różne rzeczy, rozciąganie, pompki, rowerki :D itp.......
http://dhcyc.pinkbike.com
Banananan
Kontakt:

Post autor: Banananan »

Ludzie, ale macie problemy. U mnie w szkole zawsze jakiś uczeń robi rozgrzewkę na W-Fie - zgodnie z listą. A co tam robimy? Bieganie, machanie rękami, pompki, brzuszki, sklony, przysiady itp. żadna filozofia i nic trudnego. Wystarczy trochę pomyśleć, ale dla niektórych to jest trudne... :]
smoleń
Kontakt:

Post autor: smoleń »

1- bieg potem dołącz krążenia najpierw lewej potem prawej łapy do tyłu i do przodu potem dwie ręce na raz następnie skipy A,C może być też B potem takie skoki lewa ręka w górze prawa zgięta noga w górze i na przemian tak skacz potem krok dostawny na dwie strony i przeplatanka potem jeszcze troche truchtu na rozluźnienie i pompki brzuszki grzbiety ze 3 po np 20 powtórzeń potem rozciąganie i tu zależy do czego do bieganiai tułów łydki uda ścięgno ahilesa i i takie tam a do siaty najwięcej ręce a nogi tylko skłony i siady płotkarskie ze skłonami a do kosza najlepiej ręce i nogi i na zakończenie może być jeszcze truchcik i koniec
gg5498782
(no bike no fun)
ODPOWIEDZ