STX rc, LX, xt Cantiveliery ?????
STX rc, LX, xt Cantiveliery ?????
Witam, gdzie się podziały klamkomanetki tych grup:P od dłuższego czasu probuje na allegro przykupić coś takiego a tu lipa. nie wiecie moze czy jacyś wasi znajomi nie maja jakis klamkomanetek na 7 rzędów stx, lx, czy xt. Kurde nie ma to jak dluga klamka i potezna sila scisku. POZDRAWIAM wszytkich starych bikerow. Licze, że ktoś z was ma może jakiegos zakurzonego stx'a:] Najchetniej kupilbym takie klamkomanetki pod cantiveliery bo maja naprawde duzo wieksza sile scisku niz te od veke.
Yo! Mam w starym rowerku (nakamura) stary osprzęt XT, korba rok 92... i chyba cala reszta tez 92-93, kupilem go z 7 lat temu w niemczech, klamkomanetki sa XT, ale jakos takie dziwne...bo manetki sa XT, a klamki (do ktorych jest przykrecona manetka) to oile pamietam (nnie mam roweru pod ręką) to STI albo jakos tak... wkazdym razie nie maja sprezyny tylko taki tłoczek ze spreżyną ktory wypycha klamke w druga strone... problem jest z prawą manetką, bo sie kiedys sruba ukręcila (odpadla ta wajcha pod kciuk) i byla nagwintowana i przykrecona na jakiejs innej ośce (w serwisie) i teraz hula jak trzeba, sprzet byl duzo uzywany, wiec trudno sie dziwic ze takie cos sie stalo w 13 letnim sprzecie:P aaa... i cantilevery mam XT (tez stare jak świat:P)...
www.feel-free.pl